Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cvatulip kazanınca değil de ABD'ye adım atınca koşun bence 😁 malum ülkede mülakata sıra gelmiyor dosya taşıma işi de stresi artırıyor.

• Başvurduk unuttuk, düşünmedik beş buçuk saat kala yine buradayız. Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar 👍🏼

• @Emrah-Borazan abim buradaysa bende geliyim hadi bakimm

• @T-C-Kubilay-Dikici green card tr bölgeleri.jpeg Forumun 2024 exel verilerinden bu grafiği aldım. Kazananların çoğu batıdan ama başvurularla ilgilidir diye düşünüyorum. Konyadan siz de talihli olursunuz umarım bu sene 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@tugcebkdgl süper konya merkez mi? excell tablosuna bakıyorum konyada kazanan az görüyorum baş vurular az olduğu içinmi yoksa şansız olduğumuz için mi bilmiyorum 🙂

Evet merkez. Bence konya olarak en cok bizim ihtiyacimiz var 😄

• ⭐⭐

@hashirama son saatlerin şerefine 😄

• ⭐⭐

@yesQyes hiç alakası yok. geçen sene, hatta bırakın gecen seneyi son 20 yılda her yıl size çıkmış olsaydı bile, bu sene de çıkma şansı aynı şekilde devam eder...

• ⭐⭐

@yesQyes 2 sene üst üste talihli olan insanlar var. Tamamen şans 😉

• @yesQyes Merhaba, hayır öyle bir şey söz konusu olamaz. Zaten IP adresiniz statik IP başvurunuz olmadıysa her bağlantınız da değişir.

• ⭐⭐

@denizkanmaz0633 DS-260'da "ne iş yapacaksınız?" diye bir soru var mıydı yahu?

• ⭐⭐

• @SUAT-GUNAY var diye aklımda kalmış 🙈

• @Emrah-Borazan var diye aklımda kalmış 🙈

• @sevdemimi umarım herşey istediğin ve hayallerin doğrultusunda gerçekleşir, bu yıl çıkma umuduyla ilk kez başvurumu attım çıkarsa haber vericeğim, hayırlısı diyelim, herksin gönlünce olsun nice güzel yıllara 🙂

• @Emrah-Borazan olsun belki de bu sefer oldu demek için son saatlerin geçmesini bekliyosunuzdur 🍀saatte 18383 km hızla scooter süren 4 yaşlarındaki bir kız çocuğu ve arkasından koşan bir kadın gördüyseniz ya da birkaç saat içinde görücek olursanız o bizizdir çekinmeyin selam verin😀

• Onuncu başvurumuz, bu sene çıkar diye daha da umutluyuz. İnşallah gerçekten isteyenlere çıkar..

Genelde öylesine başvuranlara çıkıyor gibi geliyor bazen. Yani çıkınca hemen gideceğini zannedenlere, kendisine is bulunacağını zannedenlere ya da süreç hakkında hiç bir fikri olmayanlara...

O değilde iş ayarlıyor mı, hemen yarın gidebilir miyim 🤔

• Merhaba herkese , bu yıl ilk kez başvuru yaptım. başvuru sırasında onay numarasına dikkat etmemişim ve unuttum . şimdi siteden onay numaramı unuttum dediğimde bilgileri doğru girmeme rağmen hata veriyor nasıl ulaşabilirim onay numarasına yardımcı olabilir misiniz lütfen

• İlk başvurum ve ilk mesajım. İnşallah ikinci yazdığım mesaj kazandım olur. Hakkımızda hayırlısı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :sun ☺

• Randomly selected yazıyor şimdi ne yapmalıyım ? Bu soruyu google arama kutusuna yazdıktan sonra buraya düşen arkadaşım sakin ol.. öncelikle tam yerindesin.. yüzlerce hatta binlerce kişi burada yardımlaşıyor engin bilgilerini paylaşıyor hatta birlikte hareket edip bu işin altından kalkıyor.. düşünmen gereken çok büyük bir zaman dilimi var.. bu zaman dilimiyle birlikte forum içerisinde açılan senin için özel ayrılmış bir forum alanı bile bulacaksın.. herşey yoluna girecek heyecan yapmanada hiç gerek yok.. case numberini kimseyle paylasma malesef kötü niyetli birisi o numara ile senmiş gibi gidip ds260 karalayabilir.. herşey olabilir saçma sapan şeyler deneyebilir.. case numberi olduğu gibi yazmayıp son 3 hanesini mutlak gizleyerek hareket et.. o numara senin en büyük şansın.. eğer 4000 cn ve aşağısında bir rakamla kazandıysan.. bundan sonraki sürecini evinde bulunan eşyalarını hangi uygulamayla ne kadar zamanda satacağını düşün.. içini rahatlatmana bak.. sevdiklerinle iyi anılar biriktir.. amerikaya gidince ne iş yaparımdan ziyade buradaki sevdiklerimle son zamanlarımı nasıl değerlendirsem daha güzel olura yoğunlaş.. stresini düzenle.. sevdiklerinle ufak ufak mental olarak ayrılığa alış..
    Forumda bol bol geçmiş yılların mülakat deneyimlerini oku.. youtube videolarında kısıtlı bilgiler bulacaksın asıl vakit geçirmen gereken yer burası.. yazmaktan çekinme yazdığın herşeyde sabırlı gidersen cevap bulacaksın en kötü yönlendirilmeler olacak.. anın tadını çıkar.
    Amerika kısmında hayatın tekrar başlayacak.. yeniden doğacaksın.. bu yaşına kadar biriktirdiğin tüm tecrubelerin cebinde gidiyorsun artık sıfırdan başlama fırsatı elde ettin.. yılda belkide milyonlarca insanın hayal ettiği ve istediği şeye bir okadar yakınsın.. bundan sonra hiçbirşey altın tepside sana sunulmayacak sunulan en büyük şey zaten elinde ve bunun kıymetini bil..
    Umarım şans çok isteyenin ve orada gerçekten mutlu olacak kişilerin yanında olur. İmza güncellemesine kadar son mesajım 🙂

• Vakit yaklaşıyor. Son 4 saat.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |