Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Zafer-Kalik @nurdilan-tekdemir

Mülakat tarihi almak, vizeniz onaylanırsa akabinde ABD’ye giriş yapmak için ilave bir süre ve akabinde hala ihtiyacınız var ise re-entry permit başvurusu yapmak gibi önünüzde çok uzun bir süre var. Bu forumda konu ile ilgili başlık ve bir çok deneyim var. Bu izin size ABD dışında 2 yıl kalma hakkı veriyor. Bu durumu araştırmak için fazlasıyla zamanınız olacak, 3 yıla yakın çaba ve emek verdiğiniz egitiminizi asla yarıda bırakmayın.

Öncelikle yarınki çekiliş sonucu kazanan olmak ve kazanan olursanız da makul sürede en az hata ile DS260 formunu doldurmak önceliğiniz olsun. Bol şans 🍀

• @denizkanmaz0633 evet hocam açıköğretim lisesi olarak yazacağız mecbur

• @rocklee Aynen öyle son anlar çok heyecan verici ve umudun dozu yüksek 🙂

• @ATS16 Kusura bakmayın hocam kendi düşüncemi paylaştım. Düşüncesizce oldu biraz empatiden yoksun 🙂

• Geldik y,ne mayıs aynın ilk haftasına .bu sene hayel kurmadan gectı.hepimize bol sans yolumuz acık olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@Zafer-Kalik forum kullanıcılarıni doğru yönlendirmek önemli ve gerekli, hele ki genç arkadaşlarımızı 🤞

• Selam arkadaşlar bu sene kaç kişi başvurmuş bunu öğrenebiliyor muyuz

• ⭐⭐

Bu sene basvurmayi unutmusum. Simdi farkettim. O heyecandan uzak kalacak olmak biraz uzdu acikcasi.

• ⭐⭐⭐⭐

@evre

DV2026 çekilişine ait bu bilgileri şu an ogrenemiyorsunuz. 2025 Eylül ayında açıklanacak vize bülteninde dünya çapında kaç kişinin başvurduğunu, kaç adet vize verileceğini ve ülke bazında kaç kişinin (asıl talihliler ve aile üyeleri dahil) talihli olarak seçildiğini öğrenebileceğiz.

• Bu arada dileyen ve gerçekten gidecek olan herkese green card çıkar umarım

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@evre

DV2026 çekilişine ait bu bilgileri şu an ogrenemiyorsunuz. 2025 Eylül ayında açıklanacak vize bülteninde dünya çapında kaç kişinin başvurduğunu, kaç adet vize verileceğini ve ülke bazında kaç kişinin (asıl talihliler ve aile üyeleri dahil) talihli olarak seçildiğini öğrenebileceğiz.

Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozden-0 airbnb adresi vermek pek mantıklı değil. Çünkü posta kutusu size ait değil postacı yüksek ihtimalle belgeleri teslim etmez ev sahibiinin ismini vermezseniz adres bölümünde

• Herkes bir an önce sayaç sıfırlansa da sonuca baksak diye heyecanlanirken,o sırada hayal kırıklığının etkisini iliklerime kadar hissedeceğim endişesi ile sayacın sıfırlanmasını istemeyen ben...

• Zaman yaklaşırken yerimizi alalım. Lotoda seçilen şanslı arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun efenim, süreci kolaylıkla sorun çıkarmadan atlatmaları dileğiyle...

• yeşil pasaport mülakatta falan bordo pasaporta göre dezavantaj yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Bertilda formda add applicant seçeneğini seçip onun içinde form dolduracaksınız

• @Zafer-Kalik hahah abi 3. sene bitti bitecek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insan emeğine kıyamıyor ya

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa maalesef saygı kelimesinin karşılığı bu arkadaşımızda yok. Kendisi her çekilişin açıklanma dönemi özellikle bu başlıkta aktif bir şekilde afra, tafralarıyla çok bir şey biliyorum kafasında oturduğu yerden herkese laf ederek forumda takılır. Maalesef daha önce bir çok kez şikayet edildi kendisi aralıklı olarak forumdan uzaklaştırıldığıda oldu ama nedense bir süre sonra hep geri geliyor süresiz gönderilmiyor bu arkadaş. Ne yazık ki bazı arkadaşlarımızda kendisini çok bilgili sandığı için pohpohluyor buda bu kişinin kendi isteğiyle forumdan uzaklaşmasını engelliyor. İlk yapılan hadsizliği değil kendiniz için bireysel algılamayın iletisine bir kaç defa eksi basın sonra kendisi uzaklaşıyor zaten

Her dönem inatla insan zorbalamaya neden izin veriyoruz anlamış değilim, eminim ki benim gibi anlamayanda nir çok kişi var aramızda @crazycells
    Saygısızlık olarak algılanmasın ancak eğer ki bir dokunulmazlığı vs varsa kişinin bunu açıklayın herkes rahat etsin

• Ya yeni bir hikaye yazılacak yada bir yıllık standart evreler yaşanacak. Yılmadan usanmadan devam. Herkese bol şans diliyorum.

• olur da kazanır da gidersek orada da cemaat/tarikat/vakıf gibi oluşumlar içlerine almaya çalışır mı acaba? orada da aktif mi bu yapılar?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |