(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ATS16 bi de bu şekilde deneyeceğim bakalım, teşekkürler
-
Turist vizesi ile ülkeye girince bir form mu veriliyor? I-94 diye? Oraya giriş çıkış tarihi felan mı yazıyoruz?
-
@aysenalkan I-94 formu artık online sisteme aktarılmıştı en son. Eskisi gibi form vermiyorlar ancak websitesinden giriş yapınca forma ulaşabiliyorsunuz böylece kalış hakkınızı vs görebiliyorsunuz
-
Su adresten gorulebilir. https://i94.cbp.dhs.gov/search/recent-search
-
@Nisa-Nur-Dinçer cevabiniz icin tesekkur ederim. Söylediğiniz gibi bu belgeleri eklemeyi düşünüyorum. Umarim kolaylikla hallolur. Sevgiler
-
@Arya Ayy sonunda benimle ayni kaderi paylasan birisi varmis. 2 gundur foto sayfasi calismiyor, daha fotoyu yuklememe izin vermiyor, umarum sorunu giderirler artik
-
Merhaba ds160 formuna fotoğraf yüklemek istiyorum iki gündür fakat hata veriyor. Başka bilgisayarlardan ve browserlarda da denedim olmadı var mı aynı sorunu yaşayan ne yapabiliriz.
-
@Hakan-Kiev Merhaba ayni sorunu yasiyorum, hic bir sekilde cozemedim. kardesimin ablamin benim bilgisayarimdan heryerden farkli kisilerden denedim, herkes ayni hatayi aliyor.
-
Selamlar birşey sormak istiyorum bilenler cevaplayabilir mi ? DS 160 formunda Son 5 yoldaki seyahatleri yazmamız isteniyor fakat biz 2018 yılında 5-6 shengen ülkesini gezdik ama son 5 yıl içine değil 2018 YILINDAYDI bu gezdiğimiz yerleri yazsak sorun olur mu ?
-
@Hakan-Kiev, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Selamlar birşey sormak istiyorum bilenler cevaplayabilir mi ? DS 160 formunda Son 5 yoldaki seyahatleri yazmamız isteniyor fakat biz 2018 yılında 5-6 shengen ülkesini gezdik ama son 5 yıl içine değil 2018 YILINDAYDI bu gezdiğimiz yerleri yazsak sorun olur mu ?
Bu kadar basit bir konuda bile hata yaparsanız ilerleyen aşamalarda daha büyük problemler yaşarsınız.
Formda sadece istenen bilgiler verilir, fazla ya da eksik değil.
Kurallara uygun ve doğru doldurmazsanız vize sürecinizi riske atarsınız. -
Bu sorum giriş yapanlara ;
ABD’ye girişte memurların klasik sorularından sonra basılan damga herkes için aynı mı yoksa belli süreli mi basılıyor ?
Misal dönüş bileti istedi gösterdik 10 gün sonrasını öyle bir damga mı basıyor? 10 günlük vs. dönüşü erteledik 1-2 ay kaldık mesela ne oluyor?
Schengen de giriş tarihi olan damga basılıyor abd de bu durum nasıl oluyor b1-b2 için
-
@aysenalkan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Bu sorum giriş yapanlara ;
ABD’ye girişte memurların klasik sorularından sonra basılan damga herkes için aynı mı yoksa belli süreli mi basılıyor ?
Misal dönüş bileti istedi gösterdik 10 gün sonrasını öyle bir damga mı basıyor? 10 günlük vs. dönüşü erteledik 1-2 ay kaldık mesela ne oluyor?
Schengen de giriş tarihi olan damga basılıyor abd de bu durum nasıl oluyor b1-b2 için
ABD'ye girişte artık pasaporta damga basılmıyor. Dönüş biletiniz 10 gün sonrasına olsa bile, genellikle 6 aya kadar kalış süresi veriyorlar.
Size verilen tam kalış süresini öğrenmek için giriş yaptıktan sonra şu siteden kontrol edebilirsiniz: https://i94.cbp.dhs.gov/home -
Görüşme öncesi konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe gerekli mi ? Birkaç yerde gerekli olduğuna dair yazı gördüm.
-
@Hakan-Kiev özel bir durumunuz varsa (hayati sebepler vb.) bunu bildirbilirsiniz ancak; turist vize görüşmesinde böyle bir durumunuz yoksa hiçbir dilekçenin geçerliliği yoktur konsolosluk nezninde.
-
@gucarslan tamamdır teşekkürler
-
Dün vizemi Ankara’dan aldım, teşekkürler yararlı bilgiler için 🙏
-
Merhaba,
Vizem 2 gün önce onaylandı. PTT ile bir hafta içinde size gelecek dediler, bir de bilgi kartı verdiler. Kartın üzerinde PTT’nin takip kodunu alabileceğim QR kod çalışmıyor. Acaba gönderiyi nasıl nereden takip edebilirim,
Teşekkürler
-
AIS kaydı oluştururken beyan ettiğiniz cep telefonunuza gelecek sms bildirimi ile PTT kargo takip web sitesinden takip edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda forumdaki kişilerin yararlanması için mülakat esnasında sorulan sorular, profiliniz hakkında genel bilgiler içeren mülakat deneyiminizi ilgili B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları konu başlığında paylaşmak ister misiniz?
-
@ATS16 tabi, detaylı şekilde anlatacağım orada,
Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Sevgili arkadaşlar, vize randevu sistemi değişiyor. Benim bilen arkadaşlara sormak istediğim soru şu; Ds-160 formunu ben öylesine doldurup, randevu tarihim yaklaşınca yeni bir form doldurup hemen siteden değiştirip yoluma bakıyordum. Zaten 1 adet hakkım var onu biliyorum. Şimdi yeni sistemde böyle bir şey olacak mı? Yani hali hazır da benim bir randevum öylesine doldurduğum bir form var. Eğer yeni sistemde bize tanılan 1 defa değiştirme hakkı yanarsa, yandım. Hemen güncelleyip beklemeye alayım kendimi. Teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum