Green card Sabıka kaydı
-
@mrt-gkce Eger arşivli kayıt örneğinde yoksa hiç açmayın konuyu. Vukuatim yoktur deyip geçip gidin. Onlar sadece e devletten alınan sabıka kaydını görebiliyorlar.
-
Teşekkürler cevabınız için
-
@AYSY33 merhabalar sadece arşiv kaydını görebiliyorlar demişsiniz gerçekten öylemi eğer öyleyse, ben 2020 yılında hükmün açıklanmasının geri bırakılması aldım 1 yıl 15 gün ceza verilecekti ama 5 yıl bişey yapmamam kaydıyla hüküm verilmedi mahkeme sonuçlandı sadece ceza verilmedi 5 yıl bişey yaparsam öyle ceza verilir ben şuan 3. Yılı tamamladım. Bi iş yerine başvururken adli sicil kaydım ve e devletten çıkardığım arşivli versiyonda sabıka kaydı yoktur yazıyor. Hagb ayrı bir yerde tutuluyormuş sanırım ama askerde karşıma çıkmıştı görnüşlerdi çok utanmıştım hep bir yerlerde karşıma çıkıyor ne kadar daha iyi bir birey olmaya çalışsam da. Bide 2 hafta tutuklu kalmıştım ceza evinde aynı olaydan sonra hagb aldım. Sorum benim Hagb kararımı görebiliyorlar mı yada sadece sicil kaydımı görüyorlarsa ona göre bir yol izliyim. Cevaplarını bekliyorum biliyorum uzun oldu teşekkürler.
-
@İsa-Avar Hüküm açıklanmadıysa Adli sicile yazılmıyor sadece mahkeme dosyanızda gözüküyor olması lazım
-
ABD de daha önce uzun süre F1 ile bulundum . GC mülakatına giderken oranın da adli sicil kaydını iletmem gerekiyor mu?
Gerekiyor ise ABD de deki sicil kaydıma nereden , nasıl ulaşabilirim bilen var mıdır ? -
@pinbil Abd den adli sicil kaydina gerek yok. Onlar zaten gorurler kendi ulkelerindeki kayitlari.
-
Merhaba , imar kirliliğine sebebiyetten 8 ay hapis o da adli para cezasına cevirilecek gibi duruyor henüz dava sonuçlanmadı ve mulakatim olmadı komşularım kararını emsal alarak budurumun oluşabileceğini on görüyorum imar affı sırasında oluşan bir haksızlık yüzünden bir çok komşum da aynı durumda , velhasıl hagb olmayacak adli para cezası olacak bu durumda greencardi almama engel midir ? Dosyamı viyanaya taşıdım bu arada
-
@vitruvius Merhaba,
adli sicil kaydinda (mulakata kadar) gorunmuyorsa bir sorun olmaz diye dusunuyorum. gorunurse kanunun ilgili maddesini vekararin ing cevirisini goturmeniz gerekir. boyle bir sorundan kons.bir sorun cikartmaz zannimca. -
Mülakat tarihinizden önce alacağınız e-devlet arşiv kayıtlı adli sicil kaydınızda bahsi geçen davaya ait bir kayıt gözükmezse konunun mülakatta açılması dahi söz konusu olmaz.
Davanız karara bağlanırsa mülakat tarihinden önce ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydınıza yansırsa konu, mülakata giderken mahkeme kararının orijinali ve yeminli tercümesini götürmeniz gerekecek. Akabinde mülakatınızı yapacak olan konsolosun mülakat esnasında veya sizi olası bir AP sürecine bırakması halinde AP süresi boyunca yapacağı inceleme sonunda vizenize kavuşup kavuşamayacağınız belli olacak. Bol şans!
-
@ATS16 merhaba, eşimin adli sicil kaydı yok fakat arşiv kaydı mevcut. arşiv içinde mahkeme kararlarının ingilizcesini götürmemiz gerekecek dogru mu?
-
Göçmen vize sürecinde mülakata götürülmesi gereken asıl evrak “arşiv kayıtlı adli sicil kaydı”. Eşinizin bu belgesinde kayıt mevcut ise görüşmenize mahkeme kararının aslı ve yeminli tercüman tarafından yapılmış ingilizce tercümesi götürülmesi gerekiyor. Eşinizin vizesinin onaylanıp onaylanmayacağı hususu konsolosun kararına kalıyor. Eşinizin DS260 formunda security ve background başlığı altında sabıka ile ilgili sorunun cevabını doğru beyan ettiniz değil mi? Bol şans!
-
@melisbasdurmus, içinde söyledi: Green card Sabıka kaydı
@ATS16 merhaba, eşimin adli sicil kaydı yok fakat arşiv kaydı mevcut. arşiv içinde mahkeme kararlarının ingilizcesini götürmemiz gerekecek dogru mu?
Merhaba, sadece arşiv kaydında bulunan mahkeme kaydının yeminli tercümesi yeterli değil, ilgili karara ilişkin kanun maddelerinin de yeminli tercümesini eklemeniz gerekiyor.
-
@ATS16 Evet doğru şekilde ilettik, maç cezası oldugunu vs adli sicili olmadıgını arşiv oldugunu vs ilettik. cok teşekkür ederim birde acaba tercüme olayını burda yapsak geçerli oluyor mu yoksa gideceğim ülkedeki tercümeler mi geçerli
-
cevaplar için teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum