DV2027 Sohbet Odası
-
Her sene bu zamanlar rutinimin bozulmasına üzülüyorum her gün foruma gir son mesajları kontrol et, zillowdan ev kiraları, indead'den maaşlara bak vs vs.
Kazanan herkese tebrikler ama kazananların bir çoğunun hiç bir şey bilmemesi, çok bilinen şeyleri yanlış bilmelerini görünce istemsizce ben kazanmalıydım dedirtiyor insana, neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. -
@asariel Hocam bu hissi bu yola baş koyan herkes gibi siz de yaşayacaksınız. Ütopik, teselli veya komik de gibi gelebilir ama krizi fırsata çevirmek gibi düşünebilirsiniz. Bu zamanlar aslında ele geçmeyecek bir fırsat. Neden mi? Şöyle söyleyeyim. Kazanıp da hiçbir hazırlık yokken sadece hayallerimiz ve beklentimiz oraya ayak basmak iken birdenbire dil yapma, dosya taşıma para toplama, orada düzen araştırma ve buradaki düzenimizi bozma vs acele bir sürü karmaşık bir sürecin içine giriyorlar ve hazırlıksız gidiyorlar. Burada iken kazanamadığımız süreci fırsata çevirip bir ajanda tutup her şeyi kalem kalem hazırlamak. Para, düzen hazırlığı dil vs aklınıza ne gelirse.. yapıp hazırlıklı gitmek. Umutsuzluğa kapılma zamanını Tr'de yaşayarak ve hayatın sillesini yiyerek çoktan aştık (ki buralardayız). Toparlanın ve hazırlığa başlayın. Bu sene olmadı diğer sene olmadı sonraki sene ama illa gideceğiz.
-
evet yine geldik, hayaller de güzeldi..
-
Maalesef "HNBS".
-
Arkadaşlar yakın bir arkadaşıma ailesinden 7 milyon lira gibi bir para kaldı nakit olarak. Arkadaşım fazlaca anksiyete sahibi bir insan bu yüzden çalışmaktan vs. hep çekiniyor. Bu para ile hiç çalışmasına gerek kalmayacak kadar aylık pasif gelir nasıl elde edebilir acaba? Önerileriniz nedir?
-
@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise
tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile. -
ilk başvuru ilk heyecan ve tecrübe oldu bana. DV2027 dogru zamandir insallah.
-
@Atlantis00 3.5 a 2 tane daire alsın Bursa'dan versin 20 , 25 den kiraya baksın işine

-
@onuru Kriptodan hiç anlamıyor
@Onurfidan galiba en mantıklısı bu gibi. Hatta en kötü iki evden 15-15 bin bile alsa 30 bine kira derdi de olmadığı için rahatça yaşayabilir -
@onuru, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise
tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile.Kripto da parayi direk sıfırlar. Özellikle sahte ön satişlari yaparak milleti dolandiran çok fazla insan mevcut.
Kripto da kendim belli başli coinlere yatirim yapiyorum. Sui vet vebetter dao nun yeni coini b3tr deep gibi gibi. Kurucu vakıflar sağlam oldugu için yatirim yapiyorum.
Ve en önemlisi!!!!
Kesinlikle yatirim tavsiyesi vermiyorum benim yatirdiğim coinlere 5 kuruş yatirmayin. Voltalitesi yüksek coinlerdir ani düşüp yükselir. -
Amerika'da yüksek lisans yapmak istiyorum buradaki eğitimim bittikten sonra. DV 2027 için başvuru da yapmak istiyorum, başvurmam ilerdeki yüksek lisansta vize işlemlerimde problem yaratır mı?
-
Arkadaşlar herkese selam. Dv2026 sonuçlarından önce mülakat başlığında talihlilerin deneyimlerini okurken birinin hikayesine denk gelmiştim. Sonuçlar açıklanıyor ve arkadaşımız kazanamıyor ama bir süre sonra sanırım 4-5 ay kadar sonra buna mesaj geliyor işte yedeklerden mi ne öyle bir kontenjandan girmiş diye. Sanırım asillerden bazıları şansını değerlendirmiyor ve sıra bu arkadaşa geliyordu. Öyle bir şey hala devam ediyor mu ya? Yani atıyorum bu dv2026 alımında misal Türkiye'den 5000 kişi talihli oldu. Bunlardan 4980 kişisi işlemlerini yaptı son 20 kişi kullanmadı bu hakkı. 5000 kişiden sonraki ilk 20 kişi alınıp bu boş kontenjana dahil mi ediliyor?
-
@Savaş-0 öyle bir şey yok yüksek ihtimalle arkadaşıda dolandırmışlardır. Zaten gereken kişi sayısının üstünde talihli seçilir mesela 55bin vize basılır tahmini bir dönemde ancak seçilen kişi sayısı 120bin filan olur bu 120bin kişi içinden sürece devam etmeyecekler, elenecekler vs hesaba katılır
-
@Emre-Kurtulmuş Hm anladım teşekkürler. Ben bu olayı burada okumuştum. O yüzden şaşırdım. Bulabilirsem eklerim
-
Rez tekrardan
-
@hasnotben İnşallah be hocam dil sorunum yok çok şükür tek derdimiz çekilişi kazan düşük CN
gerisini bir şekilde hallederiz. -
@Atlantis00 Aynen öyle en rahatı o Bursa'da güzel evler var öyle 3 3.5 a en az 20 alır
-
@Onurfidan Valla kıskanmıyor da değilim böylelerini. İstemediğin bir işte çalışma zorunluluğun yok. Haftanın en az 5 günü sabahları paldır küldür işe yetişme telaşı yok. Hobilerine ayırabileceğin bolca zamanın var hatta tüm gün senin. Kendim çalışıp 60-70 bin tl para kazanacağıma bu şekilde 30-35k beni çok daha mutlu ederdi. Hatta bu şekilde aylık 40 bin tl (1000 dolar) kira geliri kazanan biri özellikle güney asyada uzun süre tatil yapabilir. Cidden bence ülkedeki en şanslı güruh bu kişiler
-
Merhaba ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum daha pasaport çıkarmadım şu anda başvurdum bekliyorum pasaport bomboş 24 yaşındayım Amerika vizesi almak için neler yapabilirim neler yapmalıyım? Başka vizeler alıp sonra deneyim derseniz mesela hangi vizeler alayım hangilerini uygun fiyata alırım eb3 vizesi düşünüyorum ona göre uygun a kaçmak zorundayım maalesef her şeyde artık
-
kürkçü dükkanına geldik yine

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
