DV2027 Sohbet Odası
-
@poyraz-Korkmaz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Amerika bu sene Türkiyeyi DV den çıkarabilirmiş eğer son 5 yıl içinde 50 binden fazla kaçak gocmen girmisse o ülkeyi çıkarıyorlarmış dv2027 olmayabilir diolar

nerde okudunuz
-
@poyraz-Korkmaz olayın kaçak göçmenle alakası yok kural son 5 yılda belli sayıda göçmen girmesi yani yasal girenlerde dahil
-
Yani göçmen sayısını milliyete göre orantılı tutmaya yönelik sanırım.
-
@hadi-BE namümkün, olur mu hiç biz buranın demirbaşıyız

-
@rocklee bunu daha önceki odalarda da konuşmuştuk, dava etmek lazım, önceden birisi benim param yok pasaport çıkartamıyorum başvuramıyorum demiş (yada ona benzer bişey) o yüzden bu hale gelmiş, halbuki paran yoksa kazandıktan sonrada gidemeyeceksin zaten, yüz dolar gibi sembolik bir başvuru ücreti bile olsa başvuru sayısı baya bir azalır.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

olmayaydık iyiydi

-
@qizzz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@sinatra35 fotofgrafcilarin bu beyazlatma islemi sorun olusturuyor mu? evdede isik dusuk geliyor karanlik mi falan derken surekli insanin icinde bir suphe..
Forumda gc kazanan bir kaç arkadaşın yazisini okumuştum.Resmini evde çekip arka fonu programla uygun hale getirdiklerini söylemişlerdi.
Kendin çekeceksen uğraşmak istemiyorsan arka fonu beyaz tonları olan bir yerde çek.
-
Geçiş yapalım ama zor buldum bu başlığı bu sene eskiden bin bir heyecanla yeni sohbet odası açılırdı
-
Yine eskilerden tanıdık kimseye çıkmamış.
-
Buradan devam edelim biz de bakalım..
-
ya bizbu kadar cok istiyoruz diye mi çıkmıyor. cıkan kimi görsem aa haberim bile yoktu gc ne oldugunu bile bilmiyordum benim yerime arkadasım basvurdu vsvsvsvs hevessiz mi olmak gerekiyor ben anlamadım ki
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

olmayaydık iyiydi

5xHnbs totalde aldik. sıra 2027 de

-
Edirne’den Kars’a, New york’tan San francisco’ya green card çıkmayan tüm dostlara selam olsun…
-
2027 herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
Seneye hayırlısıyla 5. denemeyi yapacağım, ne zaman çıkacağı meçhul alışkanlık oldu artık.
-
Seneye ilk defa deneyeceğim
-
Bu sene çıkmadı seneye bakacağız artik
-
Yine cikmadi. Yerimizi alalim bari.
-
Tekrar buraya geldim :D,belki önümüzdeki sene yüzüm güler

-
@Murat-4 Kesinlikle. Katılıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum