Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozden-0 Tabi size kalmış bişey diyemicem. Aslında içten içe inanılmaz bir istek var ama gerçeklik yüzümüze sürekli tokat gibi vuruyor. :)) umarım mutlu olursunuz

• @Zafer-Kalik hepimiz mutlu olalım ya 😃 ben gidicem akşam valiz hazırlıcam pozitif manifest olsun diye çıkmazsa tatile giderim valizimle napim 😃 daha 3 gün var arkadaslar kendinizi psikolojikman cıkmayadabilir diye baskılamayın cıvıl cıvıl bekleyin cıkmazsa el ele tutusur aglarız amaaaan 😃

• @Ozden-0 Hahhahaah kolaylıklar yapın tabi kendinizi mutlu hissedin :))

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Ozden-0 Çekilişte 8. yılım. Defalarca kendime heves etmeyeceğim vs. dedim ama zaten bu heves etmek, umut etmek insanı çok mutlu hissettiriyor. Şans olarak da bakmıyorum açıkçası nasip tamamen. Yüzde 50 kazanır yüzde 50 de kaybedersin. O yüzden umutsuz olmaya gerek yok. Çıkmazsa da zaten dünyanın sonu değil. Kesinlikle katılıyorum size 🙂

• @Ozden-0 dedim beni anlatıyo galiba yıldız kütürdeme vs 🙂

• Bu ileti silindi!

• arkadaşlar hala mı 3 gün var ya bu nedir sabahtan beri 3 gün var, hadi açıklanmadı mı daha. of.

• @Ozden-0 😂 😂 😂 😂
    Daha çarşamba var, perşembeee var, cumaaaaaa var ve cuuuummmaaaarrrrtteeeessssiiiiiiiiii akşama kadar bekleyeceğiz

• Amerika uçağına binerken kötü anıları hava limanında bırakmayı hayal edenlere, yemyeşil sokaklarda sabah yürüyüşünü, palmiyeler dolu sahillerde gün batımını izlemeyi hayal edenlere ve forumda sabahlayanlara selam olsun. Her yıl olduğu gibi ben de buralardayım. Sessiz kaldıysak sanmayın hayallerimizden vazgeçtik. Sessizce. Buralardayız.
    IMG_6452.jpg

• Sayılı zaman çabuk geçer. Biraz daha sabretmek lazım.

• Artık yaptığım hiç bir şeyden tat alamıyorum, ekonomik krizi artık iliklerime kadar hissediyorum. Var bir hayalimiz içinde florida olan. Tüm arkadaşlara sevgiler ve saygılar. Bizim zamanımız gelecek, biraz daha sabır..

• @arizmend Sağ olun hocam Cumartesi günü için umarım herkes istediğini alabilir ben erkek kardeşim için başvurdum ona çıkmasını bana çıkmasından daha çok istiyorum malum sebeplerden dolayı ama bu bir şans oyunu neticesinde bakalım hayırlısını diliyelim şimdiden tekrardan teşekkürler

• @hasnotben Her sene aynı şeyi yaşamak sıkıcı ya hocam başvuru haftası heyecan sonra kalan tüm yıl durgunluk mayısta heyecan has not been'i görünce aynı döngü devam ediyor yemin ediyorum artık yoruldum 😃

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@hasnotben Tam diyordum bu sene 4-4-4-4 5-5-5-5- vs. gelmedi diye. Bu da olduysa artık gönül rahatlığı ile bekleyebiliriz sonuçları 😃

• @Ozden-0 ahahha sen ben olabilir misin acaba😀

• @Atlantis00 bu kötü gidişe bir dur denmeliydi 🙂

• @Ekto-Oktan olsun olsun bu günlerin de tadını çıkar. Elbet bu döngü kırılacak kazanacağız 🙂

• @hasnotben yarın bize 333 gelir mi pekiii

• @Ozden-0 %100 Katılıyorum buna tamamen boş vermek değil ama akışta yaşamak daha çok çekiyor. İsteyin ama zorlamayın diyor hayat. Özellikle hayatı bunun üzerine kurmak doğru değilmiş .Geçen sene tecrübe ederek yaşadım.

• Merhabalar bi sorum olacaktı fikrinizi almak yada doğrumu onu öğrenmek istiyorum, turist vizemz var bizim ,diyelim ki sıra numaramız çok yüksek geldi bu sebeple ds260formuna mülakata gireceğimiz yeri abd seçebiliyormuyuz süreci oradan tamamlayabiliyormuyuz? Daha spnrası da dosyası taşıma olaylarıyla uğraşmamak için?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |