Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Karagoz ah be abi. Tarih kitabı gibi adam.

• @ari-luli yani gerceklesirmi bilemem ama sosyal medyadan duyduğum bir haber green card başvuru Instagram hesaplarindan

• @kemal85 Burada ki yazılara bakılınca Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.

Onur abinin ( @onuru ) numarası 8 binlerdeydi, direkt taşıdı. Size "Ankara'yı bekleyin belki bir tarih gelir" demiyor, gelmeyeceğini bilmenizi ve direkt ona göre aksiyon almanız gerektiğini söylüyor. Sizin Ankara ile bir işiniz yok yani.

Dosya taşıma yapacaksınız. Yeşil pasaportunuz yoksa en iyi ihtimal Hong Kong düşüneceksiniz. Ne kadar erken o kadar iyi. Bazı Konsoloslukların isteklerini karşılayamayabilirsiniz, Oturum vb gibiydi sanırım.

Geçmiş dönemde ki deneyimleri okuyun, paranızı ayırın ve dosya taşıma işlemlerini öğrenin. Ortalama kaba taslak 200.000 Türk Lirası gibi bir para harcarsınız dosya taşıma işleminde. gerekirse kredi çekin.

• @Ecehzr Umarım gerçekleşir.

• Selamlar herkese. yakında zamanda yeni bir yasa tasarısı teklifi sunulmuş. Green Card Başvuru ücretleri 250 Dolar olması teklif edilmiş. Eğer Bu başvuru oranını büyük oranda düşürecekse, ve gerçekten green card isteyen vatandaşlarımızın şansını arttıracaksa ben 250 Dolar öderim. Buna değer.
    a96610de-30de-4b4c-83aa-5ee685972cfb-image.png

• @mertq umarım olur eb3 vizesine başvurdum buna da 250 dolar veririm en azından ihtimal artar iyi olur.

• ⭐⭐

@mertq Umarım olumlu sonulanır 250 usd olacağını pek düşünmüyorum biraz daha makul yaparlar diye düşünüyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici abi 100 usd olsun yeter bence bizim millet parayı duyunca gitmeyen bomboş başvuran geri çekilir en azından başvurmaz gider o paraya döner yeriz kebap yeriz derler ya 😃 biz gerçekten gitmek isteyenlerin önü açılır ya seçilmemek gerçekten çok üzmüyor ama o bomboş tafyanın kazanması çok zoruma gitmiyor ne imkanı var ne niyeti var pislikliğinden başvurup kazanıp gitmeyenlere deli oluyorum. 😕

• @Ecehzr umarım doğrudur

• @ari-luli Aynen öyle, inşallah.

• @T-C-Kubilay-Dikici onlar için pek yüksek değil de bizim gibi ortadoğu ülkeleri veya 3. sınıf ülkeler için yine büyük bir para diye biliriz.

100 Dolar ideal hocam.

• ⭐⭐

@ari-luli Ücret ne olur ne biter bilmiyorum en kötü pasaport zorunluğu gelmeli diye düşünüyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici ona da razıyım en doğrusu bence pasaport artı 100 dolar ücret zorunluluğu en az yarıya düşer bence başvuran kişi sayısı hayrolsun artık diyelim ne diyim

• Bu ileti silindi!

• @mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@kemal85 Burada ki yazılara bakılınca Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.

Onur abinin ( @onuru ) numarası 8 binlerdeydi, direkt taşıdı. Size "Ankara'yı bekleyin belki bir tarih gelir" demiyor, gelmeyeceğini bilmenizi ve direkt ona göre aksiyon almanız gerektiğini söylüyor. Sizin Ankara ile bir işiniz yok yani.

Dosya taşıma yapacaksınız. Yeşil pasaportunuz yoksa en iyi ihtimal Hong Kong düşüneceksiniz. Ne kadar erken o kadar iyi. Bazı Konsoloslukların isteklerini karşılayamayabilirsiniz, Oturum vb gibiydi sanırım.

Geçmiş dönemde ki deneyimleri okuyun, paranızı ayırın ve dosya taşıma işlemlerini öğrenin. Ortalama kaba taslak 200.000 Türk Lirası gibi bir para harcarsınız dosya taşıma işleminde. gerekirse kredi çekin.

Onur beyin dediğini de ciddiyetle okudum ve anlamaya çalıştım ve forumda bu örnekte olduğu gibi bir mail örneği buldum ve tiflise dosya transferimi istedim şansımı ilk Gürcistan ile deneyeceğim umarım mantıklı bir tarihe bana randevu veririler olmazsa diğer konsolosluklara eposta atmaya başlayacağım.

Name-surname: ad-soyad
    Case Number: (örnek: 2026EU12345)
    Date of Birth: ay/gün/yıl

Dear KCC Officer,
    I kindle request to transfer my DV case from Ankara Embassy / Turkiye to ......
    You can see the details of the address where I will stay during this period below;
    (Buraya ilgili ülkede kalacağınız adresi yazabilirsiniz. otel, airbnb, vb.)

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process.
    Thanks, regards

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici selamlar, daha onceden de pasaport zorunlulugu geldi. 1-2 donem devam etti sonrasinda kaldirildi. Eger ucret konusu olursa, tekrardan iptal edildigini gorebiliriz.

• @onuru Büyük ihtimal Trump dönemi bittiğinde talep edilecek olan ücret kaldırılacaktır

• @Okcan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@onuru Büyük ihtimal Trump dönemi bittiğinde talep edilecek olan ücret kaldırılacaktır

Ama ücretli olması çok iyi oldu. Herkes kuzenlerini halalarını dayılarını çekilişe dahil ettiriyordu bedava diye. Şimdi bu gereksiz insan kalabalığından kurtulmuş olacağız.

• ⭐⭐

@kemal85 selamlar, eger ozel degilse, tiflisi secmenizdeki sebebi aciklayabilir misiniz. Bana gore riskli bir konsolosluk gibi duruyor.

• @onuru ablamın vatandaşlığı var ve arkadaşlarımız da var, evet riskli ama Ankara kadar değil diye düşündüm...

Ayrıca belirtmek isterim youmlarımdan size kızdığım düşünülüyorsa asla öyle değil, tek kızgınlığım çekiliş kazanıyorsunuz ama yetmiyor dört döndürüyorlar sanırım bu yorumlarıma yansıyor. 🙂

(örnek olsun hatta, hani şu sandalye ile oynanan oyuna benziyor bu müzik durunca oturamayan eleniyor aynı öyle 😃 )

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |