DV2026 Sohbet Odası
-
@goyro666 bir hnbs göreceğimiz güne daha mı geldik ne

-
bu forumun discord sunucusu var mı?
-
@cvatulip karabaglardan selamlar efenim
-
Mrb birşey sormak istiyorum 2024 başvurusunda kendim eşim ve kuzenime ve onun eşine benim pc başvurmuştummve kuzenimin eşi almanya doğumluydu ve ona çıktı geçen sene ve bu sene sadce eşime ve kendime başvurdum sizce daha önce bu ip adresine çıktı diye yada aynı pc den tekrar çıkmama gibi bir durum söz konusu olur mu sizce ???
-
@cvatulip anlik Karşıyaka çarşıda kahvemi içiyorum akşam bir hnbs için daha psikolojik olarak hazırım

-
@Nurdilan-Tekdemir vardı ama discord tr yasak olduğu için saat 17:00 gibi burada da yazacağım google meet oda açacağım gelmek isteyenlerle sohbet ederiz
-
@T-C-Kubilay-Dikici anladım teşekkür ederim
-
@cvatulip kazanınca değil de ABD'ye adım atınca koşun bence
malum ülkede mülakata sıra gelmiyor dosya taşıma işi de stresi artırıyor. -
Başvurduk unuttuk, düşünmedik beş buçuk saat kala yine buradayız. Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar

-
@Emrah-Borazan abim buradaysa bende geliyim hadi bakimm
-
@T-C-Kubilay-Dikici
Forumun 2024 exel verilerinden bu grafiği aldım. Kazananların çoğu batıdan ama başvurularla ilgilidir diye düşünüyorum. Konyadan siz de talihli olursunuz umarım bu sene 
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@tugcebkdgl süper konya merkez mi? excell tablosuna bakıyorum konyada kazanan az görüyorum baş vurular az olduğu içinmi yoksa şansız olduğumuz için mi bilmiyorum

Evet merkez. Bence konya olarak en cok bizim ihtiyacimiz var

-
@hashirama son saatlerin şerefine

-
@yesQyes hiç alakası yok. geçen sene, hatta bırakın gecen seneyi son 20 yılda her yıl size çıkmış olsaydı bile, bu sene de çıkma şansı aynı şekilde devam eder...
-
@yesQyes 2 sene üst üste talihli olan insanlar var. Tamamen şans

-
@yesQyes Merhaba, hayır öyle bir şey söz konusu olamaz. Zaten IP adresiniz statik IP başvurunuz olmadıysa her bağlantınız da değişir.
-
@denizkanmaz0633 DS-260'da "ne iş yapacaksınız?" diye bir soru var mıydı yahu?
-
@SUAT-GUNAY yok
-
@SUAT-GUNAY var diye aklımda kalmış

-
@Emrah-Borazan var diye aklımda kalmış

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum