Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici ayni durumda olup turist vizesi alanlar olmus bizim forumda ve global forumlarda. Ihtimal biraz dusuk haliyle, o yuzden onay sansimizi artiracak herseyi ogrenmek istiyorum. Tesekkur ederim donusunuz icin

• ⭐⭐

@Oguz-Talan rica ederim sonuçlarınızı bizimle de paylaşırsanız sizden sonralar için güzel bir deneyim olur.. umarım olumlu geçer sizin süreciniz

• Herkese merhaba, babam için DS160 formu doldurdum ama en son Photo yazan kısma geldiğimde form hata veriyor. 4 kez yeni form doldurdum her seferinde tüm sayfaları tamamlıyorum ama photo’ya tıkladığımda form hata veriyor. Neden olabilir?

• Herkese merhaba 🙂 kardesim icin Ocak ayinda DS-160 formu doldurup randevu almistik 2 Eylul 2025 tarihine. Iki seyi merak ediyoruz:

• Ilerleyen aylarda kardesimin yeni bir DS-160 formu doldurmasi gerekebilir. Bu durumda DS-160 numarasini sistemde guncellemek mumkun olacak mi? ( bir defaya mahsus olmak uzere sistem uzerinden guncelleniyordu)

• Teslimat hizmeti satin almamistik vizeye basvuru yaptigimiz zaman ama bunu mulakat oncesinde adrese teslim seklinde degistirmek istiyoruz.

Bu iki durum yeni sistemde rahatlikla "eski vize sisteminde kayit olusturmus kisi" tarafindan yapilabilecek mi?

Yardimlariniz icin tesekkurler 🙏

• @Arya merhaba fotoğrafın dosya adında türkçe karakter varsa hata veriyor bilginize😇

• Bu ileti silindi!

• Önemli Duyuru: ABD Büyükelçiliği Yeni Randevu Sistemine Geçiyor

30 Mayıs 2025 itibarıyla, ABD Büyükelçiliği randevu sistemi yeni bir arayüze geçiş yapması planlanmktadır. MUHTEMEL yeni sistem adresi: https://www.ustraveldocs.com

Dikkat Edilmesi Gerekenler:
    Sisteme her girişinizde, oluşturacağınız 3 güvenlik sorusundan 2’sine doğru yanıt vermeniz gerekecek. Bu nedenle güvenlik sorularınızın yanıtlarını bir yere not etmeyi unutmayın.

Yeni sistemde, DS-160 numarasını güncellemek için mevcut randevunun iptal edilmesi gerekecek. Bu yüzden randevu almadan önce DS-160 numaranızın güncel olduğundan emin olun.

🔄 AIS Sisteminden Geçiş Nasıl Olacak?

Eğer halihazırda AIS sisteminde bir hesabınız varsa, yeni sistemde tekrar hesap oluşturmanıza gerek yok. Aynı e-posta adresinizle giriş yaparak, e-posta adresinize gelen doğrulama kodu ile hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlemin ardından kaldığınız yerden işlemlerinize devam edebileceksiniz.

⚠️ Önemli: AIS sisteminde kayıtlı e-posta adresinize erişiminizin olması yeterlidir. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Ek Duyuru: DS-160 Uyarısı
    Bugün yapılan bir başka duyuruya göre, 2 Mayıs 2025 itibarıyla DS-160 numarası randevu sistemindeki bilgilerle eşleşmeyen kişilerin randevuları geçersiz sayılacaktır.
    Bu nedenle DS-160 numaranızın doğru ve geçerli olduğundan emin olun.
    Detaylı bilgi için ilgili resmi sayfaları kontrol etmeyi unutmayın.

Resmi duyuru linki;
    https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/announcements

• @kamile merhaba, onu da denedim yine olmuyor. Zaten fotoğrafı kabul etmese başta etmez. En son güvenlik sorularından sonra photo sekmesine tiklayinca Application Error yazısı çıkıyor, şimdi yine form doldurdum yine aynısı oldu🤷🏽♀

• @Arya örnek veriyorum chrome kullanıyorsanız, Explorer ile deneyin birde, yada Firefox ile. Değişiklik yapın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Arya kullandığınız browser’da sağ üstteki uc noktadan More Tools > Clear browsing data kısmını seçerek “Cookies and other site data” ve “Cached images and files” silerek de deneyebilirsiniz, denemediyseniz faydası olabilir.

• @ATS16 bi de bu şekilde deneyeceğim bakalım, teşekkürler

• Turist vizesi ile ülkeye girince bir form mu veriliyor? I-94 diye? Oraya giriş çıkış tarihi felan mı yazıyoruz?

• ⭐⭐⭐⭐

@aysenalkan I-94 formu artık online sisteme aktarılmıştı en son. Eskisi gibi form vermiyorlar ancak websitesinden giriş yapınca forma ulaşabiliyorsunuz böylece kalış hakkınızı vs görebiliyorsunuz

• @Nisa-Nur-Dinçer cevabiniz icin tesekkur ederim. Söylediğiniz gibi bu belgeleri eklemeyi düşünüyorum. Umarim kolaylikla hallolur. Sevgiler

• @Arya Ayy sonunda benimle ayni kaderi paylasan birisi varmis. 2 gundur foto sayfasi calismiyor, daha fotoyu yuklememe izin vermiyor, umarum sorunu giderirler artik

• Merhaba ds160 formuna fotoğraf yüklemek istiyorum iki gündür fakat hata veriyor. Başka bilgisayarlardan ve browserlarda da denedim olmadı var mı aynı sorunu yaşayan ne yapabiliriz.

• @Hakan-Kiev Merhaba ayni sorunu yasiyorum, hic bir sekilde cozemedim. kardesimin ablamin benim bilgisayarimdan heryerden farkli kisilerden denedim, herkes ayni hatayi aliyor.

• Selamlar birşey sormak istiyorum bilenler cevaplayabilir mi ? DS 160 formunda Son 5 yoldaki seyahatleri yazmamız isteniyor fakat biz 2018 yılında 5-6 shengen ülkesini gezdik ama son 5 yıl içine değil 2018 YILINDAYDI bu gezdiğimiz yerleri yazsak sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hakan-Kiev, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Selamlar birşey sormak istiyorum bilenler cevaplayabilir mi ? DS 160 formunda Son 5 yoldaki seyahatleri yazmamız isteniyor fakat biz 2018 yılında 5-6 shengen ülkesini gezdik ama son 5 yıl içine değil 2018 YILINDAYDI bu gezdiğimiz yerleri yazsak sorun olur mu ?

Bu kadar basit bir konuda bile hata yaparsanız ilerleyen aşamalarda daha büyük problemler yaşarsınız.
    Formda sadece istenen bilgiler verilir, fazla ya da eksik değil.
    Kurallara uygun ve doğru doldurmazsanız vize sürecinizi riske atarsınız.

Benzer Başlıklar

• 38
  • 22
  • 3
  • 199
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |