DV2027 Sohbet Odası
-
Selamlar sonuçlar açıklandığından bu yana hiç girmemiştim siteye yeni toparlandım GTA 6'nın fragmanı da çıkmış biraz moralim iyi

-
@sinatra35 cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
sevgiler. -
arkadaşlar mayıs ayını beklerken ne yapıyoruz ingilizcemi geliştiriyoruz eğer ilerleen yıllarda bizlerde talilhli olursak çok işimize yarayacak şimdiden herkese bol şans:):):)
-
Çıkmıyor arkadaşlar, net bilgi, imzama bakabilirsiniz
-
@kelala seninki iyimser imza. forumda 2002 den beri başvuran var çıkmamış

-
@mertq ve @ari-luli evet 16. Başvurum. Biz üç arkadaş başladık başvurmaya… 3 yada 4. başvurusunda bir arkadaşımıza çıktı gitmedi. 10 sene sonrada başka bir arkadaşımıza çıktı oda aynı yıl şansına avrupada iş fırsatı çıktı oraya gitti. Dönem dönem isteksizliğim onlara çıkınca tekrar belirdi. Ben sadece greencard çekilişine odaklanmıştım sizin yaşlarınızdayken meğerse f1 vizesiyle gitsem orduya bile girme şansım varmış 10 sene önceleri.. bunları hep kaçırdım sonradan öğrendim. Benim turist vizem var turist olarak kısa süreli 2-3 senede bir gidiyorum. Uzun vadeli gidebilmem için E2 düşünüyorum. İş aile ve maddi konuları çözmem uzun sürdü. Bir kaç seneye bende e2 vb diğer yasal yollarla ailecek göç etmeyi düşünüyorum. Ama biraz daha girişken olsaydım sizlerin yaşında kesin giderdim. İngilizce çok önemli tavsiyem ingilizcenizi geliştirin ve resmi yollarla çekilişi beklemeden gidin.
-
@kelala arkadasim 2014ten beri basvuruyor cikmiyor

-
-
@USA ben durumun farkındayım. farkında olmayanlar gerçekle yüzleşsin diye uğraşıyorum. bir hayale kapılıyorlar her başvuran kazanıyor hissi yaratıyorlar aynı durumları yaşamasınlar diye göstermek anlatmak lazım. bu kadar kolay olsa her başvuranın kazanması lazım ne yazık ki değil. %99.9 HSBS ekranını görme olasılığı yüksek çekiliş. geri kalan %0.01 kazanma ihtimali.
-
@USA çok teşekkür ederim bende eb3 için uğraşıyorum hayırlısıyla inşallah size de hayatınızda başarılar mutluluklar diliyorum umarım şans sizinle olur 2027 yılı için

-
s.a tabiki yine buradayim hahahha
yaziklar olsundu... -
@kelala valla kime cikiyor anlamiyorum
-
Bu ileti silindi! -
@diablo_ercan hiç sanmıyorum. adam rastgale başvuruyor tekte kazanıyor. ya da 2.sinde kazanıyor ama kazanıyor. yüzdelik hesaplar hiç güvenmiyorum şans tamamen
-
@historian, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@kelala arkadasim 2014ten beri basvuruyor cikmiyor

Çok daha eskileri var çıkmayan
-
İyi akşamlar hepinize arkadaşlar.
Alternatif bir yol buldum eb3 vizesine başvuracağım şu anda hazırlık yapıyorum içimden bir ses diyor;
2027 de çıkacak ve verdiğim tüm para boşa gidecek gibi ama işte emin olamıyorum ama artık sadece çekilişine bel bağlamayacağım hayırlısı değil bismillah deyip yola gireceğim. yaş 24 ne geç ne erken bir şekilde risk alıp yola girmem gerekiyor gibi hissediyorum.
3. başvuru erkek arkadaşım 2019 dan beri başvuruyor sonuç yok erkek kardeşlerim de 3.başvuru yine elde var sıfır o yüzden riske girip artık kaç yılsa bekleyeceğim sürpriz bir gelişme olup şans yüzümüze güler dv lottery çıkarsa da nasip deyip yola edeceğim artık
-
-
@Atlantis00 Aynen öyle 3 ev biri senin 2 si kira 50 bin gelse tertemiz
gir bir yere partime çalış zevkine zaman geçsin 
-
@ari-luli cikmayacak kardesim bosa umit etme. kimse bilemez tabi ama milyonlarin basvurdugu bir cekilisten size cikma olasiligi cok dusuk. yilda 1 kere yapiliyor degmez. kendi yolunuza bakin.
-
@lamak-sadla yani sadece ona bel bağlamıyorum diyelim alternatif yollarla beraber başvurmaya devam edeceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum