Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,
    Temmuz sonu gibi US'e ilk girişimizi yapıp 2 hafta kaldık ve geri geldik, geldiğimiz tarihten beri de cardlar için verdiğimiz adresteki arkadaşları (şimdilik İstanbuldalar ama evde bir tek baldızı kalmış orada) kartlar konusunda tetikte olmalarını rica edip durduk. Amma velakin eşimin kartı ve 2 kızımın biyometrik randevusu haftalar önce geldiği halde daha yeni haberimiz oldu.

Öncelikle yeni randevu alabilmek için bir numara verilmiş ancak,
    Türkiyede de USCIS ofisi olduğunu biyometric collection yaptıklarını gördüm, randevumu Türkiyede gerçekleştirebilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mı?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

• Muslu Law Firm

@jtcarlos, içinde söyledi: Biyometrik randevu

Merhaba,
    Temmuz sonu gibi US'e ilk girişimizi yapıp 2 hafta kaldık ve geri geldik, geldiğimiz tarihten beri de cardlar için verdiğimiz adresteki arkadaşları (şimdilik İstanbuldalar ama evde bir tek baldızı kalmış orada) kartlar konusunda tetikte olmalarını rica edip durduk. Amma velakin eşimin kartı ve 2 kızımın biyometrik randevusu haftalar önce geldiği halde daha yeni haberimiz oldu.

Öncelikle yeni randevu alabilmek için bir numara verilmiş ancak,
    Türkiyede de USCIS ofisi olduğunu biyometric collection yaptıklarını gördüm, randevumu Türkiyede gerçekleştirebilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mı?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

Sayin@jtcarlos, biyometrik randevusu cok sinirli durumlar icin TCde gerceklestirilebilmektedir ve bu genelde multeci isleri ile ilgilidir. Size linki gonderiyorum. https://www.uscis.gov/about-us/find-a-uscis-office/international-offices/turkey-uscis-ankara-field-office Siz orada belirtilen emaile yazip bunun mumkun olup olmayacagini ogrenebilirsiniz.  [email protected]. ABDdeki randevunun tarihini degistirip baska bir tarihe alabilirsiniz.  3 Mayis 2024te bu konuda Ankarada acilan yeni USCIS ofisi ile ilgili bir haber paylasmistik. https://www.facebook.com/muslulaw

• @Claudia-J-Muslu Cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum, bir suredir yazisiyorduk ve randevu tarihi gonderdiler dun en sonunda.

• Biyometrik randevu bilgilerinizi postaladık diye mail geldi uscis'den bes gun once ama posta hala bize ulaşmadı. USCIS ofisine ulaşmalı miyiz yoksa posta gelmesini mi beklemeliyiz? ortalama kaç gun sonrası icin parmak izi randevusu veriliyor bir de bunu sormak istedim

• Merhabalar,

Yukarıdakina benzer durum bizim de başımıza geldi. 11 Nisan'da ilk girişimizi yaptık ve 1 hafta kalıp geri döndük. Şimdi 12 Mayıs tarihine biometric randevusu iletildi. Bu randevuda yapılacak işlemi Ankara USCIS ofisinde yaptırmak mümkün müdür?

• Muslu Law Firm

@orhanere, içinde söyledi: Biyometrik randevu

Merhabalar,

Yukarıdakina benzer durum bizim de başımıza geldi. 11 Nisan'da ilk girişimizi yaptık ve 1 hafta kalıp geri döndük. Şimdi 12 Mayıs tarihine biometric randevusu iletildi. Bu randevuda yapılacak işlemi Ankara USCIS ofisinde yaptırmak mümkün müdür?

Sayin@orhanere, bu islemi yapmak icin online randevu almaniz gerekmektedir. Online randevu alabilirseniz ancak biyometrik randevuyu Ankarada yaptirabilirsiniz.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

• 2
  • 16
  • 3
  • 12
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |