14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
Merhaba, çocuğum için posta yoluyla başvuruda bulunmuştuk. 18 Nisan tarihinde konsolosluğa teslim oldu ancak halen no status görünüyor. Bu şekilde bekleyenler var mı?
-
Merhaba, ben 24 Nisan’da gönderdim. Aynı sonucu görüyorum. Bir gelişme olan var mı?
-
@bkdmr oğlum için aynı tarihte gönderdim ben de ama beklemedeyiz no status gözüküyor daha.
-
Bizim kendi yenileme sürecimizi mart ayında yaptık. Teslim olduktan sonra 1 hafta içerisinde elimize ulaşmıştı. Bu çok uzun sürdü anlamadım. Haziran ayı için bilet alacağız halen bekliyoruz. Herhangi bir yeri aradınız mı bilgi için?
-
@bkdmr merhaba, kızımın belgeleri de 18 Nisan'da İstanbul konsolosluğa teslim oldu ancak hala no status durumunda.
-
Bizimde 21 nisan konsolosluğa teslim tarihi. Herhangi bir güncelleme henüz yok.
-
@bkdmr bizim de aynı durumumuz var.18 nisanda ulaştı bizim de ancak no status yazmıyor ceac sayfasında. Your search did not return any data yazıyor. farkı ne no statusla?
-
@fcaglart soyad ve pasaport no kısımlarını “NA” olarak girerseniz no status olarak çıkıyor.
-
@fcaglart pasaport ve isim bilgisine NA yazarsanız işleme alınıp alınmadığını görüyorsunuz. No status yazıyorsa işleme alınmamıştır.
-
bu dediklerinizi yaptım ancak yine Your search did not return any data yazıyor
-
Malesef benimde öyle, 25 nisanda başvuru yaptım hala no status yazıyor. Hazirana kadar yetişir inşallah
-
@fcaglart ds160 formunda hangi konsolosluk yazıyorsa onu seçin.
-
Ben 15 nisanda belgeleri gönderdim 29 nisanda başvuru alındı 2 iş günü sonra tekrar kontrol edin yazıyor. Ayrıca diğer sitede hala belgeleri gönder görünüyor
-
Merhabalar, İki çocuğumuz için 25 Şubat başvuru yaptık. 24 nisanda belgeleri gönderdik, 25 nisanda teslim edildi. Hala No Status bildirimi alıyoruz. Yoğunluk mu var acaba?
-
@yu1111 Merhaba, sizde herhangi bir gelişme var mı ?
-
@MtCtk Hala bir gelişme yok maalesef. No status olarak görünmekte.
-
Merhaba,
17 nisanda teslim edilen belgeler bugün "application received" oldu. Yani 19 gün sürdü. Arada 23 nisan ve 1 mayıs tatilleri vardı. İşgünü olarak 11.güne denk geliyor. Aynı durumda olan kişilere bilgi olması açısından paylaştım. -
@Bilge-Nail-ALTINTAS Ay cok tesekkur ederiz, peki bu sureden sonra daha ne kadar bekleyecegiz acaba? 2 ayi bulur mu acaba? Temmuzun basinda yaz tatili icin yigenime bilet almak istiyorum ama
-
@handuş Merhaba,
İlk kez deneyimliyorum bu süreci ama forumda daha önceki gönderilerden edindiğim bilgiler çok beklemeyeceğimiz yönünde. Şahsen bu hafta sonuna kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlarımız daha doğru cevap verebilir. -
Merhaba , bizimki de bugün Application Received oldu. Bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum