Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 438.2k 874

• @Madina-Erkinova bir arkadasimiz cvp yazmis, evet Göcmen vizesi ile ilgili merkezden bir karar bu, bütün Konsolosluklar icin gecerli

• @ari-luli ben artık içimdeki hisleri dinlemeyi 2 sene önce bıraktım içimdeki bir his 2 sene önce kesin sana çıkacak dedi çıkmadı sonraki sene bu sene çıkacak dedi gene çıkmadı bir kaç ay önce bu sene senin senen dedi o sesi hiç takmadım :)

• @T-C-Kubilay-Dikici valla ben bulamadım pek ama varsa araştıracağım yollar buyurun dinliyorum sizi Kubilay bey parayla alakalı limitim maksimum 25 bin dolar ayarlayabilirim hesapta göstermelik oluyorsa kesin gidiş araştırayım onu da zaten şu an ful çekilişteyim onun hazırlığı heyecanı var pek bir şey yapmıyorum kitap bile okuyamıyorum valla

• @T-C-Kubilay-Dikici öyle demeyin nasip beninanıyorum güzel olacak iyi olacak :)

• @Alpagu evet teşekkür ederim yinede cvbnz için

• Selamlar, başvuruyu yaptığımdan beri hep forumu okuyordum ama hiç yazmamıştım. İlk defa başvuran gruptanım. Kafamda bir şeyler var ama çıkma ihtimalinin çook düşük olduğunu bildiğim için açıkçası pek bir beklentim yok. Sakince bekliyorum :) hakkımızda hayırlısı

• @ari-luli EB3 araştırmanızı tavisye ederim uzun bir süreç 20k gibi tutuyor ücreti

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6394/eb3vize-com-i̇stihdam-bazlı-green-card

• @Zafer-Kalik ahah komik ama 😀 ben de yapıcam her yıl çıkana kadar ,sonra editler birleştiririm

• @oatasoy Hadi bakalım inşallah dostum

• @Madina-Erkinova Dosyamı tekrardan nasıl açıyorum acaba?

• @T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ediyorum araştıracağım

• içimden bi ses bu sene sanki bana düşük bir numara ile çıkacak lakin bi sıkıntı çıkacak ve gidemeyecekmişim gibi hissediyorum (:

• @mert0653 İyi ihtimalinde kötüsü vuracak diyorsun hahaha pozitif desem değil negatif desem değil nasıl bir düşünce bu :)

• @T-C-Kubilay-Dikici Sevgili Kubilay, dosya taşıma için Schengen vizesine tabi olmayan hangi ülkeleri önerirsin? Veya kişisel tercihin neden Thailand oldu? Tatille de birleştiririm diyerekten mi yoksa kolay onay/visa/mülakat süreci olduğu için mi?

• @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Burada enerji düştü sanki, yorumlara bakıyorum stresli endişeli olan çok. Biraz enerjili olalım pozitif düşünelim:

🔥🎯 BU SENE O SENE! 🎯🔥

Arkadaşlar! Kardeşlerim! Hayal savaşçıları! Bu sene pasaportlar vizeyle mühürlenecek, uçak biletleri tek yön kesilecek, rüyalar gerçek OLACAK! 💫🇺🇸
    Artık beklemek değil, İNANMA ZAMANI!
    Artık susmak değil, BAĞIRMA ZAMANI!
    Artık “acaba mı?” değil, “KESİN BEN KAZANDIM” ZAMANI! 💥

📅 3 Mayıs'ta ekranlara kilitleniyoruz!
    💻 Case number? 1XXX
    💼 Meslek? American Dreamer
    ✈️ Hedef? LAX’te gün batımı, Starbucks’ta vanilyalı latte
    🏡 Hayal? Bahçeli ev, 2 köpek, 1 Dodge, bol bol huzur!

Kardeşim, ekran başında seni ZELZELE gibi bir heyecan bekliyor!
    Ben kazanınca ağlarım, sen de ağla. Biz birlikte bir VİZE KABİLESİ olduk artık! 🤝✨
    Yorumlara sadece bir kelime yaz: GİDİYORUUUUUM!
    Yorumlar yanacak, şans coşacak, kader bile "tamam artık siz kazandınız" diyecek 😎🔥
    Hadi şimdi herkes coşsun!
    🎆 BU SENE BİZİM SENEMİZ! 🎆
    Yazın bunu bir kenara, çünkü seneye bu postu Amerika’dan paylaşıyor olacağız! 💪🇺🇸

Ne güzel yazmışsınız haha :D

• @Zafer-Kalik kaotik bir düşünce gibi oldu (: ne olacağı belli olmayan bir belirsizlik

• Şimdi diyelim çekilişi kazandık case no 3000 üstü ds 260 gönderdim dosya taşıma için en erken en hızlı aksiyon nasıl olmalı ne yapmalıyım ne yapmamalıyım ortalama benim pasaport çıkarmam 25 mayısı bulacak pasaportu çıkarır çıkarmaz mı dosya taşımalıyım yoksa hemen sonuçlardan sonra mı yoksa beklemem gereken bir süre var mı?

• Insan ne hissedeceğini bilemiyor çıkacağını hissetmek ayrı yok ya bu senede olmaz diyor sonra korkudan ya çıkmadığını görürsem yine ekranda çok belirsizlik duygusu ama heyecani tatlı beklemenin çünkü hepimiz aylarca bekliyoruz sıkılarak çok uzun süre

• @Ozden-0 Kesinlike şurası demek yanlış olur bunlarıda deneyimlerde okuyarak kendinizin karar vermesi daha doğru olur. şurası kesin diyemeyiz
    dv24'de bir çok kişi muscat taşıdı onlarca kişi vizesini çok kolay şekilde aldılar dv25 bir arkadaşımız muscat çok zorlandığını kapıdan çevrildiğini daha sonra mücadele ederek vize görüşmesini girdiğini yazmıştır.

Bu yüzden burası çok rahat demek yanlış olur okduğum deneyimlerde Bu sene vizesiz ülkelerden en iysinin Thailand ve Hong Kong Olduğunu gördüm thailand seçme sebebim parasal değeri ve gitmişken tatilde yaparım düşüncesi

• @T-C-Kubilay-Dikici Benim aklımda da Umman vardı hem yakın hem ucuz vs bir de kolay süreç olduğunu okumuştum ancak şu an ne durumdalar bilmiyorum, izlediğim bir youtuber Thailand'ta taşımıştı, 2 hafta kadar kalmıştı sanırım orada 2 veya 3 olması lazım. Tabi ki öznel bir durum seçim ve araştırıyorum durmadan, hatta bu seneki taşıyanlara sohbet odasında yazdım Schengen'siz ülkelere taşıyan oldu mu nasıl geçti diye.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k