Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici izledim bunu, ayrıntılı konulara değinmemiş. Kolay bilgileri vermiş geçmiş, yüzeysel. Önermem.

• herkes uyurken biz Kasım'dan beri nöbet tutuyoruz. Eee biz boşuna mı buradayız babayiğit.c47da8d1-c7c9-4061-8f7b-be6b9e64538e-image.png

• @Erdinç-Topal İlk olarak Ankara yazmanız gerekiyor sanırım. daha sonra mail ile dosya taşıma yapıyordunuz sanırım.

Buradaki videoyu inceleyebilirsiniz, öyle diyorlar.

• @agit-turgut agac fotografı koyup kazanan bıle var hocam

• @Kesinİzmirli, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@agit-turgut agac fotografı koyup kazanan bıle var hocam

Ama mülakata gittiğinde red alması lazım. Sonuçta greencard'a ilk başvuru yaparken yüklediğimiz fotoğraf greencard üzerine basılmayacak mı?

• @rocklee tabı red almıstır zaten. ama sıstemın kazanan talıhlıyı seçerken bir ayırt edici sisteminin olmaması cok saçma geliyor bana. boyle basvuru yapıp kazananlar cok vardır ya.

• @Kesinİzmirli haklısınız.

• özbekistana dosya taşınır mı acaba merak ettim. forumda da özbekistana dosya taşıyana denk gelmedim.

• Excel dosyasına bakmanızı tavsiye ederim. Belki o listeden dosya taşımış birilerini bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kesinİzmirli

DV2024’de fam kural değişikliği henüz yapilmamisti, forumdan @MomisCan (kendisinin profiline girerek deneyimini okuyabilirsiniz) yasal oturum ve çalışma belgelerini beyan etmesine rağmen dosyasini kabul etmedi Taşkent konsolosluk. Hali hazırda kendi sorumluluk alanı ile çok yoğun olan bir konsolosluk THT, mecbur kalmadıkça uzak durulabilir, denenmiş ve rustunu ispat etmiş diğer konsolosluklar tercih edilebilir.

• @ATS16 evet yazısını okudum sımdı. halı hazırda Ozbekıstanda calısıyorum bende o yuzden bı arastırma yapayım dedım ama galıba burası baya sıkıntılı. başka ulkelere bakmak gerek.

• ⭐⭐⭐

@yesilyurtmustafaenes
    Selamlar...DS260 formunuzu doldurup gönderdikten sonra, current olmadan önce KCC ye mail atarak taşıma işleminizi yapabilirisiniz ..
    Current olduktan sonra konsolosluklar üzerinden taşıma yapılabilmektedir. DV2025 Mülakat deneyimlerini okumanızı öneririm...

• Evet Bu Kumarın Bitmesine Kaldı 2 Gün Ya Kumar Masasında Kazanacağım Ya Nikah Masasında Ama İki Türlüde Artık Kazanayım Ya 😃

Her Neyse Herkese Hayırlı Sabahlar Gece Mesaisinden Çıkınca Kafa Bir Hayli Güzel Oluyor Umarım Herkes İyidir Herkese Bol Şans Diliyorum Son Günlerdeyiz...

• Selamlar 🤓 Kazanmışız gibi hayal kuruyoruz, elde değil 🥳 Ben Bulgaristan’da doğdum ve Polonya’da yaşıyorum. Mülakat yerimin Varşova olacağını düşünmüştüm hep fakat DS260 formu nasıl doldurulur videosunu izlerken farkettim ki mülakat yerim otomatik olarak Bulgaristan çıkacak ve ben onu daha sonra Varşova’ya dosya taşıma ile alacağım. Öyle mi yoksa doğrudan Varşova mı seçeceğim formda? 🤔 Teşekkürler 🙃

• @Stars çekilişin size çıkma ihtimali %1 ve bu ihtimal için çok heyecanlanıyorsunuz... umarım her şey gönlünüzce olur.

• @Can-3 Sebebini anlayabiliyorsunuz değil mi? Umarım anlayabiliyorsunuzdur.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Valla şu "şans yüzde 1, çıkma ihtimali çok düşük, boşuna heveslenmeyin, bunun için hayal kurmayın, " cümlelerinden çok fena gına geldi ya. Hayır sanki kimsenin bilmediği bir gerçeği kendileri biliyor, farkındaymış gibi tavırlar valla yordu. Ya sonuçlara kalmış 2 gün, deli gibi heyecanlıyız, birkaç kişi var bildiğin insanların heyecanı, mutluluğu bunları huzursuz ediyor. Hazır da bekliyor gibiler biri hayal kursun, hryecnlansın da mutsuz edeyim diye. Şu dv2027 başlığının yanına çekiliş şansı yüzde 1 yazında vallahi şu güruh rahatlasın ya. Her sene her sene herkes ne çok biliyor yüzde 1, şans düşük, bu piyango, hayal etmeyin, umut etmeyin vs. Demeyi. Ya napsın insanlar robot gibi başvuru yapıp boş boş beklesin mi? Zaten çıkmadığı zaman kimse boynuna ipi dolamıyor. Üzüldükten bir süre sonra geçiyor zaten etkisi. Ne kadar olumsuz olumsuz yorumlar dolu ya.Adam 59 yaşında gc kazanıp daha yeni gitti ABD'ye. Şu 20'li 30'lu yaşlardaki insanlar kadar gelip demiyor yüzde 1 ihitmal çok düşük, boşuna heveslenmeyin vs. Diye

• @mertq bu video'yu izlediğimde ankara yazmak zorunda gibiyiz diye anlamıştım bende ama merak ettiğim şu ankara demeden direkt Avrupa veya Amerika'dan süreç devam edilebilir mi? çünkü bunun oldugunu belirten videolarda var.

• @Zafer-Kalik ülkeyi bu hale getiren benmişim gibi neden "umarım anlayabiliyorsunuzdur" gibi bir söz söylüyorsunuz ki?

• @Can-3 Size ülkeyi bu hale getirdin gibi bir ima yaptığımı düşünmüyorum. Sadece orada insanların bu kadar düşük bir ihtimale sarılması veya bu kadar heyecanlanmasının sebebini anlayın manasında yazmıştım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |