Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• evet yine geldik, hayaller de güzeldi..

• Maalesef "HNBS".

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar yakın bir arkadaşıma ailesinden 7 milyon lira gibi bir para kaldı nakit olarak. Arkadaşım fazlaca anksiyete sahibi bir insan bu yüzden çalışmaktan vs. hep çekiniyor. Bu para ile hiç çalışmasına gerek kalmayacak kadar aylık pasif gelir nasıl elde edebilir acaba? Önerileriniz nedir?

• ⭐⭐

@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise 🙂 tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile.

• ilk başvuru ilk heyecan ve tecrübe oldu bana. DV2027 dogru zamandir insallah.

• @Atlantis00 3.5 a 2 tane daire alsın Bursa'dan versin 20 , 25 den kiraya baksın işine 😀

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@onuru Kriptodan hiç anlamıyor 😃 @Onurfidan galiba en mantıklısı bu gibi. Hatta en kötü iki evden 15-15 bin bile alsa 30 bine kira derdi de olmadığı için rahatça yaşayabilir

• @onuru, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise 🙂 tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile.

Kripto da parayi direk sıfırlar. Özellikle sahte ön satişlari yaparak milleti dolandiran çok fazla insan mevcut.

Kripto da kendim belli başli coinlere yatirim yapiyorum. Sui vet vebetter dao nun yeni coini b3tr deep gibi gibi. Kurucu vakıflar sağlam oldugu için yatirim yapiyorum.
    Ve en önemlisi!!!!
    Kesinlikle yatirim tavsiyesi vermiyorum benim yatirdiğim coinlere 5 kuruş yatirmayin. Voltalitesi yüksek coinlerdir ani düşüp yükselir.

• Amerika'da yüksek lisans yapmak istiyorum buradaki eğitimim bittikten sonra. DV 2027 için başvuru da yapmak istiyorum, başvurmam ilerdeki yüksek lisansta vize işlemlerimde problem yaratır mı?

• Arkadaşlar herkese selam. Dv2026 sonuçlarından önce mülakat başlığında talihlilerin deneyimlerini okurken birinin hikayesine denk gelmiştim. Sonuçlar açıklanıyor ve arkadaşımız kazanamıyor ama bir süre sonra sanırım 4-5 ay kadar sonra buna mesaj geliyor işte yedeklerden mi ne öyle bir kontenjandan girmiş diye. Sanırım asillerden bazıları şansını değerlendirmiyor ve sıra bu arkadaşa geliyordu. Öyle bir şey hala devam ediyor mu ya? Yani atıyorum bu dv2026 alımında misal Türkiye'den 5000 kişi talihli oldu. Bunlardan 4980 kişisi işlemlerini yaptı son 20 kişi kullanmadı bu hakkı. 5000 kişiden sonraki ilk 20 kişi alınıp bu boş kontenjana dahil mi ediliyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@Savaş-0 öyle bir şey yok yüksek ihtimalle arkadaşıda dolandırmışlardır. Zaten gereken kişi sayısının üstünde talihli seçilir mesela 55bin vize basılır tahmini bir dönemde ancak seçilen kişi sayısı 120bin filan olur bu 120bin kişi içinden sürece devam etmeyecekler, elenecekler vs hesaba katılır

• @Emre-Kurtulmuş Hm anladım teşekkürler. Ben bu olayı burada okumuştum. O yüzden şaşırdım. Bulabilirsem eklerim

• ⭐⭐

Rez tekrardan

• @hasnotben İnşallah be hocam dil sorunum yok çok şükür tek derdimiz çekilişi kazan düşük CN 😃 gerisini bir şekilde hallederiz.

• @Atlantis00 Aynen öyle en rahatı o Bursa'da güzel evler var öyle 3 3.5 a en az 20 alır

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Onurfidan Valla kıskanmıyor da değilim böylelerini. İstemediğin bir işte çalışma zorunluluğun yok. Haftanın en az 5 günü sabahları paldır küldür işe yetişme telaşı yok. Hobilerine ayırabileceğin bolca zamanın var hatta tüm gün senin. Kendim çalışıp 60-70 bin tl para kazanacağıma bu şekilde 30-35k beni çok daha mutlu ederdi. Hatta bu şekilde aylık 40 bin tl (1000 dolar) kira geliri kazanan biri özellikle güney asyada uzun süre tatil yapabilir. Cidden bence ülkedeki en şanslı güruh bu kişiler

• Merhaba ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum daha pasaport çıkarmadım şu anda başvurdum bekliyorum pasaport bomboş 24 yaşındayım Amerika vizesi almak için neler yapabilirim neler yapmalıyım? Başka vizeler alıp sonra deneyim derseniz mesela hangi vizeler alayım hangilerini uygun fiyata alırım eb3 vizesi düşünüyorum ona göre uygun a kaçmak zorundayım maalesef her şeyde artık

• kürkçü dükkanına geldik yine 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli eb3 için pasaportunuzu doldurmanıza gerek yok eğer ki süreci türkiyede ilerletecekseniz

• @Emre-Kurtulmuş evet de yinede ona kadar bir ABD vizesi alırsam iyi olur gibime geliyor hazır da bir ABD vizesinin olması diye düşünüyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |