Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @NNDDD hayırlı olsun. gerekli evrak listesi de gelecek size şimdi değil mi?

• Ben de I140 sonucumu bekliyorum. Ben şu anda bekarım, evlilik için evrak ne zamana kadar ekleyebiliyorum? Yoksa greencardı aldıktan sonra mı aile birleşimi için işlem yapacağım? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

• @mrkc Çok teşekkür ederim Hocam. Darısı forumda tüm bekleyen arkadaşlarımızın, Hocalarımızın başına inşallah. İstenen evraklar, görüşme randevu mektubu ile beraber gelecek diye biliyorum. Hepimiz için her şeyin yolunda ve hızlı olması dileklerimle.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Important update for immigrant visa applications in Turkiye:

https://tr.usembassy.gov/transition-to-new-visa-appointment-platform/

• Bu ileti silindi!

• @ex-scientist merhabalar hocam
    sızın nezdınızde gruba bırsey danısacaktım, bu ay bultenı ıle current olduk, ıntervıew maılı beklıyoruz, bu maıl ne kadar surede bıze ulasıyor ve kımden gelıyor? yanı NVC mı konsolosluk mu maıl atacak bıze acaba? Bılgı verebılırsenız cok sevınırım

• Hocalarim merhaba,
    Bugun bana 21 temmuza randevu maili geldi.Saglik raporu ile alakali saniyorum Unganlar ile gorusecegiz.Ne zamana randevu almaliyim?Randevu alirken case numarami mi belirtmem lazim?Yakin zamanda Unganlar'dan randevu maili almis hocalarimiz yardimci olabilir mi izlemem gereken adimlar hakkinda?

• @Megadeth ne zaman isterseniz o zaman sağlık muayenesi olabilirsiniz. En geç konsolosluk mülakatınıza 2-3 gün kala muayene olmanızı öneririm.

Gerekli bilgileri zaten randevu formunda soruyor. https://app06.ivmis.com/?language=tr_TR

• @Megadeth Gözünüz aydın. Daha önce muayene ve ülkeye giriş yapmış Hocalarım daha iyi bilir ama, sağlık muayenesinden sonraki 6 ay içerisinde Amerika’ya giriş yapmak gerekiyor diye biliyorum. Eğer doğru ise, bu zamanlamayı dikkate almak gerekiyor. Kolaylıklar diliyorum.

• @Megadeth
    Hayırlı olsun, mülakatta başarılar diliyorum.

PD’niz benden ileri olmasına rağmen ben henüz randevu bilgisi almadım. Bu da DQ tarihine göre sıralama yapıldığını düşündürdü.
    Bilgisi olan var mı acaba?

• @meke Haklısınız, benim PD de 1 hafta kadar önce ama DQ tarihim sizden de sonra. Henüz bana da görüşme maili gelmedi. Büyük olasılıkla DQ tarihi bunda etken.

• Merhaba hayırlı olsun mülakat tarihi belirlenen arkadaşlara. Benim pd'm ağustos 5 2023, i-140 aralıkta onaylandı, sonra dosyaları ds260 ı gönderdim, şimdi nvc ye girdiğimde sadece completed yazıyor. DQ yazmıyor. acaba benim nvc de mi bir problem oldu, unuttular dosyamı. Sizce ne olabilir.

• Ben de 31 temmuz icin randevu maili aldım bugün. Genelde 6 hafta sonraya randevu verilirken bana 9 hafta sonraya verilmiş oldu.

• 3 yilin sonunda ben de avukat (EP) araciligiyla I-140'i yolladim. Burada yazilanlari okudukca surecin uzunlugundan umitsizlige kapiliyorum fakat umarim isler hepimiz icin yolunda gider. Onumde uzun bir yol var.
    Keske rehber niteliginde bir surec ozetini ilk sayfaya sabitlesek, hem Tr icinden basvuranlar hem AOS yapacaklar hangi adimlari atacaklar vs gibi.

• @Oz58 Hayırlı olsun hocam, benim de tarihler hemen hemen sizin ile aynı Priority Date: 19.07.2023, DQ: 11.03.2024. Henüz email gelmedi ama sanırım yakındır, sizden ricam hangi emailden geliyor, genelde Ellis Porter'a email geliyordu. Sadece welcome letter [email protected] adresinden gelmişti, yine aynı email adresimize mi gelir, ve http://ceac.state.gov/IV adresinde status değişiyor mu yoksa yine sadece Completed mı yazıyor. Tekrar vize alan, randevu alan herkese hayırlı olsun, bekleyenlere kolaylıklar gelsin.

• @joewalker Merhaba, sorunuz ile ilgili bildiğim kadarını açıklamaya çalışacağım. Ben kendi DQ belgeme tekrar baktım, burada DQ oldunuz diye bir ibare yok zaten. NVC’nin tüm ödemeleri, formları, dökümanları aldığını ve ilgili konsolosluk ile interview sağlanması için iletişine geçileceğini yazan bir mektup. Mektubun başında ANK ile başlayan numaranız(Eğer Ankara’da girecekseniz) mektubun sonunda da yine adınız soyadınız Case number olan bir yazı.
    I-140 Kasım 2023 te onaylandı değil mi? DS-260 formunu doldurduğunuza göre, tüm ödemeleri de yaptınız sanırım, DS-260 kabul olduğuna göre tüm dökümanlar da gitti ve eksik belge yok. Bu durumda Completed anlamı DQ diye düşünüyorum. Endişelenmeyin, en kısa zamanda görüşme mektubu alacaksınız bence. Bol şans olsun hepimize.

• @NNDDD teşekkürler bilgilendirme için. i-140 aralık ayında onaylanmıştı. söylediğiniz mektup 2024 ağustosta gelmişti. ds260 ve belgeleri gönderdikten sonra.

Benzer Başlıklar

• 60
  • 1522
  • 70
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |