Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Tomi-Sekman aynı sıkıntı bizde de var malesef. AIS den 4 kişilik bir grup randevusu oluşturmuştuk, ödemelerimizi de yaptık fakat yeni sitede sadece eşimin randevusu gözüküyor. diğer 3 aile üyesinin randevusu gözükmüyor.

Bu konu ile ilgili dün bir case açtım sistemden, umutsuzca 🙂 fakat bugün geri dönüş yapmışlar. Randevusu alınan diğer aile üyelerinin pasaport bilgilerini istemişler. gelen cevap metnini yanıtlayamıyorum diye yeni bir case açıp pasaport taramalarını gönderdim. Bakalım nereye varacak işin sonu.

Randevu planlama sekmesine girdiğimde de; hiçbir boş slot bulunmamaktadır diye bir uyarı veriyor.

• @berkibirdinc, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Tomi-Sekman aynı sıkıntı bizde de var malesef. AIS den 4 kişilik bir grup randevusu oluşturmuştuk, ödemelerimizi de yaptık fakat yeni sitede sadece eşimin randevusu gözüküyor. diğer 3 aile üyesinin randevusu gözükmüyor.

Bu konu ile ilgili dün bir case açtım sistemden, umutsuzca 🙂 fakat bugün geri dönüş yapmışlar. Randevusu alınan diğer aile üyelerinin pasaport bilgilerini istemişler. gelen cevap metnini yanıtlayamıyorum diye yeni bir case açıp pasaport taramalarını gönderdim. Bakalım nereye varacak işin sonu.

Randevu planlama sekmesine girdiğimde de; hiçbir boş slot bulunmamaktadır diye bir uyarı veriyor.

bende 2 tane actım case beklemedeyim hatta ödeme dekontunu bile gönderdim cocukların hala gelişme olursa bilgi vereceğim ...

• Selamlar, Green card kazananıyım, turist vizem de var. Geçen yıl eşim için ABD turist vizesine başvurmuştuk ve bu yılın eylül ayında mülakatı var. Göçmenlik süreci, eşimin turist vizesi almasının önünde kesin bir engel olur mu? Bir de AIS kapandığı için yeni sayfadan profil oluşturmuştum, bir türlü oraya giriş yapamıyorum. Güvenlik sorularının yanıtlarının doğru olmadığı uyarıları geliyor. Profili ilk oluşturduğumda sayfa çok yeniydi ve konum olarak Türkiye çıkmıyordu o sebeple işlemimi tamamlayamamıştım. Bu süreçte ne yapmak gerekir? Teşekkürler

• @demetdemirsf Kendiniz ve eşinizin adına greencard çekilişi kazananı olarak ds260 doldurdunuzmu.

• Arkadaşlar merhaba tarihin en gereksiz sorularından biri olabilir ama Amerikan vatandaşı ile evli olan birisi Turist Vizesi alabilir mi? Verirler mi?

Pasaportumda 1 Yıllık D Tipi Schengen Balkanlar,Japonya Gibi Asya Ülkeleri Ve Avrupadan 1 Damga Var 2 Senelik Bir Pasaporta Sahibim Nerdeyse

• @Mehmet-Fatih-Aslan Evet DS260’ı doldurduk

• @demetdemirsf https://www.ustraveldocs.com/tr/en/step-4#schedule bu siteyi kullanıyorsunuz doğru mu . Bu site Türkler için dün hizmete açıldı. Eğer 30 Mayıs öncesi bir hesap açtıysanız hangi ülkenin sitesiyle açtığınızı bilmiyorum . Şu anda yeni bir kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz. Soruları bir kağıda yazın ve cevaplarda Türkçe karakter kullanmayın. Cevaplar gerçek olmasına gerek yok basit olsun . elma armut gibi ayrıca ya büyük harf karekter kullanın ya da küçük harf. Sistem büyük-küçük harf hatalarını kabul etmiyordur muhtemelen . Kolay gelsin

Eşiniz için vize onayı çok zor olsada imkansız değil,sizin sürecinizde olup göçmen olmayan vize alanlar var. Sizi değerlendirecek memua göre mantıklı ve geçerli bir cevap vermeniz gerekli. Sizin geri döneceğinize inanırsa vermesi için bir herhangi bir engel yok

• @Ekto-Oktan alabilir ama zor. bence denemeyin yine siz bilirsiniz. İlk cümlede göçmen vizeye başvurun ya da başvurduysanız sürecin sonuçlanmasını bekleyin deme ihtimalleri çok yüksek

• Arkadaşlar merhaba. Yeni sistemde randevu alabilen var mı bekleme süreleri 4 -5 aya düştüğünü görüyorum resmi sitede? Bu veriler doğru mu nereden öğrenebilirim? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/global-visa-wait-times.html

• @Mehmetyanik randevu hiç görmedim maalesef. Ama bilgi için teşekkür ederim belki Pazartesi sistemde 3-4 ay sonraya mülakatlar görürüz

• @Muhtaradana Yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum. Şöyle ki sistemde bu mail kullanılmış gibi bir ibare olduğu için profilimiz kaydedildi diye düşünmüştüm. Olmadı yeniden, başka bir maille hesap oluştururum veya konsolosluğa mail atarım. Teşekkürler tekrar, çok sevgiler

• Yeni sistemde problem var sanirim. Aralik 2024'te randevu almis, tum ucretleri pasaport kargo dahil odemistim fakat dun devreye giren yeni sistemde pasaportlar kargo yerine self pick up gozukuyor ve aile olarak randevuda esim ve kizim gozukmuyor.

Buna istinaden hemen request olusturdum. Sonuca ulasan nasil cozumledigini bilgilendirirse sevinirim.

Saygilar.

• @Ekto-Oktan Kadının biri sizin gibi, eşi greencarda sahip, oda yanına gitmek için turist vizesine başvuruyor iki üç defa, en son yine ret yiyince konsolosu sormuş neden bana sürekli ret veriyorsunuz diye, konsolosta demiş ki, siz greencardli biriyle evli olduğunuz sürece göçmen olmayan vize alamazsınız. YouTube denizmeltem kanalındaki hanımefendinin başına gelmiş bu olay

• @demetdemirsf Biz turist vizesine mülakata gittiğimizde önümüzde bir beyefendi vardı. Konsolos şu soruyu sordu, siz zaten greencard kazanmissiniz neden Turist vizesine basvuruyorsunuz. Adamda dediki, önceden gidip bir görmek bakmak analiz yapmak istiyorum, ona göre burada hazırlık yapacağız çocuklarımın okul kayıtlarını vs sildirecegim. Karar vereceğiz dedi. Ama nafile Ret verdiler adama.
    İyi araştırın öyle başvurun. Belki alanlarda vardır. Biz kendimiz ds260 doldurmuştuk Turist vizemiz var diye, çocuğumuza doldurmadik, Turist vizesini aldık sonra doldurduk. Ama biz ds260 doldurduk diye çocuğa ret vermelerinden çok korktuk.

• @Mehmet-Fatih-Aslan bu tam olarak doğru değil.Seyahat sebebiniz geçerli ve tutarlıysa sizin döneceğinize inanıyorlarsa greencard sahibi kişinin eşine turist vizesi veriyorlar . Ama çok zorluyorlar ihtimal çok düşük

• @Mehmet-Fatih-Aslan Yanıtınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi karşı tarafı ikna etmek gerek. Bizim cn yüksek olduğu için mülakat alamama ihtimalimiz bile olabilir, öyle olursa da en azından turist olarak gidebilelim diye düşünüyoruz eşimle. Sırf GC çıktı diye tüm doneleri görmezden gelip, red vermek de acımasız geliyor. Eğitimli ve burda işi gücü olan insanlarız zorla ülkelerinde kalacak halimiz yok 🙂

• @demetdemirsf Sorarlarsa doğruları söyleyin. Zaten öyle yapacaksinizdir da, ben yine belirteyım dedim. O kadar çok turist vizesi ile gidip dönmeyen varki, ikna etmek zor oluyor o yüzden. Umarım başarırsınız, umarım siraniz gelir, göçmen vizenizide alırsınız.

• @Muhtaradana Evet imkansız değildir tabikide. Ama ikna etmek iyice zorlaşıyor, herkese bol şans diliyorum.

• @mercz selamlar;
    Ben de 2 kere case açtım. iksini de ingilizce yazıp gönderdim. İkisine de farklı farklı cevaplarla dönüş yaptılar ama verdikleri cevaplar otomatik cevap gibi, saçmalamışlar. 3. kez case oluşturdum bakalım nasıl dönüş yapacaklar.

ilk case'e gönderdikleri yanıt; dependent ların pasaportlarını gönderin oldu. tarayıp yükleyip gönderdim.
    ikinci case'e gönderdikleri yanıt; randevunuz belirlediğiniz tarihte yapılacaktır, yeni sistem kaydınızda problem gözükmemektedir oldu

üçüncü case'i ilkokul seviyesinde birinin anlayacağı şekilde daha detaylı anlatarak açtım ve AIS randevu sayfamızın ekran görüntüsünü, kredi kartı hareketlerinden yaptığımız ödemeyi ve yeni sistemde boş gelen dependent sayfasının ekran görüntüsünü yükleyip gönderdim. Tırmalıyoruz resmen bakalım sonu nereye varacak??

daha aile bireylerimizin başvurusunu göremiyorken, mülakat tarihini nasıl öne alabileceğiz hiç bilemiyorum.

• @berkibirdinc üstad ben de daha cvp yok dönmediler aynı soruna,,,
    başlı başına sıkıntı oldu bu yeni sistem

İş yerinden 2 ayrı arkadasımında başka olaylar başına geldi yeni sistemde

1..arkadas, 2 yaşında ki cocugu için mulakatsız vize için başvurdu nisan ayında talimat mail gelmedi henüz, yeni sisteme ekleyim demiş kayıt yapmak isterken kayıt yaptıramıyor

1. arkadas eski sistemde almış oldugu 2026 temmuz olan randevusunu değiştirmek için randevu değiştire giriyor ve randevuyu iptal ederseniz 185 usd tekrar ödersiniz olayı var randevusunu değiştiremiyor önümüzdeki seneyi bekleyecek bu gidişle

iyileştirme yapmaları gerek mutlaka

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |