@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@katafalk2 tabiki senin tercihin abi,ama hiçbir şey için geç değil umudunu yitirme.
-
@oz4nkilic her gün aynı soruyu sormak yerine önce sürecin nasıl ilerlediğini öğrenin ardından bir kaç yurtdışı deneyimi okumayı deneyin bence. Çünkü sorduğunuz sorunun net bir cevabı yok çünkü sorunuzun anlaşılırlığı dahil net değil. Ne süresi orada bulunmanız gereken süre mi, yoksa mülakat planlandıktan sonra mülakata kadar olan süre mi, hangi konsolosluk için soruyorsunuz vs bir çok etkeni olan bir soru
-
@mertq amerikada ki askerlik ikiye ayrılıyor tam zamanlı askerlik ve parttime askerlik bununla ilgili bir çok video var. olurda kazanırsam part time olarak yapmayı düşünüyorum oradaki işim buna el verecekmi bilmiyorum
-
Zaman yaklaştıkça buralar da hareketlenmiş🥳herkesin hakkında hayırlısı olsun. Bana da ya ilk başvuru ya da 3. Başvuruda çıkıcak gibi geliyor.Saçma bir totem yaptım.Heyecanla beklemeye devam.
-
"vallahi selected" reisler.. umut tazelemek için arada bir girer izlerim
kim bilir ne yapıyorlardır şuan. -
@ozz ne güzel ya darısı başımıza
-
@oz4nkilic, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
yurtdışına dosyasını taşıyan dostlarım bana süreclerinin kaç gün olduğunu söyleyebilir mi acaba ya da genel sürecin kac gun oldugunu bılen var mı
Ben de bu konuda tecrübe sahibi değilim fakat forumda okuduğum kişilerden anladığım kadarıyla bu tamamen o ülkedeki checkup sonuçlarının çıkma süresine ve büyükelçiliğin verdiği randevu tarihine göre değişiyor. Yine forumda okuduğum kadarıyla emin olmamakla birlikte Hong Kong bu konuda iyiymiş diyorlar.
Tecrübe sahibi üyeler ile konuşmanız daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.
-
DV-2018 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2019 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2020 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2021 Congratulations (Pandemide kapanan elçilik mağduru)
DV-2022 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2023 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2024 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2025 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2026 ? -
@Bahadır-Çepken
DV2022 kazananiydim, ds260 formunu Agustos ayinda gonderdigim icin mulakat gelmedi, o zamana kadar boyle bir sey yasanmamisti
-
Buradaki üyelerin imzalarına bakıyorum. Case Number 4k-5k olanlar bile dosyalarını taşımışlar. Case number 4000 ve üzeriyse dosya taşıma olayını mı gerçekleştirelim?
Dosya taşımada cutoff ve current dediğimiz olay olmadan mı yapmalıyız ayrıca? Yani kazanır kazanmaz baktığımızda case number yüksekse, direkt taşıma işlemi mi yapalım? DS260 doldururken mülakat yeri seçiyoruz. Bu aşamada istediğimiz yeri seçersek bu dosya taşıma mı olur? Yoksa KCC'ye mail atarak istediğimiz büyükelçiliği talepte bulunursak mı dosya taşıma işlemi olur? Ayrıca KCC'ye mail attıktan sonra tercih ettiğimiz büyükelçiliğe de ekstradan mail atalım mı?
-
@erdembw, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
DV-2018 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2019 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2020 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2021 Congratulations (Pandemide kapanan elçilik mağduru)
DV-2022 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2023 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2024 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2025 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2026 ?Arkadaşlar bu 9. başvurum ve DV-2021 de yaşadığım mağduriyet sonrası umudumu kaybedip açıkçası alışkanlık olduğu için başvurur hale geldim. 2021 den bu yana sürece dahil bir yenilik var mı bilmiyorum bile ama bir sürü farkı bilgi görüyorum. O yüzden kısa birkaç sorum olacak cevaplanırsa sevinirm..
1- DS260 formunu doldurmak ücretli hale mi geldi?
2- CN yerine önemli olan DS 260 formunu ne kadar erken doldurup yolladığınız mı?
3- Mülakatlar hala sadece Ankara'daki elçilikte mi yapılıyor?Umarım oda başlığına ters bir konu yaratmamışımdır...
-
@erdembw 1- DS260 ücretsizdir. bazı resmi olmayan yerlerde ücret karşılığında dolduruyorlar ama tavsiye edilmiyor. Kendiniz doldumanız daha sağlıklıdır.
2- CN düşük olması önemli ne kadar düşük olsa o kadar erken mülakata gidip vizenizi alabilirsiniz ama ne yazık ki bu elimizde değil. Elimizde olan diğer önemli şey DS260, mülakat randevusu alabilmek için DS260'ta dolduracağınız biligler işlenecekmiş o yüzden hızlı ve tam bir şekilde doldurup kapatmanız gerek.
3- Genelde yaşadığınız yerde mülakat yapılır, ama Ankara yavaş ilerlediği için durumu müsait olanlar dosyalarını başka elçiliklere transfer ettiriyorlar. Bununla ilgiliz az önce bir deneyim okudum buradan bakabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/480414 -
@neoseptik TR den ABD'ye araba götürmek çok mantıklı değil, arabanızı burada satacağınız fiyata orada çok iyi bir araba alabilirsiniz.
-
@rocklee
Selamlar... Mülakat yeri seçimi doğduğunuz ülke topraklarındaki konsolosluk olmalıdır. Orada farklı bir yer seçmeniz mümkün değildir.
Sonrasında dosyanızı FAM yönetmeliğine göre, current olmadan önce, DV2025 in en yardımsever en performanslı konsolosluğuna KCC aracılığı ile taşımanızı tavsiye ederim..Mali yıl başladığında da süreci takip edip, gerekli aksiyonları alırsınız. Bu sene yaşananları DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığı altında bulabilirisiniz.
İyi şanslar..
-
@erdembw Her sene dinamikler değişiyor, cevaplarım son yıllara göre bunu belirteyim
DS260 ücretsiz
CN en önemlisi erken göndermenin bir avantajı sanırım artık yok
Mülakatlar Türkiye'de sadece Ankara'da yapılıyor dosya taşıma yolu ile farklı ülkelerin konsolosluklarında yapabiliyorsun. -
@Flight101 Teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16 ilginize çok teşekkür ediyorum son olarak bir sorum daha olacak şimdi dv 2026 eğer bana çıkarsa pasaportum yok sizce pasaportsuz doldurmam bana bir sorun yaratır mı mülakat tarihi açısından ya da başka negatif bir etkisi olur mu?
-
@asariel çok teşekkür ederim
-
@zakaria çok teşekkür ederim
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k