Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@harun-can

Kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışıyor, ilerleyen süreçte sizin adınıza dolandırıcılık faaliyetinde bulunabilir ve içerisine karışmadığınız bir olayda adli suçlu olabilirsiniz.

• @harun-can acenta, dan*sman felan onlar bilgileri burdan alıyor, umursamıyor, çoğu bişey bilmiyor, sürecinizi baltalarlar, para koparırlar sizden. Ben de bu süreçten geçtim, lütfen sadece forumu okuyun ve sakin olun. Tüm bilgilet burada var, kendi sürecinizi kendiniz daha iyi yönetirsiniz.

• @Uzuzi Siz Viyana'ya taşımışsınız. Genelde Hong Kong ve Tayland tercihlerini görüyorum vizesiz olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizin Viyana tercihinizin sebebi neydi peki?

Biz de lokasyon değiştireceğiz. Nereyi seçmemiz gerektiğine buna göre karar verelim diyoruz.

Son olarak Taşımayı bugün yapmayla cutoff gelmeden hemen önce yapmanın arasında gelecek sıra açısından fark var mıdır? Önce taşıyanın sırası önce mi gelir? Merak ettiğim konulardan bir tanesi de bu.

• Merhabalar 2025 sayfasında hole dosyaları diye bir kavramla karşılaştım. Ne olduğunu bilen var mı acaba?

• ⭐⭐⭐

@melda22 Selamlar...
    Talihli dosya numaraları ardışık ilerlememekte aralarında boşluklar bulunmaktadır. Ceac verilerinde bakarsanız her binlik dosya bloğunda boşluk yüzdesini göstermektedir. Matematiksel anlatım ile 1-1000 arasında 1.000 adet dosya yoktur. Burada hole denilen yüzde olmayan dosya numaralarını işaret eder. Örneğin hole yüzdesi %53 olarak gördüğümüz bir binlik blokta 470 dosya olduğu sonucunu çıkarmaktayız. Tabi bu dosyaların alt kırılımları yine yüzdesel olarak at NVC, ready, issued şeklinde görülebilmektdir.
    Ayrıntılar için https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

• @Ozden-0 bu manifest işini çok sevdim. Hemen bir valiz de ben yapıyorum 🙂 fikrinize sağlık 🙂

• Arkadaşlar selam benim butun mevduatim Kuveytturk bankasinda ama gecen yillarda ABD hukumeti birkac sebepten Kuveytturk'e dava acitigi haberleri var. Bende bu durum sebebiyle konsolosluga sunulcak bankasal seyler icin tereddutte kaldim siz ne dersiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze şöyle bir deneyim var 2024 yılına ait, sıkıntı yaşanmamış, başka deneyimler de olabilir, arama kutusundan daha fazlasını bulursunuz siz belki.

https://www.yesilkartforum.com/forum/post/420389

• @engin123 Biz yeşil pasaport sahibi olduğumuz için Viyana tercih ettik vize problemi olmadığı için .
    Cot of olmadan tasidiginiz sürece 3 ay önce ya da 3 gün önce tasimaniz önemli değil randevu verirken buna bakmıyorlar
    Örneğin biz haziran ayında tasimistik ama bizimle aynı bültende cot of içine giren ama bizden aylar sonra taşımış olan dosyalardan bizden daha önceki günlere randevu alanlar oldu
    Yani current olduğunuzda randevu veriyor Viyana ama case no sırası önce olan ya da dosyasını daha önce taşıyan önce randevu alır şeklinde bir kuralla dagitmadi randevulari bize

• @Uzuzi Cut off içine girdikten sonra hangi mantığa göre randevu sırasını ayarlıyor peki? DS260'ı önce giren önce vize alır gibi mi? Öyleyse bir avantajımız olabilir.

Bir de Viyana'ya giderken pasaport polislerine vize başvurusu için geldiğinizi mi belirtiyorsunuz yoksa genel turistik ziyaret deyip geçmek mi gerekir? Girişte sıkıntı olmaması açısından soruyorum.

• ⭐⭐⭐

@engin123 Selamlar...Bir Avrupa ülkesine girerken turistik seyahat harici bir açıklamada bulunmayın..
    Pasaport durumunuz nedir bilmiyorum ama eğer durumunuz vize gerektiriyorsa oraya bir turistik seyahat planı vermeniz gerekecektir. Dolayısıyla siz bir turistsiniz, buna inanınız ve öyle davranınız...😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bu başlıkta DV2026 süreci konusunda soru sorup, bu soruları cevaplayanlar hakkında..

sohbet odası başlıkları, ilgili mali yıl konusunda soru sorulup cevaplanacak başlıklar değildir, olmamıştır, olmayacaktır.

"sohbet" adı üzerinde hasbihal edip, temenni vb. konuları mukabele etmek amacıyla yapılan kelime alışverişi olarak görülmekte, bunun dışında sizlere sorulan soruların cevaplanacağı bir başlık imajı vermemektedir.

forum yönetimi olarak bu başlıklarda sorulan sorulara kesinlikle cevap vermiyoruz.
    çünkü, forumun hemen giriş kapısına ışıklı tabelalarla bu ifadeyi bıraktık;

ce6f060d-b1b3-42f0-b541-0e54ba4b759b-image.png

hal böyleyken, halen farklı başlıklarda soru sorup DV2026 konusunda cevap beklemek ziyadesiyle yanlıştır, tasvip edilmemektedir.
    bu mali yıl için soru sorup cevap almanız gereken başlık bellidir.

bunu dışında gösterilen gayret, çaba ve merak bu yanlışa düşenlerin kendi sorumluluğundadır.

... ifadelerini bırakıp sessizce uzaklaşmıştı.

çünkü adı üzerinde sohbet odası başlığıydı o başlık.

• 45xx lerde olup dosyasını ankaradan baska yere tasiyacak var mi

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

45xx lerde olup dosyasını ankaradan baska yere tasiyacak var mi

Bir üstteki mesajı görüp te bu soruyu sormak cesaret ister😯

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Buse-Demir-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

45xx lerde olup dosyasını ankaradan baska yere tasiyacak var mi

Bir üstteki mesajı görüp te bu soruyu sormak cesaret ister😯

Keşke okunsun diye yazılan mesajlar, zaman ayrılıp okunsa 🙂

• Dvcharts ta bulunan Refused ile 221g arasındaki fark nedir ?

• Merhabalar, çekilişe başvurmuştum fakat kazandığımı 2 gün önce baktığımda öğrendim. İzlediğim videolarda, dosya numarası yüksek ise randevu bulunmadığını söylüyorlar. Benim dosya numaram 30.000'lerde, sanırım Türkiye'den mülakat çıkmaz. Dosya taşıma işleri falan varmış ve mülakat çıkmayacak olsa bile, DS-260 formunu Ankara'dan mı dolduracağım? Bunun hakkında eminim bu forumda bilgi verilmiştir fakat ben bulamadım. Eğer yardımcı olursanız veya bana bu bilgileri öğrenebileceğim bir link gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hyponus

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

DV2026 kazananı iseniz DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularınızı sorabilirsiniz, bu başlığın ilk dört iletisini okumanız ve ilgili adımları takip etmeniz sürecinize yardımcı olacaktır. Bol şans!

• Merhabalar. 20. olmuşum :)) kimler kazanan kimler nerelerden mülakata gitmeyi düşünüyor malum Ankara çok yavaş. benim no21xxx olduğu için dosya taşımaya çalışıyorum da ondan sordum sizlere de

• Arkadaşlar merhaba, benim kardeşimde 2026 greencard çekilişinde kazandı ama, 25binlerde, dosya taşıma nasıl olur, nasıl dilekçe yazılır, detaylı bilgiyi nerede alabilirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |