Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Site hala açılmıyor. Başka bir yolu var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@teddydaniels yok yok, çıktığını gördüm de, 7. deneme olunca bu inanamadım çıktığına, o yüzden tekrar baktım :)) eşiminkine de baktım, ona çıkmamış, bana çıktı bu arada 🙂

• @BERKE-Güngöroğlu Evet var. Yeşil Kart Forum. Burada herhangi bir güya danışmandan daha fazla bilgi var.

• @mustafafsin tebrikler. 02 Mayıs mülakatları için vizeleri Salı günü basarlar muhtemelen.

• Abi confirmation numaramı hangi şekilde girersem gireyim hata veriyor. Kafayı yiyeceğim yardım edin. Her şeyi doğru giriyorum ama yok.

• @aysegul Tebrikler.

• @zeynal tebrik ederim

• @minnesota teşekkür ederim, pasaportları aldıktan sonra hepimiz rahatlayacağız uzun ve yorucu bir süreç oldu herkes için, değerli destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

• bu sene de karavana... son 2 seneden beri gram heyecan yok zaten. hatta sonuçların bugün açıklanacagını geçen hafta öğrendim. hayırlısı olsun. kazanan arkadaşları tebrik ederim. umarım şansları yaver gider ve mülakat almayı başarabilirler.

• "Has not been selected" yazısını görünce yüzüm ekşidi resmen.

• @Eliff-0 Aslinda Amerika olmasi zorunlu degil derseniz bir Ankara Anlasmasiyla Avrupada is kurmayi falan da deneyebilirsiniz.

• @Nezzst İngiltere'nin AB'den ayrılmasıyla birlikte Ankara Antlaşması da son buldu diye biliyorum. Yoksa ben mi yanılıyorum acaba?

• Gözler ufukta, eller tetikte beklemedeydim. Kartalı görür görmez ateşleyecektim DS-260'ı ama olmadı, sağlık olsun 😃 3 yıldır fotodan elendiğimi düşünüyorum o nedenle çok da beklentim yoktu aslında.

Bir canlı yayında 25 kadar kişiye baktım, 2 kişiye çıktığını gördüm. Numaraları 7.XXX ve 9.XXX olan 25 yaş altı 2 kişiydi. 2 de kendilerine çıktığını iddia eden ama numara vb. gibi bilgileri paylaşmayan kişi vardı. Onları da çıktı saysak 500 civarı kişiden 4 kişiye çıktı diyebilirim.

• @rocklee Ankara Anlasmasi Avrupa Birligi ile. AB uyesi her ulkede gecerli.

• ⭐⭐⭐⭐

@CaliGirl-0 evliyim, eşimle birlikte başvurduk hep, bu 7. idi, ikimiz de lisans mezunuyuz, ben şuan çalışmıyorum, çocuklardan önce işi bırakmıştım, eşim mühendis olarak çalışıyor, finansal durumumuzda bir sıkıntı yok, genel olarak böyle..

• image.png Başka baharlara dostlar, 2027'de görüşürüz

• ⭐⭐

@aysegul tebrikler. hayırlı uğurlu olsun.

• HNBS arkadaşlar x2 hemde 😪

• @rocklee UK için bir süre daha devam edip son buldu ancak diğer AB ülkeleri için Ankara Anlaşması devam ediyor. Ankara Anlaşması sadece UK ile ilgili bir anlaşma değildir. Sadece UK de kuran Türk sayısı çok olduğu için revaçtaydı.

• @minnesota Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |