Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici Gürcistan ve Kuzey Makedonya gibi ülkelerde oturum izni alıp orada mülakata girmeyi düşünmeye başladım. Az önce okudum; biri Üsküp’te 1000 Euro ile şirket kurarak oturum almış ve bu şekilde mülakata girmiş. Bu seçenek, Uzak Doğu ülkelerine göre daha az masraflı görünüyor.

• @T-C-Kubilay-Dikici Evet mülakat deneyimleri konusunda bu konu benim de özellikle dikkatimi çekti. Üniversite diplomanız olsa dahi Tayland mutlaka lise diplomasını da görmek istiyor sanırım.

Yine mülakat deneyimleri başlığında okuduğum kadarıyla, Hong Kong pasaportları elden teslim ederken, Tayland postayla Tayland içerisinde belirlediğiniz adrese yolluyor.

Benim esas merak ettiğim ise Endonezya'nın başkenti Jakarta dosya taşıma konusunda nasıl bir performansa sahip? Burası da düşündüğüm yerler arasında. Jakarta geçen sene kaç tane EU dosyası kabul etmiş mesela? Bununla ilgili web sitesi vardı ama şimdi hatırlayamadım.

• Herkes için hayırlısı olsun umarım 🙂

• @Harpy-Eagle Evet hepsini izledim. 😃

• ⭐⭐

@zakaria bunu çok detaylı araştırmanızı tavsiye ediyorum sebebine gelirsek bir arkadaşımız Karadağ oturumu ile Belgrad’a taşımıştı dosyasını sürecini AP bırakmışlardı vizesini alamamıştı

İlgili deneyimi paylaşıyorum herkesin okumasını tavsiye ediyorum çünkü dosyanın doğru yere taşınmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir deneyim olmuş ve forumu okumanın bu forumdaki bilgilerin ne kadar değerli olduğunu gösteren bir deneyim

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/2598?page=130

• Bu ileti silindi!

• Evet seçilebilir. Yani öyle bir seçenek var formda. Bunu yapana denk gelmedim çünkü geçmiş senelerde oturum izni isteniyordu konsolosluk tarafından. O yüzden herkes Ankara seçiyordu.
    Biz formu doldururken FAM yoktu, o yüzden Ankara diye doldurduk.
    FAM devam ediyor şimdilik, eğer değişmezse, Ds260'ı da çok hızlı dolduracağınızdan sıra numaranıza göre bir yere taşıyabilirsiniz hemen sonra..
    (Not: DV2026 Green Card Aşamaları Başlığı henüz aktif olmadığı için bu başlıkta yazmakta sakınca yoktur diye düşünüyorum bu konuları)

@zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@cttl ben Türkiye'de olduğuma göre DS260 doldururken Ankara'dan başka bir yer (örneğin Hong Kong) seçebilir miyim?

• ⭐⭐

@rocklee selamlar, jakartanin dv24 performansi. Ilgili siteyi asagiya birakiyorum.

52f178ea-71e5-4f74-9010-cd850fcff502-image.png

• @onuru Çok teşekkür ederim. Toplam 22 EU dosyası kabul etmişler. Bunu nasıl yorumlamalıyız?

• Merhabalar.
    Eşimle ben evlenmeden önce 10 yıllık pasaportumuz vardı. Evlendikten sonrada GC başvurusu yaptık ancak eşimin soyadı evlenince değiştiği için pasaportun da kızlık soyadı yazılı hala. Çıkma durumunda ds260 formunu doldururken kızlık soyadının yazdığı psaport bilgilerini mi girmeliyim yada girmeden devam edip pasaportu sonradan mı güncellemeliyim çünkü pasaport soyadı güncellemesi ve tekrardan elimize ulaşmadı bir haftayı aşkın bir süreç olacak, ds260 formunu da hemen doldurulması gerekiyormuş nasıl bir yol izlemem gerek bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

• Sohbet odası tarihinin en düşük sayısını görüyor.
    IMG_6461.jpg

• @onuru onur bey merhabalar ya kafama bir soru takıldı da siz şimdi Hong Kong’a girdiniz ya mülakata orada size sordular mı neden Türkiye’de girmediniz neden buraya dosya taşıdınız diye soruyorlar mı kafama çok takıldı bu ya şimdi ben dosya taşıma yaparsam adam bana derse niye dosyanı taşıyorsun ben ne diyeceğim?
    Aynı şekilde bangkok a ya da Viyana taşıyan arkadaşlara sormamışlar mı niye buraya taşıdınız diye niye tr de girmediniz filan

• @ari-luli Bu soru geçen gün benim de aklıma geldi.

• @hasnotben Başvuru sayısı mı az acaba bu sene?

• @rocklee Sanmam 🙂 Hep giderek arttığını düşünüyorum.

• Green card çıkar çıkmaz numara büyükse hemen dosya taşınma işlemine başlamakı mıyız?

• selamlar foruma yeni katildim. insallah o yil bu yildir

• @rocklee çıkmadığındaki yüz ifadesinide kayıt altına almış oluyo insan 🙂 tecrübeyle sabit.

• @T-C-Kubilay-Dikici Başka bir şey de size sormak istiyorum eğer özel değilse, sizin turist vizeniz var, Amerika'ya gidip AOS yapabilirsiniz. Neden mülakat için üçüncü bir ülkeye gitmeyi düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐

@rocklee forumda jakarta da deneyime giren gormedim yada ben kacirdim. Ben hala garanti yerlere rotami cevirirdim. Hong kong, bangkok ve viyana.

Benzer Başlıklar

• 22191
  • 30813
  • 4035
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |