DV2026 Sohbet Odası
-
@conk tebrikler hayırlı olsun bol şans dilerim
-
@conk Tebrikler ilk talihli gerçekten sevindim burada çıkan birini görünce
-
@conk kendi sanssizligima iciyordum ama sana gelsin

-
@conk tebrikler
-
Tebrikler hocam @conk
-
Herkese çok teşekkür ederim hala şoktayım kitlenmiş durumdayım resmen.
-
Yazı tura atsak onu bile kaybederiz biz ya

-
tebrikler.
-
hayirlisi olsun darisi bizim basimiza
-
vallahi has not been selected
-
Bana 10 yıldır çıkmadı. bu yılda hiç merak etmiyorum heyecanda yok.
açıldığı zaman bakayım biraz totemde yapayım... -
Yaa SABIIR YA SABIIRRR 3. başvuru yine çıkmadı. Totem yaptım bu sene dv ile alakalı hiç yazı yazmadım yine yok. Biz Amerikaya gidene kadar ülke çökecek off offffff. Tepkim ektedir
https://youtube.com/shorts/fnHezl4-MRs?si=bF33B2TxJG-6X40k -
@conk Hayırlı, uğurlu olsun, dosya taşıma araştırmaları hemen baslasın
Darısı seneye başımıza... -
Bana çıktı

-
Siteye nasıl girebildiniz arkadaş ya? Dönmüyor bile siyah ekran bekliyoruz öyle kaç gibi bakmak olur
-
10 sene geride kalırken, 22 çekiliş hakkımızda sonuç aynı; https://www.youtube.com/watch?v=gBRQGqb04Y0

-
-
Ağlayarak yazıyorum 3. Başvurum çok umut bağlamıştım. umarım hayırlısı bu zaman degildirde bu yüzden çıkmamıştır. Bu durumda olmayı hiçbirimiz istemeyiz ama maalesef olmayınca olmuyor. Biz yinede ne olursa olsun Mutlu olmayı bilmeliyiz. Umarım Amerika da yaşamak isteyip gitmek isteyen herkes bir gün hayallerine kavuşur . Bazıları çıkmaz diye hayallerinin peşinden koşmayıp başvuru bile yapmiyor. Biz hayallerinin peşinden koşan insanlarız ve umarım bir gün hepimizin hayalleri gerçek olur…
-
@TonyMontanaHBRS VPN kullanip dene, ulke basina kota koyuyorlar herhalde bende sorun yok almanyada
-
@teddydaniels
teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum