Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici Hoşbuldum, sağolasın. Çok sevindim yeni çevrelerin eklenmesine senin adına, taşıma işinde de en mantıklı kararı vermişsin benim de aklımda birkaç ülke oluştu mail atacağım, umarım güzel haberleri paylaşırız haftaya. Şaka gibi haftaya diyorum. :))))))

• @T-C-Kubilay-Dikici Sonuna kadar dayanın çıkacak size bende mutlu olacağım size çıkarsa neredeyse kendime çıkmış gibi. Hiçbir şey için geç değil hayatta olduğumuz, sağlıklı olduğumuz sürece.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@Ozden-0 keşke demeyi seven bir insan değilim ama bu noktada keşke dememek elde değil 🙂 kader diyorum yoluma devam ediyorum çok hayatımı etkilemiyor şimdi eşimle birlikte bir yola çıktık umarım hayırlısı ise olur demekten başka çare gelmiyor bu sene çıkmazsa zaten NYC ve FL tatile gideceğiz 10 gün bakacağız eğer beğenirsek ikimiz de bakarsın EB3 yada EB2 bbaşvuruda bulunuruz 🙂

Geçen sene Discord toplanıyorduk bu sene son gün MEET oda açacağım gelmek isteyen o heyecanı birlikte paylaşmak isteyenlerle orada sohbet ederiz diyerek 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen öyle bende öyle yapacağım riske girmek istemiyorum 3k üstüne hemen aksiyon alacağım
    (İçimden bir his sanki düşük bir case number ile kazanacağım diyor ama hadi hayırlısı)🙃

• Her zaman her şey olması gerektiği gibi olması gereken zamanda olur.Buna canı gönülden inanıyorum ama yine de içimden çocuk gibi “çıksın bee “ diye bağırmadan geçemiyorum😀 sonuçlara bakma anımızı videoya çekeceğim eşimle. Elbet bir gün çıkacak ama ilkinde mi üçüncüde mi beşincide mi allah bilir. Diyorum en kötü kolaj yaparım her yılki açıklanma anına verdiğimiz tepkileri.Umarım uzun bir kolaj olmaz tabi:)

• herkese merhabalar babam greencard sahibi şu anda kardeşim ve eşiyle beraber amerikadalar ben 22 yaşında olduğum için gidemedim ı-130 formu dolduracağım aile birleşim yoluyla gitmek için, bu süreç ne kadar sürer tahmini bilgilendirirseniz çok sevinirim

• @cvatulip inşallah bende öyle düşünüyorum ☺

• @cvatulip Benzeri bir kolaj var bir arkadaşın yayınladığı üzülüyorum ama bir yandan da gülüyorum o videolara. Onun videosunu da beklerken kendimi bende kaydetsem mi diyorum :))

• @jondoe297 merhaba, other travel document seçip formu doldurup gönderebilirsiniz. Mülakat tarihi aldıktan sonra ise dosyanızı açtırıp pasaport bilgilerinizi ekleyebilirsiniz

• Burada enerji düştü sanki, yorumlara bakıyorum stresli endişeli olan çok. Biraz enerjili olalım pozitif düşünelim:

🔥🎯 BU SENE O SENE! 🎯🔥

Arkadaşlar! Kardeşlerim! Hayal savaşçıları! Bu sene pasaportlar vizeyle mühürlenecek, uçak biletleri tek yön kesilecek, rüyalar gerçek OLACAK! 💫🇺🇸
    Artık beklemek değil, İNANMA ZAMANI!
    Artık susmak değil, BAĞIRMA ZAMANI!
    Artık “acaba mı?” değil, “KESİN BEN KAZANDIM” ZAMANI! 💥

📅 3 Mayıs'ta ekranlara kilitleniyoruz!
    💻 Case number? 1XXX
    💼 Meslek? American Dreamer
    ✈️ Hedef? LAX’te gün batımı, Starbucks’ta vanilyalı latte
    🏡 Hayal? Bahçeli ev, 2 köpek, 1 Dodge, bol bol huzur!

Kardeşim, ekran başında seni ZELZELE gibi bir heyecan bekliyor!
    Ben kazanınca ağlarım, sen de ağla. Biz birlikte bir VİZE KABİLESİ olduk artık! 🤝✨
    Yorumlara sadece bir kelime yaz: GİDİYORUUUUUM!
    Yorumlar yanacak, şans coşacak, kader bile "tamam artık siz kazandınız" diyecek 😎🔥
    Hadi şimdi herkes coşsun!
    🎆 BU SENE BİZİM SENEMİZ! 🎆
    Yazın bunu bir kenara, çünkü seneye bu postu Amerika’dan paylaşıyor olacağız! 💪🇺🇸

• Bu ileti silindi!

• @zakaria ben hazırımm hayallerim de beni bekliyor gidiyorum 😇✈

• Soğukkanlı bir şekilde bekliyorum. Her şey üstünkörü belli. İnce detayları çıktıktan sonra belirleyeceğim. New York tarafları veya Texas'a giderim. Florida'ya asla gitmem. LinkedIn'dan gitmeden önce IT işlerine başvururum. Belki, iş bulup giderim. Forumdan gidecek arkadaşlarla tanışırız. Denk gelirse forum buluşması yaparız 🙂 yüzümde sürekli bir gülümseme olur herhalde. Amerikalılar 'Bu niye durduk yere sürekli gülümsüyor?' der.

• ⭐⭐

@ari-luli Bekarsanız bir çok yasal yol var gitmek için bunları araştırmanızı tavsiye ederim bekar insan daha kolay risk alır bence 🙂

• @Madina-Erkinova bir arkadasimiz cvp yazmis, evet Göcmen vizesi ile ilgili merkezden bir karar bu, bütün Konsolosluklar icin gecerli

• ⭐⭐

@ari-luli ben artık içimdeki hisleri dinlemeyi 2 sene önce bıraktım içimdeki bir his 2 sene önce kesin sana çıkacak dedi çıkmadı sonraki sene bu sene çıkacak dedi gene çıkmadı bir kaç ay önce bu sene senin senen dedi o sesi hiç takmadım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici valla ben bulamadım pek ama varsa araştıracağım yollar buyurun dinliyorum sizi Kubilay bey parayla alakalı limitim maksimum 25 bin dolar ayarlayabilirim hesapta göstermelik oluyorsa kesin gidiş araştırayım onu da zaten şu an ful çekilişteyim onun hazırlığı heyecanı var pek bir şey yapmıyorum kitap bile okuyamıyorum valla

• @T-C-Kubilay-Dikici öyle demeyin nasip beninanıyorum güzel olacak iyi olacak 🙂

• @Alpagu evet teşekkür ederim yinede cvbnz için

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |