Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.7k 874

• @rocklee Her konsolosluğun olumlu-olumsuz ne kadar sürede dönüş yaptığı sabit değil. Yoğunluklarına göre ve senin o anda o ülke sınırları içinde olup olmadığına göre değişiyor. Bunlara ek olarak da farklı değişkenler de vardır. Geçmiş yıllardaki dosya taşıyan talihlilerin tecrübelerini okuman faydana olacaktır. Özellikler DV2022-23 dosya taşıyanların mülakat deneyimlerine göz at derim.

• ⭐⭐

@rocklee selamlar, mulakat bittikten size olumlu veya olumsuz durumu soyluyorlar. Vize basimi ve teslimi bende 2 gun seklinde oldu. 1 gun vize basimi ve 1 gunde de teslimi.

• @T-C-Kubilay-Dikici burada da aynıyız, benim de el zanaatim öyle kuaförlük vs mesleğim yok. burada ihracat müdürüyüm uluslararası ticaret işlerinin türkiye safını yapıyorum istanbuldaki bir firmanın yani. tüm kanun hukuk gümrük buraya göre orada sanırım ilk önce hizmet sektörü doordash, walmart, amazon tarzı başlayarak ben de bir şeyler araştıracağım zamanla 1-2 eskiden kursunu aldığım şey vardı orada eğitim sertifika lisans kovalar belki bi yerlerde yardımcılıktan baslayıp ilerlerim tecrübelerden sonra diye düsünüyorum. hepimize bol sans ve hayallerini gerceklestirebilmesini diliyorum hayrlarla.

• @Ozden-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici burada da aynıyız, benim de el zanaatim öyle kuaförlük vs mesleğim yok. burada ihracat müdürüyüm uluslararası ticaret işlerinin türkiye safını yapıyorum istanbuldaki bir firmanın yani. tüm kanun hukuk gümrük buraya göre orada sanırım ilk önce hizmet sektörü doordash, walmart, amazon tarzı başlayarak ben de bir şeyler araştıracağım zamanla 1-2 eskiden kursunu aldığım şey vardı orada eğitim sertifika lisans kovalar belki bi yerlerde yardımcılıktan baslayıp ilerlerim tecrübelerden sonra diye düsünüyorum. Eşim de burada polis ama orada malesef mesleğine devam edemeyecek ve o da forklift/depo alanında işçilikle başlayacak belki hatta doordashle paket atacak zamanla motor tamir atölyesi düşünüyor gibi:) hepimize bol sans ve hayallerini gerceklestirebilmesini diliyorum hayrlarla mutlu haberlerimizi paylaşmak temennimle sevgiler herkese.

• ay alıntı yapmayı beceremedim eski mesajın içini düzenlemişim :D

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rocklee

Sorunuz dosyanızı yurtdışına taşımak ise ve KCC ile dosya taşıma yaparsanız, konsolosluğun yoğunluğu veya sizin o anda o ülke sınırları içinde olup olmadığınız ile ilgili alakası bulunmuyor zira taşıma talebinizi (taşımak istediğiniz konsolosluğu beyan ederek ve o konsolosluğun bulunduğu şehirde yapacağınız araştırmaya göre bulacağınız bir otel adresini, otelin adını belirtmeksizin) dosyanızın bilgileri ile KCC’ye email atıyorsunuz. DV2025’de böyle oldu, sürece hakim olan KCC görevlilerinden emaili gönderdikten sonra 1 saat içerisinde onaylayan da oldu, 3-4 farklı email gönderildikten sonra da taşıma talebi onaylananda oldu.

@hasnotben DV2025’de süreç değişti, sizin belirttiğiniz durum DV2024 ve öncesindeki yıllarda kaldı. DV2026’da değişmeyeceği anlamına da gelmez tabii ki.

Mülakat tarihi verilmesi de, aylık yayınlanan bültende current olmanıza müteakip yaklaşık 7-10 gün içerisinde talihliler mülakat tarihlerini KCC’ye sorarak veya kendilerine gelen 2NL bildirimi ile öğrendi.

Bol şans

• Ve Kaldı 5 gün 3.üncü başvurum olucak o günden bugüne çok şey değişti Umarım çekiliş isteyen herkese çıkar bundan sonrası şans diyelim...

• @Ekto-Oktan malesef isteyen herkese değil forumdan 1-2 kişiye çıkıyo gerisi çıktığını öğrendikden sonra foruma üye olanlar oluyor.

• @ugurksknbck Bu son tespit harbiden çok iyi evet Gerçekten forumda bekleyipte green card alan çok az Genelde adamın hiç forum ile ilgisi yok green card kazandığını öğrendiği an hesap açıyor süreci tamamlamak için tüm bilgiyi alıyor vizeyi alınca kayboluyorlar bir daha görünmüyorlar hatta bazıları direkt mülakat tarihi aldıklarında kayboluyorlar gelip imzayı tamamlamaya bile girmiyorlar maalesef bu da bir gerçek ama yinede umut işte

• @Ekto-Oktan birkaç gün sonra görürüz neler yazıyolar :) best 1 olan "Niketi onları mı alıyor biz mi?" Yani
    bileti onlar mı alıyor biz mi diye sorandır :)

• @Ecehzr sahibinden de bakabilirsiniz İstanbul'da bile var.İstanbul dışında daha çok var ev dükkan şaka gibi ama gerçek.Sehir icindede var

• @mrt-gkce Başka ülkeyede mi taşımayı düşünmediniz

• @lavender İşimi çok seviyorum bu yüzdden orada da bu işi yapmak isterdim ama işim gereği şunu gördüm bu işte kaldığım sürece kazancım oranında borçlanırım ve yatırım yaparım ama ticaret yaparsam daha çok atılım yapacağımı düşünüyorum :) kendi işimin patronu olmak istiyorum daha doğrusu :)

• Sonuçlar ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar iyice unuttum tam tarih nedir

• @T-C-Kubilay-Dikici selamlar, burada imkanlariniz cok fazla. Bence bir sure kendi isinizi yapip, ticarete atilabilirsiniz veya iki isinizi ayni anda yurutebilirsiniz. Burada bunada imkan veriliyor, bende bu sekilde plan yapmayi dusunuyorum. Es zamanli iki isi birden yurutmeyi insallah istedigimiz gibi sonuclara ulasiriz. Bol sanslar.

• @JesusLord 3 Mayıs saat 19:00

• Geri sayım sayacı neden yok bari oradan anlıyorduk @crazycells

• ⭐⭐

@JesusLord sayfayi yenilediginiz zaman sayfanin en ustune geliyor

• @onuru Ben yenilediğim halde çıkmıyor

• Merhaba herkese ds260 formunu çekiliş yapıldıktan hemen sonra mı doldurmamız gerekiyor ?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k