Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• bekleme listesinde olanlara yeni sistemde document delivery option cannot be empty yazıyor, karşılaşan var mı?

• Merhabalar ben annem icin vizeye basvuruyorum ama yeni acilan sitede odeme sorunu yasiyorum. benim gibi boyle bir sorun yasayan varmi ? ne yapmam lazim ?

• Yeni sistemde bugün ilk defa randevu alacaklar için mülakat tarihlerini ilk defa gördüm. 2026 yılına slot açıldı ve aldım . Umarım tüm diğer sorunlar bu hafta içinde hızlıca çözülür .Haber vermek istedim

• merhabalar
    Oğlumun ve benimde 10 yıllık vizelerimiz geçen ay bitti , ben doğrudan başvurabiliyorum ama oğlum 13 yaşında iken vize aldığımız için o mülakattan muaf olamıyor.Şunu sormak biz ayrı ayrı mı başvuracağız (Yaşı 23 olduğu için), diğer bir konu , oda mı posta ile başvuru yapacak sonradan mülakat için randevü verilecek , yada daha önceden hiç vize almamış gibi posta ile gönderim yapmadan normal 1 yıl sonrasına falan randevü ile gidecek

• Eski sistemde eşimle birlikte 2 kişilik grup randevusu oluşturmuştuk. Yeni sisteme az önce geçiş yaptım ve eşim gözükmüyor. Ayrıca eski sistemde belge gönderme lokasyonu istanbuldu fakat bu yeni sistemde ankara görünüyor. Hala eski sisteme giriş yapabiliyorum ve orada grup randevumuz duruyor ve belge gönderme lokasyonu istanbul yazıyor. Şimdi biz neye göre hareket edeceğiz? Bir diğer konu da biz ds160 güncelleme hakkımızı kullanmamıştık fakat bu yeni sistemde ds160 güncelleme ile alakalı bir kısım da göremedim. Bir çok arkadaşın benzer sorunlar yaşadığını gördüm. Umarım toplu bir şekilde bu sorunları çözerler. Zira herkese tek tek itinayla dönüş yapacaklarını hiç sanmıyorum.

• @Ahmet-Çolak Evet ben de bir türlü submit edemedim. Aynı uyarıyı alıyorum. Karşılaşıp çözebilen var mı ?

• Merhabalar ben bu sabah 6 Ocak 2025 için 1 adet yer buldum. Yeni sistemde randevu yeniden planla seçeneği çıkıyor fakat şuan başka tarih yok olarak gösteriyor. Sanırım tarihler açılınca yeniden planlama olabilecek fakat sınırlı sayıda mı olur bilemedim?

• @Muhtaradana Ödemeyi ne şekilde yaptınız ve randevuyu değiştirmek istediğinizde ne kadar hakkınızın olduğunu vs. gösteriyor mu sistem, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?

• Yasaklı

@Muhtaradana Tam tarihi paylaşabilir misiniz?

• @Mert-7 Garanti bankasında elden ödeyebiliyorsunuz. Size sistem son kullanma tarihli bir makbuz veriyor. Makbuzdaki refarans numarası ile Garanti bankasına gidip nakit ödeme yapıyorsunuz. Sonrasında sistem sizin için randevu alma seçeneğini güncelliyor. Ödemeyi eft veya atm aracılığıyla yapmayın paranız yanabilir .Talimatlara harfiyen uyun

• @nbbyr Eylül 2026 en erken slot buydu

• @Mert-7 randevu değiştirme seçeneğini henüz test etmedim

• ben yeni sisteme kayıt oldum ve ödememi mastercard kredi kartım ile yaptım randevu planlama kısmında "Hiçbir Zaman Dilimi Mevcut Değil" hatası ile karşılaşıyorum ilk kez vize başvurusu yapıyorum randevu tarihi bulabilmem için günün hangi saatlerinde ve ne sıklıkla sistemi kontrol etmem gerekir acaba?

• @mehmet-torlak kredi kartınızı Türkiyeden mi aldınız . Ödeme aşamasında herhangi bir uyarı aldınız mı ?

Payment Type

USD-DEBIT (Avoid fees, use US issued cards only). Credit (Avoid fees, use US issued cards only)

Buradaki avoid fees ibaresi sadece Türk kredi kartı kullanırsan biz senden ekstra ücret keseriz anlamına geliyorsa süper . Garantiye gidip elden vize ücreti yatırmaktan daha iyidir bir kaç kuruş daha fazla alsınlar sorun değil

• @Muhtaradana evet Türkiye'den aldım ödemeden sonra dekont da verdi sistem ve kart ekstreme anında yansıdı yapılan harcama

• @mehmet-torlak bilgi için teşekkür ederim👍👍👍

• @mehmet-torlak bu sabah Tsi sabah saat 5 gibi randevu alabildim

• @Muhtaradana rica ederim. Siz de bilginiz varsa benim soruma cevap verebilir misiniz? randevu planla kısmını ne sıklıkla kontrol etmem gerekiyor?

• @Muhtaradana teşekkür ederim ben de günün her saati denemeye çalışayım

• @Deniz-3 ben de aynı uyarıyı alıyorum. Önceden oluşmuş bir randevumuz yoktu ama ödemeyi eski sistemdeyken yapmıştık

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |