14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
Bizim 6 mayısta App received oldu ancak o tarihten beri aynı şekilde bekliyor. Bu tarihlerde vizesi onaylanan var mı bilgi verebilir mi lütfen? Bu kadar uzun sürmesi düşündürdü açıkçası. Bizim kendi vizelerimizin yenilenmesi çok kısa sürmüştü.
-
@Onur-Anık merhabalar bizim de bugun received olmuş bundan sonrası için yine bekleyip durumun ne olduğunu bekleyeceğiz sanırım değil mi?
-
21 nisan belge teslimi, bugün application received oldu.
-
25 Nisan teslim edilen belgeler için bir güncelleme yok. Application received olanlarda bir değişiklik var mı?
-
Merhaba, 22 Nisan'da gonderdigim evraklar 24 nisanda teslim olmus. 6 haziranda seyahat planimiz var, yetismesi lazim. Durum hala jo status 🥺 degisiklik olan var mi durumunda? Teşekkürler
-
Bizim 18 Nisan belgeler teslim edildi. 6 mayısta App received oldu. Halen bu şekilde bekliyor. 9 mayısta bir güncelleme görünüyor ancak halen App received olarak bekliyor.
-
Ben az önce konsolosluğu aradım , çok yoğunluk olduğunu ve tahmini bir süre veremediklerini söylediler. Ceac dan takip etmemi ve beklememiz gerektiğini söylediler. Bilginize.
-
Gerçekten bu süreç çok uzun sürdü. Hala app rec. :/
-
Bu ileti silindi! -
@Bilge-Nail-ALTINTAS ,sizde bir güncelleme varmı?
-
@yu1111 Maalesef. Halen Aplication Received olarak görünüyor.
-
Merhaba , bende sizler gibi merakla bekliyordum. 16 nisanda talimat maili aldım ve aynı gün kargoladım. 17 nisan ellerine ulaştı. 2 mayısta app received oldu. Dün yani 12 mayısta approved oldu.
13 mayıs da issued oldu. Benim gibi bekleyen herkesin umarım bir nebze merakı diner ve tez zamanda vizeli pasaportlarımıza ulaşırız. -
Merhaba,
5 Mayıs'ta Application Received olan durum bugün Approved olarak güncellendi. -
6 mayıs bizimde sanırım yarın approved olur güncelleme hep sabahları oluyor
-
@Elif-Hacıoğlu kargoya verdiler mi peki
-
Merhaba,kardeşim kendisinin vizesi olduğu için 11 yaşındaki kızı için başvuru yapıp talimat emali aldı ve evrakları gönderdik ..posta gelmeyince kontrol ettiğimizde başvuru evraklarında doğum yerini hatalı yaptığımızı farkettik ? Ne yapmalıyız acaba ?
-
@adanalee bugün teslim aldım . Vizesi çıkmış.
-
@Elif-Hacıoğlu hayırlı olsun :) darısı bekleyen herkese :)
-
@Elif-Hacıoğlu hayırlı olsun
-
@adanalee merhaba, sizinki approved oldu mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum