DV2026 Sohbet Odası
-
@Ozden-0 ahahha sen ben olabilir misin acaba

-
@Atlantis00 bu kötü gidişe bir dur denmeliydi

-
@Ekto-Oktan olsun olsun bu günlerin de tadını çıkar. Elbet bu döngü kırılacak kazanacağız

-
@hasnotben yarın bize 333 gelir mi pekiii
-
@Ozden-0 %100 Katılıyorum buna tamamen boş vermek değil ama akışta yaşamak daha çok çekiyor. İsteyin ama zorlamayın diyor hayat. Özellikle hayatı bunun üzerine kurmak doğru değilmiş .Geçen sene tecrübe ederek yaşadım.
-
Merhabalar bi sorum olacaktı fikrinizi almak yada doğrumu onu öğrenmek istiyorum, turist vizemz var bizim ,diyelim ki sıra numaramız çok yüksek geldi bu sebeple ds260formuna mülakata gireceğimiz yeri abd seçebiliyormuyuz süreci oradan tamamlayabiliyormuyuz? Daha spnrası da dosyası taşıma olaylarıyla uğraşmamak için?
-
Merhaba, 2026 için sanırım buradan devam ediyoruz
-
@Ozden-0 bende ya keşke valla, bi greencard çıksa hayatım tamamen değişicek bütün sorunlardan kurtulucağım en azından bi rahatlama olcak bakalım inşallah en çok isteyen herkese çıkar
-
Bu arada açıköğretim lise diploması olanlara da sanırım sıkıntı çıkartıyorlarmış bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Arkadaşımın arkadaşına çıkmıştı green card diplomasını sorun etmişlerdi sanırım ekstra bir evrak istemişler onunla halletmişti sorunu. Detaylı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
-
Selamunaleyküm arkadaşlar,
DV 2026 confirmation numberi hatırlamıyorum.
https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckConfirmation.aspx
adresinde sorgu yaptığımda ‘’KATILIMCI BİLGİLERİNİN DOĞRULANMASI GEREKMEKTEDİR.’’
Uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekli. Yardımcı olabilir misiniz? -
@Ozden-0 hahahahah kesinlikle haklısınız. tatil planı yapacağım bir de telefon almak istiyordum ikisi için de sonuçların açıklanmasını bekliyorum, hayır kazanırsam direkt para biriktirme moduna gireceğim ama bir sene daha nadasa alacaksak kendimizi, ona göre planlarımızı yapalım

-
Bu ileti silindi! -
@Savaş-0 muhtemelen forumdan yasaklanmış olursunuz öyle bi başlıkla

-
Anne olduktan sonra eşimle birlikte üst üste 3 yıldır başvuru yapıyoruz. Bu yıl ilk kez tüm aşamaları, deneyimleri ve mülakatları okuyup yakından takip ediyorum. Aklımı kurcalayan bir konu hakkında danışmak istiyorum.
İstanbul'dan Eskişehir'e taşınırken, içinde lise diplomam, üniversite diplomam ve eski pasaportumun bulunduğu kutu maalesef kayboldu. Pasaport için resmi kayıp başvurum mevcut ancak lise ve üniversite diplomaları için henüz bir işlem yapmadım. Üniversite diplomamın yeniden basılabildiğini öğrendim fakat lise diploması tekrar düzenlenmiyor; onun yerine kayıp belgesi alınabiliyormuş. Bu kadar önemli evrakın kayıp olması sorun yaratır mı?
Bir de, üniversiteyi Kıbrıs'ta okudum fakat o yıllarda hiç ikametgah taşımadım. Bu durumda ds260 formunu doldururken geçmiş adres bilgileri kısmında Kıbrıs’taki o dönemi de yazmam gerekir mi?
-
@arizmend merhaba böyle bir şey mi var daha önce hiç buna denk gelmedim inşallah yoktur böyle bir şey
-
@hasnotben sayaç bende görünmüyor nerede oluyor?
-
Cekilisi kazanma ihtimalimiz %1 ama sansimiz %50. Kazaniriz ya da kaybederiz %50 de buyuk bir oran
4 gun sonra belki de sevinc cigliklari atacagiz:) -
@ari-luli, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@arizmend merhaba böyle bir şey mi var daha önce hiç buna denk gelmedim inşallah yoktur böyle bir şey
İnşallah yoktur ama dediğim gibi arkadaşımın arkadaşının başına geldiği için sormak istedim çünkü diplomada okul ismi yazmıyor açıköğretim lisesi diye yazıyor belki ondan dolayı sorun çıkartmış olabilirler
-
@arizmend merhabalar tekrardan görür görmez hemen danışmana yazdım danışman hiç fark etmez dedi meslek lisesi açıköğretim fen lisesi fark etmez dedi hiçbir sorun yaratmaz bilginiz olsun
-
@ari-luli harikasınız çok teşekkür ederim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum