Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici evet o da kullanılabilir

• @zakaria Mesajınız için teşekkür ederim. Eşiniz uzakdoğulu mu? O sebeple mi AS kotasına giriyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@erkan-arslan-0 her sene geriye giden bir konsolosluğun şu anda ileri gitmesine herhangi bir sebep göremiyorum şahsen

• ⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic ankaranın yavaş ilerleyişi en büyük nedenlerden biri

• Geçtiğimiz yıllarda 14 gün kalmışken 900 küsür sayfa entry girilmiş bu sene 300 olmamış. Sizce insanlar başvurdu ve forumda aktif mi değil yoksa başvurular mı azaldı acaba ?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Harpy-Eagle Hepsi başvuru yaptı sadece forum aktif değil. En azından kendi çevremde böyle. Geçen sene birlikte hayaller kurduğumuz arkadaşımın bu sene gram umudu ve hevesi yok. Halbuki daha ilk kez has not been selected ile karşılaştı. Dedim daha dur ilk yıldan ümit mi kaybedilir 😃

• ⭐⭐

@Müberra-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@SUAT-GUNAY Eğer telefonunuz esim e uygunsa, AIROLA uygulamasını kullanabilirsiniz. Bölge veya ülke seçenekleri var. Ülke olarak USA seçerseniz, bütün eyaletlerde kullanabilirsiniz. Eşimin teline aldık biz çok yakında, turist olarak buradayız. Texas ve Oklahoma Eyaletlerinde sorunsuz kullandık, önümüzdeki hafta Miami, 3 hafta sonra da Alaska seyahatimiz olacak. Aynı paketi oralarda da kullanacağız. İhtiyacınıza uygun paketi seçebilirsiniz.

işte aradığım cevaplar... çok teşekkür ederim, zira direkt tecrübe edenden duymak en garantisi. lakin sorun şurada, benim ziyaret edeceğim yerler sizin kullandığınız yerler arasında yok. malum ABD'de de eyalet hatta şehirlere göre servis sağlayıcıların çekip çekmemesi söz konusu. Ben NY-DC ve FL belki biraz da GE planladım. buralarda da aynı verimi veriyor mu acep AIROLA. Var mıdır bu konuda bilginiz ya da farklı öneriniz?
    Tekrar teşekkür ediyorum...

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici hemen hemen tüm E SIM sağlayıcıların listesinde var ABD zaten de konu gerçekten verimli mi. İşte o yüzden bizzat tecrübe edenleri bulmakta fayda var New York C., Washington DC, Orlando taraflarında. hepsi olmasa da birinde falan.
    Hangi firmayı kullanacağıma karar versem, olayın kendisini çözmem de gerekiyor 🙂 Bir okuyorum basit, kolay mantık, sonra başka bir şey okuyorum allak bullak oluyorum E SIM için 🙂

• @SUAT-GUNAY Ülke olarak USA seçince, bütün eyaletlerde geçerli. Bir de bölge olarak seçim var (Asya, Avrupa, Latin Amerika, Karayipler gibi) onlar birden fazla ülkeyi kapsıyor. İstediğiniz kadar GB ve gün içeren farklı paketler var. Konuşma da almak isterseniz onun fiyatları da farklı. Eğer sadece USA da kalacaksınız (Kanada, Mexico falan gezmeyecekseniz), ülke paketi almanız yeterli, bütün eyaletlerde geçerli. Biz kalacağımız süre boyunca sadece GB internet paketi satın aldık. Konuşmaları da WhatsApp üzerinden yapıyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SUAT-GUNAY @T-C-Kubilay-Dikici
    Türkiyeden çıkmadan havalimanı wireless bağlanıyorsun daha sonra aşağıdaki adımları yapıyorsun o kadar basit. Daha sonra zaten otomatik olarak sana roamless mail geliyor anında çok detaylı anlatımı var zaten
    IMG_0092.png IMG_0091.png IMG_0090.png IMG_0089.png IMG_0088.png IMG_0087.png IMG_0086.png IMG_0085.png IMG_0084.png IMG_0083.png

1.jpg

• günaydin. sayaç geri gelmiş 😂

• herkese selamlar. yerimizi alalim bakalim bu sene o sene mi 😃

• Merhaba, umarım herkes için en güzeli olur.

• Atarsa 13 başkada yok 😆

• Hala ilk basvurdugum gibi heyecanlıyım içimden bir ses o sene bu sene diyor bakalim😁

• yerimi aldım bekliyorum inanıyorum ocak 2026 da flo ridadayım 🙂

• çekilişi sonucu 3 Mayıs'ta saat kaçta açıklanacak bilen var mı?

• ⭐⭐

@ayvalik10 Hocam sağolasın. Samsung'cuyum ama üç aşağı 5 yukarı aynıdır. Zaten biraz kurcaladım, vardı böyle bişiler. Numara falan mı veriliyor, ya da şöyle sorayım; TR'den ya da ABD'den ya da başka herhangi bir yerden beni aramaları için insanlara verecek bir numara mı var?
    Bu arada HolaFly'ın ABD, en azından NYC için sıkıntısız olduğunu duydum ama hala birinci ağızdan kullanan birilerini arıyorum...

• ⭐⭐

@Onur-Kürekçi 3.başvuru sonrası kalmıyor o his, rahat olun 🙂 Hatta benim gibi başvuru bile düşünmüyor oluyor insan.
    Yine de bol şans diliyorum...

• Ben ikinciden umutluyum kime baktiysam ikincide kazanmış

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 21391
  • 22394
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |