Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rocklee her sene olduğu gibi bu senede zorlanacağız hocam o değişmeyen bir kural

• @oz4nkilic Adres beyanı olarak ds260 doldururken not avaliable yet seçip kaydedin daha açtırmayın ki case no ileri atmasın. Mülakat günü beyan edersiniz. Tanıdığı olmayan gidemez diye bir durum yok, airbnb tutun ilk etapta 1 aylık onun adresini beyan edersiniz, SSN ve GC gelene dek Amerika içinde siz de kalacağınız apartment ve banka hesap işleri vs halledersiniz.

• Size nacizane önerim kurumsal bir yerde çalışıyorsanız ve kazanan olursanız kazandığınızı söylemeyin. Kurumsal yerler gerek mobing gerek farklı sebeblerden zaten gidicek ve tazminatsız yollayalım kafası ile size hayatı zehir eder. 1.derecede yakınlarınaza anne baba kardeş gibi olanlara söyleyin arkadaşlarınıza bile söylemeyin. Bu devirde ne olacağı belli olmaz bunu kullanan ve çekemeyen olur. Bir you tube hesabında burada da hatta aktif olan bir aileden tavsiye olarak dinledim. Onun öncesinde bende 😃 ağzım aynen böyle kulaklarımda söylerim diye hayal ediyordum ama mantıklı düşününce çok haklılar. Ama burda forumdakiler e paylaşın :))

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Size nacizane önerim kurumsal bir yerde çalışıyorsanız ve kazanan olursanız kazandığınızı söylemeyin. Kurumsal yerler gerek mobing gerek farklı sebeblerden zaten gidicek ve tazminatsız yollayalım kafası ile size hayatı zehir eder. 1.derecede yakınlarınaza anne baba kardeş gibi olanlara söyleyin arkadaşlarınıza bile söylemeyin. Bu devirde ne olacağı belli olmaz bunu kullanan ve çekemeyen olur. Bir you tube hesabında burada da hatta aktif olan bir aileden tavsiye olarak dinledim. Onun öncesinde bende 😃 ağzım aynen böyle kulaklarımda söylerim diye hayal ediyordum ama mantıklı düşününce çok haklılar. Ama burda forumdakiler e paylaşın :))

+++ Çıkarırlarsa çıkarsınlarda diyebilirsiniz fakat şunu unutmamak gerekli vize hazırlanma dosya numarası gelmesi vb vb derken minimum 1 sene kadar vaktiniz uzayacak o yüzden o vakite kadar gerek para biriktirme gerekse gündelik hayatta yaşamak için 1 sene uzun zaman o yüzden dediklerimi önemsemenizi isterim. ♥

• Sonuçlara dakikalar kalmışken ben de şuraya ilişeyim. Yine pek umudum yok ama çıkarsa diye bir iki sorum var.

Halihazırda ABD ve Kanada vizelerim var. Kanada'da çalışma vizem de var (OWP). Yeşil Pasaport da olduğundan ülkelere istediğin zaman gitmek sorun olmaz. Diyelim çıktı ve "Türkiye'yi beklemeyip dosya taşıyayım" dedim. Nereye taşıyayım? Gideceğim yerde bir süre kalmam mı gerekecek? Ne kadar süre kurtarır? ABD'de AOS denilen şeyden yararlanabilir miyim? Forumu da biraz karıştırdım ama birebir bir şey bulamadım. B1-B2 turist vizesi olanlara kestirme yol var mı?

Sanırım DS260'ı hızlı göndermek mülakat tarihini öne çekiyor. (Önceki yıllarda buna benzer şeyler okudum) Çıkması halinde bu aceleyle yanlış bir şey yapmayayım diye şimdiden fikir edineyim dedim.

• @Witch-Lilith Hayatta söylemem son ana dek(mülakat dönemi) hiç bir şey yokmuş gibi çalışmaya devam ederim, rezil kıskanç insanlardan oluşuyor benim işyerim beraber aynı sofraya oturup sofradaki kapıdan çıkınca arkasından konuşan insanlar dolu. İşten ayrılırken bile izmire geri dönüyorum falan derim o derece söylemem 😃

• good bye!

• Allah Nazarlardan Saklasın Ama Sarı Kafanın Hala Dv ile İlgili Bir Şey Yapmaması Beni Şüphelendiriyor. Pasaport zorunluluğu gelse neyse (ki iyi bir şey) başka aksilikler çıkarmasa bari!

• @Ozden-0 evet lise mezunuyum ve diplomam elimde teşekkürler cvp için

• @Ozden-0 allahım sen konuyu biliyorsun amin😀

• Şimdi aklıma geldi arkadaşlar. Açıköğretim lise diplomasında okul ismi yazmıyor yani sadece açıköğretim lisesi olarak yazıyor. Ds260 formunda ve mülakatta bu sıkıntı olabilir mi sizce?

• @Frei Bence mülakatı yapana kadar, göçmen vizenin pasaporta basılana kadar çalışın, sonra iş yerinizi 3 ay öncesinden bilgilendirebilirsiniz, bu 3 ay içerisinde de gitme planlarınızı yaparsınız ve gidersiniz.

• @Kekw Sarı kafanın önceliği göçmen olup suça karışanlar ve hiçbir statüsü olmayanlar. Dv lottery ile yılda 55000 kişi yeşilkart alabiliyor. Buna el uzatmaz bence, statüsü olmayan milyonlarca insan var önceliği onlara veriyor.

• good bye!

• @Atlantis00

Moralinizi bozmayın, soğumaya hiç gerek yok . Bütün ülkelerde sorunlu bölgeler var. Hoşunuza gidecek bir video bıraktım. Umarım kazanırsanız burdan daha güzel yerlerde yaşarsınız. Ben hep haylini kurduğum yaşayabileceğim yerlere bakıyorum, zillow dan ev buluyorum sonra steet view dan mahalleyi dolaşıyorum tavsiye ederim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

DS260 formunu erken doldurmak avantajlı mı?

bu konuyla ilgili çok fazla soru geldiği için genel bir cevap vermek istiyorum;

artık değil!

👇🏻

DV süresince KCC'nin rolünün artık minimuma indirilmesi ve dosya gönderimi / onayı süresinin tamamen sonlandırılması ile bu durum ortadan tamamen kalktı.
    önceki yıllarda bu durum biraz fark yaratıyor olsa da, son iki dönemdir (DV2024-DV2025) bunun hiçbir önemi kalmadı.

formu 3 gün içinde doldurmak ile 15 gün sonra doldurmak arasında hiçbir fark yok, çünkü DV2026 süreci resmi olarak 1 ekim 2025'te başlayacak!

sizden beklenen DS260 formunu;

• eksiksiz ☑
    • tek seferde ☑
    • mümkün olan en kısa sürede (10-15 gün) doldumanızdır. ☑

zaten sonuçlar açıklandıktan sonraki 3-4 gün forma erişimizini yoğunluk sebebiyle mümkün olmayacak.
    bu yüzden acele edip hatalı form doldurmaktan sakınmanızı, sakin kafayla, her sayfa sonraki kaydederek ilerleyip formu tek seferde submit etmenizi tavsiye ediyoruz.

sakin kalıp, tek seferde doldurulan bir DS260 formu sonraki süreç için en önemli adımdır.
    acele etmenin hiçbir faydası yok 😉

• bu gc öyle bir şey ki size saatlerce sayılarla dv2025 sayfasını yenilettiriyor o derece bağımlısı olduk. 🙂 yarın açıklanacak olan sonuçlarda gönülden isteyen herkese çıkması dileğiyle. 25 tayfasında current olmayı bekleyen bizlere de bol bol dua edin . kazananları şimdiden tebrik ediyorum bol stres ve kaygı kazandılar 😃 ama korkmasınlar forumda güvendeler 🙂 kazanamayan arkadaşlarda üzülmesinler elbelt bir gün 🙂

• Arkadaşlar Şu An Tr'deki Durum Nedir? Mülakat Alabilenlerin CN'leri En Son Kaçta? Uzun Süredir Takip Edemiyorum. Yoksa Ankara'dan Umut Kesilmiş Durumda Mıdır?

• @Archangel Artık bir avantajı yok yani geçtiğimiz 2 sene yoktu.

• slm 2026 sonuçları bekliyorum..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |