Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar, başvuruyu yaptığımdan beri hep forumu okuyordum ama hiç yazmamıştım. İlk defa başvuran gruptanım. Kafamda bir şeyler var ama çıkma ihtimalinin çook düşük olduğunu bildiğim için açıkçası pek bir beklentim yok. Sakince bekliyorum 🙂 hakkımızda hayırlısı

• ⭐⭐

@ari-luli EB3 araştırmanızı tavisye ederim uzun bir süreç 20k gibi tutuyor ücreti

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6394/eb3vize-com-i̇stihdam-bazlı-green-card

• @Zafer-Kalik ahah komik ama 😀 ben de yapıcam her yıl çıkana kadar ,sonra editler birleştiririm

• @oatasoy Hadi bakalım inşallah dostum

• @Madina-Erkinova Dosyamı tekrardan nasıl açıyorum acaba?

• @T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ediyorum araştıracağım

• içimden bi ses bu sene sanki bana düşük bir numara ile çıkacak lakin bi sıkıntı çıkacak ve gidemeyecekmişim gibi hissediyorum (:

• @mert0653 İyi ihtimalinde kötüsü vuracak diyorsun hahaha pozitif desem değil negatif desem değil nasıl bir düşünce bu 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Sevgili Kubilay, dosya taşıma için Schengen vizesine tabi olmayan hangi ülkeleri önerirsin? Veya kişisel tercihin neden Thailand oldu? Tatille de birleştiririm diyerekten mi yoksa kolay onay/visa/mülakat süreci olduğu için mi?

• @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Burada enerji düştü sanki, yorumlara bakıyorum stresli endişeli olan çok. Biraz enerjili olalım pozitif düşünelim:

🔥🎯 BU SENE O SENE! 🎯🔥

Arkadaşlar! Kardeşlerim! Hayal savaşçıları! Bu sene pasaportlar vizeyle mühürlenecek, uçak biletleri tek yön kesilecek, rüyalar gerçek OLACAK! 💫🇺🇸
    Artık beklemek değil, İNANMA ZAMANI!
    Artık susmak değil, BAĞIRMA ZAMANI!
    Artık “acaba mı?” değil, “KESİN BEN KAZANDIM” ZAMANI! 💥

📅 3 Mayıs'ta ekranlara kilitleniyoruz!
    💻 Case number? 1XXX
    💼 Meslek? American Dreamer
    ✈️ Hedef? LAX’te gün batımı, Starbucks’ta vanilyalı latte
    🏡 Hayal? Bahçeli ev, 2 köpek, 1 Dodge, bol bol huzur!

Kardeşim, ekran başında seni ZELZELE gibi bir heyecan bekliyor!
    Ben kazanınca ağlarım, sen de ağla. Biz birlikte bir VİZE KABİLESİ olduk artık! 🤝✨
    Yorumlara sadece bir kelime yaz: GİDİYORUUUUUM!
    Yorumlar yanacak, şans coşacak, kader bile "tamam artık siz kazandınız" diyecek 😎🔥
    Hadi şimdi herkes coşsun!
    🎆 BU SENE BİZİM SENEMİZ! 🎆
    Yazın bunu bir kenara, çünkü seneye bu postu Amerika’dan paylaşıyor olacağız! 💪🇺🇸

Ne güzel yazmışsınız haha 😃

• @Zafer-Kalik kaotik bir düşünce gibi oldu (: ne olacağı belli olmayan bir belirsizlik

• Şimdi diyelim çekilişi kazandık case no 3000 üstü ds 260 gönderdim dosya taşıma için en erken en hızlı aksiyon nasıl olmalı ne yapmalıyım ne yapmamalıyım ortalama benim pasaport çıkarmam 25 mayısı bulacak pasaportu çıkarır çıkarmaz mı dosya taşımalıyım yoksa hemen sonuçlardan sonra mı yoksa beklemem gereken bir süre var mı?

• Insan ne hissedeceğini bilemiyor çıkacağını hissetmek ayrı yok ya bu senede olmaz diyor sonra korkudan ya çıkmadığını görürsem yine ekranda çok belirsizlik duygusu ama heyecani tatlı beklemenin çünkü hepimiz aylarca bekliyoruz sıkılarak çok uzun süre

• ⭐⭐

@Ozden-0 Kesinlike şurası demek yanlış olur bunlarıda deneyimlerde okuyarak kendinizin karar vermesi daha doğru olur. şurası kesin diyemeyiz
    dv24'de bir çok kişi muscat taşıdı onlarca kişi vizesini çok kolay şekilde aldılar dv25 bir arkadaşımız muscat çok zorlandığını kapıdan çevrildiğini daha sonra mücadele ederek vize görüşmesini girdiğini yazmıştır.

Bu yüzden burası çok rahat demek yanlış olur okduğum deneyimlerde Bu sene vizesiz ülkelerden en iysinin Thailand ve Hong Kong Olduğunu gördüm thailand seçme sebebim parasal değeri ve gitmişken tatilde yaparım düşüncesi

• @T-C-Kubilay-Dikici Benim aklımda da Umman vardı hem yakın hem ucuz vs bir de kolay süreç olduğunu okumuştum ancak şu an ne durumdalar bilmiyorum, izlediğim bir youtuber Thailand'ta taşımıştı, 2 hafta kadar kalmıştı sanırım orada 2 veya 3 olması lazım. Tabi ki öznel bir durum seçim ve araştırıyorum durmadan, hatta bu seneki taşıyanlara sohbet odasında yazdım Schengen'siz ülkelere taşıyan oldu mu nasıl geçti diye.

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen bende sizinle aynı fikirdeyim hatta tercüman yazmış arkadaş onu da kaydettim bende ikisi arasında gidip geliyorum öncesinde de yunanistana vize almayı planlıyorum kolay alacağım hangi vizeler varsa uygun olacak şekilde alıp oralarda da daha sonra mülakat için en azından 25 günlük bir vize almak için elimde geleni yapacağım

• @zakaria

🙏🙏🙏
    Geçen sene heyecan çoktu (ilk başvuru olması sebebi ile) ama bu sene az. Tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. Yazdıklarınızı okumak iyi geldi. İnşallah bu sene kazanırız.

• @zakaria
    Bu yıl sanırım 5. Başvurumuz. Geçen yıl özellikle acayip umutluydum. Hatta eşime bence sana değil de bana çıkacak dedim durdum. Sonuç: yine ikimize de çıkmadı. Hüngür hüngür ağladım. Birkaç gün içinde gerçeği kabullendim. Artık bu konuda konuşmak istemiyorum dedim. 2026 başvurumuzu yaptık ama o zamandan sonra hiç eşimle bu konuyu konuşmamış olabiliriz. Geçen hafta kardeşim aradı. Rüyasında beni görmüş büyük bir gemiyle büyük deniz aşıyormuşum ve bi Sürü balık görmüş. Acaba green card mı çıkacak diye yorumladım. Kardeşim başvurmuş olduğumuza bile şaşırdı neden hiç bahsetmedin dedi. Yani anlayacağınız ben tekrar yıkılmaktan korkuyorum. Ne yalan söyleyeyim bu rüya beni ümitlendirdi😕

• ⭐⭐

@Ozden-0 umman zaten muscat oluyor bu sene muscat dikkat ettiysen çok az bence deneyimleri okuyun hatta o problem yaşayan arkadaşımızın deneyimini buldum size atayım

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/207?_=1745580326992

• ⭐⭐

@ari-luli pasaport güçlendirmeniz güzel olur ben ilk başvurumda dosya taşımalar sadece konsolosluklarla yapıyorlardı bu sene kcc mail atarak istedikleri konsolosluğa dosya taşındı bu yüzden ben pasaport güçlendirmeye başladım bir kaç avrupa ülkesine gittim geçen sene bu senede olurda dosya taşıma sorun olursa diye aos yapabilirim diyerek B1B2 vizesi aldım pasaport ne kadar güçlü olursa sizin için o kadar iyi bazen indirimli biletler denk geliyor tatiliniz çok ucuza getirerek bbir çok ülke görebilirsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |