DV2026 Sohbet Odası
-
@MakeUSAGreatAgain Hayır uğramaz değil. Her günü burada geçecektir. Asıl forum mesaisi o zaman başlıyor :)
-
@hasnotben yıllardır başvuruyorum ve bu formu yeni öğreniyorum şaka gibi.
-
DS260 da amerikadaki adrese ne yazacağız. Orada bir tanıdığım yok ve haliyle belirli bir adresim de yok. GC çıkarsa gitmeye karar verdiğim zaman otel tutacağım. Nasıl adres belirteceğiz ?
-
@MakeUSAGreatAgain, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@tugcebkdgl HNBS'yi gören uzun süre uğramaz artık :(
Onu gorursek de kimlere cikmis kacinci basvuruda cikmis onlari okumaya geliriz napalim😬seneye tekrar basvururuz. Ama umarim bu grupta bulunan herkese cikar🙏🏻
-
@Asım-Buğra-Kılıç AÖF dediğiniz üniversite olmuyor mu? AÖL diyorsanız ben o şekilde vizemi aldım, sorun olmadı.
-
Vaktimizi burada geçirmek bile ayrı bir heyecan . Herkese başarılar diliyorum 🙋
-
@cimenlerplt yaratmaz
-
@asencan geç olsun güç olmasın :) ben de son birkaç yıldır keşfettim forumu ve çekilişi. Düşünsene hiç farketmeyedebilirdik.
-
@asencan çekilişe katılanların hepsi foruma üye değil. Genelde kazandıktan sonra bir araştırmaya girişip forumu sonra keşfediyorlar ya da sohbet odasına yazmıyorlar. Heyecanını yitirme. Katılmaya devam :)
-
Bu ileti silindi! -
@Orhan-Güleç Hem vakit geçirmek hem de mülakat tecrübesi okumak zevkli ayrıca eğitici.
-
@cimenlerplt eğer hata yapmayacağına inanıyorsan yap yararı olabilir ha yapamayacağını düşünüyorsan özelden yaz dc üzerinden yardımcı olmaya çalışırım benim ds260 formu hazır senin formuda gün içerisin de hallederiz :face_with_raised_eyebrow: :hugging_face:
-
https://yesilkartforum.com/forum/post/219752
Kazanan olursanız AOF mezuniyetiniz doğrultusunda DS260’da university degree seçeneğini işaretleyeceksiniz, sorun yok.
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@asencan çekilişe katılanların hepsi foruma üye değil. Genelde kazandıktan sonra bir araştırmaya girişip forumu sonra keşfediyorlar ya da sohbet odasına yazmıyorlar. Heyecanını yitirme. Katılmaya devam :)
Aynen böyle.
Senelerdir üyeyim bu kartın forumda yatıp kalkanlara çıktığını hiç görmedim. Genellikle çekiliş sonuçları belli olduktan sonra forumun demirbaşları bize çıkmadı diye hüzünlenirken yeni üyeler talihli olmalarının sevincini paylaşır.
Bakalım belki forum yarın makus talihini kırar bizlere çıkar belli mi olur. Herkese iyi şanslar diliyorum. Sonuçları görmeye hazır ve nazırım.
-
Merhabalar, Üniversite son sınıfım ve 2 ay sonra mezun oluyorum, askerlik için greencard çıktıktan sonra ds260'da ne yapmalıyım(nasıl doldurmalıyım veyahut bu sürecimi nasıl etkiler)?
Herkese bol şanslar:) -
geçen sene bugün bu sayfa 700 lerdeydi. ilgi %50 azalmış.. başvuruda bu şekildeyse iyimiş :)
-
@Chromium Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümit ettik, bekledik. Umarım güzel şeyler olur.
-
@hasnotben Amin.
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Chromium Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümit ettik, bekledik. Umarım güzel şeyler olur.
Amin inşallah.
Foruma üye olduğumda dördüncü başvurumdu. Şimdi onuncu başvuruyu devirdik. Temennim son olması artık. :)
-
@hasnotben amin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum