Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli uyguna kaçmak zorundayım diyorsunuz yani belirli bir bütçeniz var anladığım kadarıyla. Eb3 e başvurmak istiyorsunuz yani 20bin civarı bir harcamanız olacak sırf vize ücreti için bu şartlar doğrultusunda pasaport doldurmaya çalışmaktansa birikimimi doldurmaya çalışırım yerinizde olsam ki eb3 vize masrafını çıkarttıktan sonra buraya geldiğinizde kendinizi geçindirmeye bütçeniz kalsın

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ediyorum Emre bey 🙂

• ⭐⭐

kenarda dursun.
    Ekran görüntüsü 2025-05-06 211856.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-06 212340.png Ekran görüntüsü 2025-05-06 212455.png

• @Atlantis00 Borsa'dan falan anlamıyorsa hiç girmesin. Elindekini de kaybeder. Klasik usul, kira, faiz vb. işlemlere girsin.

• Evet beyler, listeyi dolduruyoruz bakalım.
    image.png

• @diablo_ercan Bir simülasyon yaptık Türk vatandaşlarının talihli olma ihtimalinin yaklaşık 300de1 olduğunu gördük. Herkesin bildiği resmi verilerde %2~ görünen ihtimali test etmek için yapay zeka kullanarak Avrupa kontenjanına uygun bir çekiliş gerçekleştirdik. 500 numara belirledik, sanki 500 kişi başvurmuş gibi. İlk çekilişte 476’ncı, ikinci çekilişte ise 300’üncü sıradaki kişi kazandı. Yani, istatistikte kişi başı %2~ olasılık olsa da, denemelerimizde bu oranı yakalayamadık; en iyi ihtimalle 300’de 1 oldu.
    Bu simülasyon bize şunu gösterdi: Çıkmama ihtimaline, yani %98’lik dilime odaklanmak daha gerçekçi. 18-25 yaş arası için denemek mantıklı olabilir, ama sonrasında gerçekten gitmek istiyorsanız diğer resmi yolları değerlendirmelisiniz. Çünkü önümüzdeki mayısta da olasılık %98 çıkmayacak.
    “Ya nasip!” diyelim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur!

• @USA , DV27 16. başvurunuz mu olacak?

• @USA merhaba kusura bakmayın belki haddim değil diyeceksiniz ancak gerçekten iyi niyetle soruyorum bu kadar azimle nasıl başvurdunuz ve anladığım kadarıyla gerçekten isteklisiniz neden farklı yollar aramadınız ya da düşünmediniz? bende 24 yaşında biri olarak gitmeye çok istekli biriyim ancak böyle sizin gibi yıllar başvurmuş ama çıkmamış insanların neden farklı yıllar denemediğini merak ediyorum belki sizden öğreneceğim de bir şeyler vardır diye soruyorum. Affınıza sığınarak 🙂

• @ari-luli ben de aralıklı olarak en 10 kez başvurdum. 30-35 yaşını geçtikten sonra bazı adımları atmak daha zor oluyor. Erken yaşlarda öğrenciliğe başvurabilirsiniz, (ileri yaşta öğrenciliğe TR gibi bir ülkeden başvurursanız hem okul, hem vize görevlisi tarafından inandırıcı bulmayabilir). Gençlik programlarına, gönüllü programlarına vs. katılabilirsiniz. Hatta kısa eğitim sonrası işbaşı yapılacak yapılandırılmış hastabakıcılık (elderly care) vb. programlara yaşınız gençken başvurup kabul alabilirsiniz. Bu bahsettiklerim, düşük masraflı yollar ve de yaşı genç olanlara açık olan yollar.
    Bir de en az 10 bin dolar harcama ile başlanabilen daha farklı yollar var... Sizin merak ettiğiniz sizden daha büyük yaştakilerin neden yer, iş vs. değiştirmede daha muhafazakar davrandığı ise, çeşitli faktörlerden dolayı risk almaya daha az istekli olmak diyelim. Bol şans.

• Selamlar sonuçlar açıklandığından bu yana hiç girmemiştim siteye yeni toparlandım GTA 6'nın fragmanı da çıkmış biraz moralim iyi 😅

• @sinatra35 cevapladığınız için çok teşekkür ederim. 🙂 sevgiler.

• arkadaşlar mayıs ayını beklerken ne yapıyoruz ingilizcemi geliştiriyoruz eğer ilerleen yıllarda bizlerde talilhli olursak çok işimize yarayacak şimdiden herkese bol şans:):):)

• Çıkmıyor arkadaşlar, net bilgi, imzama bakabilirsiniz

• @kelala seninki iyimser imza. forumda 2002 den beri başvuran var çıkmamış 😃

• @mertq ve @ari-luli evet 16. Başvurum. Biz üç arkadaş başladık başvurmaya… 3 yada 4. başvurusunda bir arkadaşımıza çıktı gitmedi. 10 sene sonrada başka bir arkadaşımıza çıktı oda aynı yıl şansına avrupada iş fırsatı çıktı oraya gitti. Dönem dönem isteksizliğim onlara çıkınca tekrar belirdi. Ben sadece greencard çekilişine odaklanmıştım sizin yaşlarınızdayken meğerse f1 vizesiyle gitsem orduya bile girme şansım varmış 10 sene önceleri.. bunları hep kaçırdım sonradan öğrendim. Benim turist vizem var turist olarak kısa süreli 2-3 senede bir gidiyorum. Uzun vadeli gidebilmem için E2 düşünüyorum. İş aile ve maddi konuları çözmem uzun sürdü. Bir kaç seneye bende e2 vb diğer yasal yollarla ailecek göç etmeyi düşünüyorum. Ama biraz daha girişken olsaydım sizlerin yaşında kesin giderdim. İngilizce çok önemli tavsiyem ingilizcenizi geliştirin ve resmi yollarla çekilişi beklemeden gidin.

• @kelala arkadasim 2014ten beri basvuruyor cikmiyor🤓

• ⭐⭐

@kelala İlk başvurum dv2014, dv2015 boş bıraktım aktif olarak dv2016 dan buyana her yıl başvuru yapıyorum çıkmadı ma 18 yaşını yeni doldurup başvurusunu yaptığım kardeşim @emre-m ilk başvurusunda çıktı.

• ⭐⭐

@USA ben durumun farkındayım. farkında olmayanlar gerçekle yüzleşsin diye uğraşıyorum. bir hayale kapılıyorlar her başvuran kazanıyor hissi yaratıyorlar aynı durumları yaşamasınlar diye göstermek anlatmak lazım. bu kadar kolay olsa her başvuranın kazanması lazım ne yazık ki değil. %99.9 HSBS ekranını görme olasılığı yüksek çekiliş. geri kalan %0.01 kazanma ihtimali.

• @USA çok teşekkür ederim bende eb3 için uğraşıyorum hayırlısıyla inşallah size de hayatınızda başarılar mutluluklar diliyorum umarım şans sizinle olur 2027 yılı için 🙂

• s.a tabiki yine buradayim hahahha 😃 yaziklar olsundu...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |