Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Engelli Bireyler için Göçmen Vize Süreçleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
54 22 7.7k 11

Benzer Başlıklar

• LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    92
    3 Oy
    92 İleti
    9k Bakış
    M
    Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü. Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi. Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı? Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
  • Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri

12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @feyzikertis, içinde söyledi: Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri Evlenirsem yeşil pasaportum iptal olur mu? Merhaba ben hem work and travela hem de green carda başvurdum eğer green card çıkar ise evlenip eşimle birlikte gitmek istiyorum ben babam memur olduğu için kendime yeşil pasaport çıkarttım ama evli olmama şartı vardı eğer ben evlendiğimde yeşil pasaportum iptal olursa hem wata giderken sorun yaşarım hem green card sürecinde bu konuda bir bilgisi olan varmı ne kadar araştırdıysam bulamadım. sorun olmaz. Yeni bir pasaport alip, eski pasaporttaki vizeleri ABD'ye giris icin kullanabilirsiniz. Pasaportu iptal ettirirken, icindeki vizelere zarar vermemeleri icin ilgili memurlari uyarmayi unutmayin.
  • Göçmen Aile bireylerinin sonradan ABD ye ilk girişleri konusu

29
    5 Oy
    29 İleti
    3k Bakış
    ATS16A
    @kadri https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri Bu başlık altında sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
  • Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

828
    1 Oy
    828 İleti
    87k Bakış
    Talha FurkanT
    @isenturk kolaylıklar diliyorum umarım sorunsuz alırsınız🤲
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k