Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @asencan çekilişe katılanların hepsi foruma üye değil. Genelde kazandıktan sonra bir araştırmaya girişip forumu sonra keşfediyorlar ya da sohbet odasına yazmıyorlar. Heyecanını yitirme. Katılmaya devam 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Orhan-Güleç Hem vakit geçirmek hem de mülakat tecrübesi okumak zevkli ayrıca eğitici.

• @cimenlerplt eğer hata yapmayacağına inanıyorsan yap yararı olabilir ha yapamayacağını düşünüyorsan özelden yaz dc üzerinden yardımcı olmaya çalışırım benim ds260 formu hazır senin formuda gün içerisin de hallederiz 🤨 🤗

• ⭐⭐⭐⭐

@Asım-Buğra-Kılıç

https://yesilkartforum.com/forum/post/219752

Kazanan olursanız AOF mezuniyetiniz doğrultusunda DS260’da university degree seçeneğini işaretleyeceksiniz, sorun yok.

• ⭐⭐

@hasnotben, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@asencan çekilişe katılanların hepsi foruma üye değil. Genelde kazandıktan sonra bir araştırmaya girişip forumu sonra keşfediyorlar ya da sohbet odasına yazmıyorlar. Heyecanını yitirme. Katılmaya devam 🙂

Aynen böyle.

Senelerdir üyeyim bu kartın forumda yatıp kalkanlara çıktığını hiç görmedim. Genellikle çekiliş sonuçları belli olduktan sonra forumun demirbaşları bize çıkmadı diye hüzünlenirken yeni üyeler talihli olmalarının sevincini paylaşır.

Bakalım belki forum yarın makus talihini kırar bizlere çıkar belli mi olur. Herkese iyi şanslar diliyorum. Sonuçları görmeye hazır ve nazırım.

• Merhabalar, Üniversite son sınıfım ve 2 ay sonra mezun oluyorum, askerlik için greencard çıktıktan sonra ds260'da ne yapmalıyım(nasıl doldurmalıyım veyahut bu sürecimi nasıl etkiler)?
    Herkese bol şanslar:)

• geçen sene bugün bu sayfa 700 lerdeydi. ilgi %50 azalmış.. başvuruda bu şekildeyse iyimiş 🙂

• @Chromium Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümit ettik, bekledik. Umarım güzel şeyler olur.

• @hasnotben Amin.

• ⭐⭐

@hasnotben, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Chromium Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümit ettik, bekledik. Umarım güzel şeyler olur.

Amin inşallah.

Foruma üye olduğumda dördüncü başvurumdu. Şimdi onuncu başvuruyu devirdik. Temennim son olması artık. 🙂

• @hasnotben amin.

• @Nurdilan-Tekdemir aynı şekilde ben de 3. sınıf öğrencisiyim, eğer green card çıkarsa ve okul uzamazsa mezun olduğumuz yaz (2026) veya sonbaharında re-entry permit gerekmeden gidebiliyoruz diye biliyorum, fakat şahsen benim okulumun uzama ihtimali var ve öyle bir durumda nasıl bir yol izlerim bilemiyorum. Orasını çekilişi kazanırsam düşünürüm artık 🙂

• @Chromium Selam hocam.
    Valla sizin gibileri görünce hevesimiz kırılıyor. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorsunuz başvuruda?

• @Chromium Vay be çok olmuş helal sabrınıza ben de 4. Başvurumuzda çıkmadı diye hayıflanıyorum. Umudumuzu asla yitirmeyelim. Devam 🙂

• @tugcebkdgl inşallah bakalım çıksın hayırlısı ise de çıksın hayırlısı değilse de çıksın yeter ki çıksın ilk başvurum 🙂

• Sevgili forum sakinleri bir sorum olacak, pasaportumun süresi 6 ay sonra doluyor. Olurda yarın yüzümüz gülecek olursa eğer , bu pasaporta ait bilgileri ds-260'a girersem.
    Mecburen ben pasaport süresini uzatmak zorundayım. Nüfus müdürlüğünün internet sitesinde yönetmelikte pasaport süresinin uzatılamayacağı ve yeni pasaport düzenleneceği yazıyor. Bu durumda farklı bir pasaport numaram olacak.
    Birinci soru: Böyle bir durumda anlayış gösterirler mi yoksa red yememe sebep olur mu?
    İkinci soru: Ds260 formuna pasaport bilgilerimi eklemeyip other travel documents seçeneğini seçip, mülakata direkt yeni pasaportumla gitme şansım var mı? Böyle bir durumda halihazırda pasaportum olmasına rağmen bu seçeneği seçmezsem bana problem çıkma ihtimali var mı ?

• @Rhonster kanka çok sağol bir de case no kaybettim ben sorun olmaz demi direkt bilgini girince gösterir o tarih seçtiğiniz kısımda 2025 mi 2024 mü seçicem söyler misin bir de kimlik bilgileri ile giriş yap dediğimiz kısımda

• Biraz sessizlik oldu. Hadi herkes orada ne iş yapmak istediğini yazsın biraz hayal kuralım. Ben gıda sektöründe ilerlemek istiyorum.

• @denizkanmaz0633 İlk etapta sürüneceğiz bu kesin ama biraz ingilizcemi geliştirdikten sonra yarı zamanlı askere gidip vatandaşlığı garantilemek istiyorum bunlardan sonra elde ettiğim birikim ile ambalaj işine girip uzun vade de plastik koruyucu ambalaj sektörüne girmek istiyorum. Eğer ambalajda şansım yaver gitmez ise poliüretan sektörüne gireceğim. Baktım o da olmadı tırcılık yaparım zaten hali hazır da Türkiyede fazlasıyla deneyimim var 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |