DV2026 Sohbet Odası
-
@yasinyasa maalesef saygı kelimesinin karşılığı bu arkadaşımızda yok. Kendisi her çekilişin açıklanma dönemi özellikle bu başlıkta aktif bir şekilde afra, tafralarıyla çok bir şey biliyorum kafasında oturduğu yerden herkese laf ederek forumda takılır. Maalesef daha önce bir çok kez şikayet edildi kendisi aralıklı olarak forumdan uzaklaştırıldığıda oldu ama nedense bir süre sonra hep geri geliyor süresiz gönderilmiyor bu arkadaş. Ne yazık ki bazı arkadaşlarımızda kendisini çok bilgili sandığı için pohpohluyor buda bu kişinin kendi isteğiyle forumdan uzaklaşmasını engelliyor. İlk yapılan hadsizliği değil kendiniz için bireysel algılamayın iletisine bir kaç defa eksi basın sonra kendisi uzaklaşıyor zaten
Her dönem inatla insan zorbalamaya neden izin veriyoruz anlamış değilim, eminim ki benim gibi anlamayanda nir çok kişi var aramızda @crazycells
Saygısızlık olarak algılanmasın ancak eğer ki bir dokunulmazlığı vs varsa kişinin bunu açıklayın herkes rahat etsin -
Ya yeni bir hikaye yazılacak yada bir yıllık standart evreler yaşanacak. Yılmadan usanmadan devam. Herkese bol şans diliyorum.
-
olur da kazanır da gidersek orada da cemaat/tarikat/vakıf gibi oluşumlar içlerine almaya çalışır mı acaba? orada da aktif mi bu yapılar?
-
@ATS16 Forumu ne yazık ki geç keşfettim ancak şu andan itibaren mutlaka ilgili konu başlıklarını inceleyeceğim. Eğitim konusu kafama takılıyordu, yeterli sürem olacağını öğrenmek içimi rahatlattı. Cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ^^
-
@Ozden-0 gönüller bir
iyi ki varız #vallahiselected -
@ayvalik10 forumda ikinci hesabinin olmasi yasak degil kurallara uydugun surece
-
Arkadaşlar güncel olarak 22 saat kalmış. Umarım forumda konuştuğumuz muhabbet ettiğimiz arkadaşlardan kazananlar olur, güzel haberleri burda bizlerle paylaşırlar. Herkese bol şans diliyorum bu sene sizin seneniz olsun
-
@mahvez, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
We are currently experiencing intermittent problems. Please try again later. Thank you for your patience. Ben bu hatayı alıyorum Case numaramı unuttum bilgileri doğru gitmeme rağmen böyle diyor?? Yardımcı olur musunuz
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim
-
@mahvez aciklandiktan sonra acilacak suan baktiginiz gecen senenin
-
Bu sene özelinde forumun sayfa numarası baya gerilerde kaldı. Acaba bu durum başvuru sayısında bir düşüş olduğu gösterir mi? Aylar, haftalar derken saatler kaldı. Her seferinde heyecanlanmayacağım diyorum. Ama maalesef yine aşırı heyecanlandım. Hayırlısıysa bu kez olur inşallah

-
Ayvalık yaptı yine yapacağını. Ritüeli bozmuyor ya. Bir sene sekmez mi arkadaş !
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@qizzz son 6 aylık hesap dökümü isteniyor. Bitmemiş okul bilgileri girilmiyor, bitmemiş okulda aldığınız derslerin transkript’i konsolos için bir şey ifade etmiyor, en az lise diplomasının orijinali. Kazanan olursanız bunları toplayacak çok zamanınız olacak.
Hocam merhaba. AÖF Lisesinin sorun olmadığını biliyorum ama yinede sormak istiyorum, o AÖF diplomasını götürdüğümde sorun yaşamam değil mi? Çünkü sanırım ABD de karşılığı yok AÖF ün.
-
Son saatler buralar da hareketlendikce heyecan daha da artiyor, yarin bu saatlerde nasil olacak bakalim buralar
️ -
@tugcebkdgl HNBS'yi gören uzun süre uğramaz artık

-
@MakeUSAGreatAgain Hayır uğramaz değil. Her günü burada geçecektir. Asıl forum mesaisi o zaman başlıyor

-
@hasnotben yıllardır başvuruyorum ve bu formu yeni öğreniyorum şaka gibi.
-
DS260 da amerikadaki adrese ne yazacağız. Orada bir tanıdığım yok ve haliyle belirli bir adresim de yok. GC çıkarsa gitmeye karar verdiğim zaman otel tutacağım. Nasıl adres belirteceğiz ?
-
@MakeUSAGreatAgain, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@tugcebkdgl HNBS'yi gören uzun süre uğramaz artık

Onu gorursek de kimlere cikmis kacinci basvuruda cikmis onlari okumaya geliriz napalim
seneye tekrar basvururuz. Ama umarim bu grupta bulunan herkese cikar
-
@Asım-Buğra-Kılıç AÖF dediğiniz üniversite olmuyor mu? AÖL diyorsanız ben o şekilde vizemi aldım, sorun olmadı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum