Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@AYTC

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorunuzun cevabı ve diğer tüm detaylar DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk dört iletisinde, gecikmeksizin harekete geçmesi gerekiyor kardeşinizin.

• Soru değilde genel bir yorum yazacağım malum sohbet odası 🙂

ChatGPT den bu sene ve 2018 den beri yapılan tüm DV'lerin çağrılma analizlerini kendime göre yaptırdığımda;

Case Number EU24xxx için değerlendirme,

Geçmiş yılların DV verileri ışığında olasılık hesapları,

İyi, orta ve kötü senaryoların her biri;

Senaryo Kapanış Sırası Görüşme Şansı
    İyi 28,000 – 30,000+ Yüksek (%90+)
    Orta 25,500 – 26,500 Orta (%50-70)
    Kötü 22,500 – 24,000 Düşük (%20-40)

Burada geçtiğimiz 8 yılın davranışına göre ortalama bir davranış ile bu tahminleri yapsa da biraz tarot falı gibi 🙂 bizim sene başlamadan kesin bir bilgi sahibi olamayacağız tabii ki. 🙂 Daha çok uzuun 1 seneden fazla bir süremiz var. Umarım seneye görüşme performansı bu seneye göre iyi olur.

• @Nebleux bircok etken var, bu veriler realist degil ne yazikki, bekleyip gorecegiz

• @bkaraca istatistik bilimi. 🙂 elimizde hiçbir veri olmadığı için geçtiğimiz 8 yılın davranışına göre yapılmış analizler.

• @Nebleux Veya veri bilimi 🙂 hangisini kullandiysaniz artik. Paylastiginiz tahmin bayagi jenerik, umarim bu yil yavas ilerliyor diye diger yil hizli ilerler de herkes alir.

• yurtdışı mülakat deneyimi psikolojik olarak kiside nasil bir strese yol aciyor cok stresliyim baska bir ulkede mulakata girme konusunda tek gidicem

• @harun-can hiç strese gerek yok eğlenceli bir şey ve güzel bir deneyim emin olun 🙂

• @harun-can numaranız 24bin olsaydı ozaman görürdunuz stresi. Bence stres yerine şükredin.

• viyanaya dosyasını taşıyan var mı, ilk defa yurtdışına çıkacağım. zaten yeterince stresli bir süreç, en azından önceden gidecek olanlar diğerlerini bilgilendirir. iletişimde kalırız

• @Flight101 Hole durumlari hakkinda harika bir bilgilendirme. Kendim ve ilgilenenler adina cok tesekkurler!

• ⭐⭐⭐

@harun-can Turistik seyahatinizi planlayın araya da sağlık muayenesi ve mülakatı sıkıştırın..
    Ben nerede ne yenir hangi saray ve müze gezilir çalışması yapıp gittim Viyana'ya...😉

• @harun-can hepimizin imkanı olsa ilk tercihi Ankara olur ama ben dünyanın neresinde olursa olsun konsolosluğun içindeki uygulamanın üç aşağı beş yukarı aynı olacağını söyleyebilirim. Onun dışında sağlık ve süreci bekleme anında o ülkede olmak beklemek biraz stresli olabilir ama bunu da fırsata çevirmek sizin elinizde. Müze, tarihi yer gezersiniz lokal yemekler yersiniz stres atarsınız.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@seçilmişkişi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar. Evliyim çocuk yok. Dosyamı taşıyacağım. Diyelim ben dosyamı Asya'ya taşıdım , mülakat aldım ve vizem onaylandı akabinde ABD'ye gittim. Eşimi nasıl yanıma alabilirim. Dosya taşıma işlemi malumunuz çok pahalı.

Sorularınızı bu başlıkta sormamalısınız.

Bir önceki sayfada da uyarı var:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/493754

Lütfen DV2026 Aşamalar başlığında sorun.

• ⭐⭐⭐

@emreusa
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

All you need, only read...

• Bekle beni Viyana 🥳 Dün 20.50 de mail gönderdim dosyamı taşımak istediğim için bugün 15.24te geri dönüş sağladılar olumlu olarak.

• ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bekle beni Viyana 🥳 Dün 20.50 de mail gönderdim dosyamı taşımak istediğim için bugün 15.24te geri dönüş sağladılar olumlu olarak.

Neden ısrarla sohbet odasına yazıyorsunuz?

• @Serapp soru sormadım ki sohbet amaçlı dosyamı taşıdığımı söyledim nereye yazmalıydım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Serapp soru sormadım ki sohbet amaçlı dosyamı taşıdığımı söyledim nereye yazmalıydım

surecle ilgili tum bilgilendirmeleri "Asamalar" basliginda yapmalisiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |