Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
Kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışıyor, ilerleyen süreçte sizin adınıza dolandırıcılık faaliyetinde bulunabilir ve içerisine karışmadığınız bir olayda adli suçlu olabilirsiniz.
-
@harun-can acenta, dan*sman felan onlar bilgileri burdan alıyor, umursamıyor, çoğu bişey bilmiyor, sürecinizi baltalarlar, para koparırlar sizden. Ben de bu süreçten geçtim, lütfen sadece forumu okuyun ve sakin olun. Tüm bilgilet burada var, kendi sürecinizi kendiniz daha iyi yönetirsiniz.
-
@Uzuzi Siz Viyana'ya taşımışsınız. Genelde Hong Kong ve Tayland tercihlerini görüyorum vizesiz olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizin Viyana tercihinizin sebebi neydi peki?
Biz de lokasyon değiştireceğiz. Nereyi seçmemiz gerektiğine buna göre karar verelim diyoruz.
Son olarak Taşımayı bugün yapmayla cutoff gelmeden hemen önce yapmanın arasında gelecek sıra açısından fark var mıdır? Önce taşıyanın sırası önce mi gelir? Merak ettiğim konulardan bir tanesi de bu.
-
Merhabalar 2025 sayfasında hole dosyaları diye bir kavramla karşılaştım. Ne olduğunu bilen var mı acaba?
-
@melda22 Selamlar...
Talihli dosya numaraları ardışık ilerlememekte aralarında boşluklar bulunmaktadır. Ceac verilerinde bakarsanız her binlik dosya bloğunda boşluk yüzdesini göstermektedir. Matematiksel anlatım ile 1-1000 arasında 1.000 adet dosya yoktur. Burada hole denilen yüzde olmayan dosya numaralarını işaret eder. Örneğin hole yüzdesi %53 olarak gördüğümüz bir binlik blokta 470 dosya olduğu sonucunu çıkarmaktayız. Tabi bu dosyaların alt kırılımları yine yüzdesel olarak at NVC, ready, issued şeklinde görülebilmektdir.
Ayrıntılar için https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html -
@Ozden-0 bu manifest işini çok sevdim. Hemen bir valiz de ben yapıyorum
fikrinize sağlık 
-
Arkadaşlar selam benim butun mevduatim Kuveytturk bankasinda ama gecen yillarda ABD hukumeti birkac sebepten Kuveytturk'e dava acitigi haberleri var. Bende bu durum sebebiyle konsolosluga sunulcak bankasal seyler icin tereddutte kaldim siz ne dersiniz?
-
@swadze şöyle bir deneyim var 2024 yılına ait, sıkıntı yaşanmamış, başka deneyimler de olabilir, arama kutusundan daha fazlasını bulursunuz siz belki.
-
@engin123 Biz yeşil pasaport sahibi olduğumuz için Viyana tercih ettik vize problemi olmadığı için .
Cot of olmadan tasidiginiz sürece 3 ay önce ya da 3 gün önce tasimaniz önemli değil randevu verirken buna bakmıyorlar
Örneğin biz haziran ayında tasimistik ama bizimle aynı bültende cot of içine giren ama bizden aylar sonra taşımış olan dosyalardan bizden daha önceki günlere randevu alanlar oldu
Yani current olduğunuzda randevu veriyor Viyana ama case no sırası önce olan ya da dosyasını daha önce taşıyan önce randevu alır şeklinde bir kuralla dagitmadi randevulari bize -
@Uzuzi Cut off içine girdikten sonra hangi mantığa göre randevu sırasını ayarlıyor peki? DS260'ı önce giren önce vize alır gibi mi? Öyleyse bir avantajımız olabilir.
Bir de Viyana'ya giderken pasaport polislerine vize başvurusu için geldiğinizi mi belirtiyorsunuz yoksa genel turistik ziyaret deyip geçmek mi gerekir? Girişte sıkıntı olmaması açısından soruyorum.
-
@engin123 Selamlar...Bir Avrupa ülkesine girerken turistik seyahat harici bir açıklamada bulunmayın..
Pasaport durumunuz nedir bilmiyorum ama eğer durumunuz vize gerektiriyorsa oraya bir turistik seyahat planı vermeniz gerekecektir. Dolayısıyla siz bir turistsiniz, buna inanınız ve öyle davranınız...
-
bu başlıkta DV2026 süreci konusunda soru sorup, bu soruları cevaplayanlar hakkında..
sohbet odası başlıkları, ilgili mali yıl konusunda soru sorulup cevaplanacak başlıklar değildir, olmamıştır, olmayacaktır.
"sohbet" adı üzerinde hasbihal edip, temenni vb. konuları mukabele etmek amacıyla yapılan kelime alışverişi olarak görülmekte, bunun dışında sizlere sorulan soruların cevaplanacağı bir başlık imajı vermemektedir.
forum yönetimi olarak bu başlıklarda sorulan sorulara kesinlikle cevap vermiyoruz.
çünkü, forumun hemen giriş kapısına ışıklı tabelalarla bu ifadeyi bıraktık;
hal böyleyken, halen farklı başlıklarda soru sorup DV2026 konusunda cevap beklemek ziyadesiyle yanlıştır, tasvip edilmemektedir.
bu mali yıl için soru sorup cevap almanız gereken başlık bellidir.bunu dışında gösterilen gayret, çaba ve merak bu yanlışa düşenlerin kendi sorumluluğundadır.
... ifadelerini bırakıp sessizce uzaklaşmıştı.
çünkü adı üzerinde sohbet odası başlığıydı o başlık.
-
45xx lerde olup dosyasını ankaradan baska yere tasiyacak var mi
-
@Buse-Demir-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bir üstteki mesajı görüp te bu soruyu sormak cesaret ister

-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Buse-Demir-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bir üstteki mesajı görüp te bu soruyu sormak cesaret ister

Keşke okunsun diye yazılan mesajlar, zaman ayrılıp okunsa

-
Dvcharts ta bulunan Refused ile 221g arasındaki fark nedir ?
-
Merhabalar, çekilişe başvurmuştum fakat kazandığımı 2 gün önce baktığımda öğrendim. İzlediğim videolarda, dosya numarası yüksek ise randevu bulunmadığını söylüyorlar. Benim dosya numaram 30.000'lerde, sanırım Türkiye'den mülakat çıkmaz. Dosya taşıma işleri falan varmış ve mülakat çıkmayacak olsa bile, DS-260 formunu Ankara'dan mı dolduracağım? Bunun hakkında eminim bu forumda bilgi verilmiştir fakat ben bulamadım. Eğer yardımcı olursanız veya bana bu bilgileri öğrenebileceğim bir link gönderirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
DV2026 kazananı iseniz DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularınızı sorabilirsiniz, bu başlığın ilk dört iletisini okumanız ve ilgili adımları takip etmeniz sürecinize yardımcı olacaktır. Bol şans!
-
Merhabalar. 20. olmuşum :)) kimler kazanan kimler nerelerden mülakata gitmeyi düşünüyor malum Ankara çok yavaş. benim no21xxx olduğu için dosya taşımaya çalışıyorum da ondan sordum sizlere de
-
Arkadaşlar merhaba, benim kardeşimde 2026 greencard çekilişinde kazandı ama, 25binlerde, dosya taşıma nasıl olur, nasıl dilekçe yazılır, detaylı bilgiyi nerede alabilirim.
Benzer Başlıklar
151
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k