Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874

• Bu ileti silindi!

• Green card başvurusu yaparken evliydim şimdi birkaç gün sonra boşanacağım bu durumu nasıl yönetmeliyim?

• ⭐⭐⭐

Los Angeles'da yaşayan arkadaşlar cidden durum bu şekilde mi yoksa abartıyor mu bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

• @Atlantis00 LA dahil California Eyaletinin bütün büyük şehirlerini gezmiş biri olarak arkadaş malesef az bile söylemiş. Eyaletin tamamı kocaman bir getto gibi. Benim gözlemim California'da yaşanabilecek tek şehir San Diego, onun dışında illa LA istiyorum diyorsanız kıyı şeridinden ayrılmamak gerekiyor. Santa Barbara'dan Santa Monica'ya kadar kıyı şeridi özellikle cennetten bir parça gibi hayran kalmamak elde değil sıra boyu dizilmiş sörfçüler güzel butik kafeler manzara vs. çok güzel/güvenli ama oralarda yaşamak da tabi çok pahalı.

• ⭐⭐⭐

@korki Bir nevi İstanbul gibi o zaman. Gezmesi mükemmel ama iş yaşamaya geldiği zaman sıkıntılı ve zorlu bir yer. Arkadaşım San diego'ya yakın bir yerde yaşıyor. Çıkarsa gc oraya gitmeyi düşünüyorum fakat sanırım ilk başta teksas daha mantıklı gözüküyor.

• @Atlantis00 Evet bir anlamda İstanbul gibi aslında, hayat kalitesi anlamında çok yüksek bir yer eğer belli bir seviyenin üzerinde kazancınız varsa tam yaşanmalık eyalet ama orta sınıf ve alt sınıf için hiç tavsiye etmem. Eğer beyaz yaka iseniz ve banliyö tarzı evinizden çıkıp arabanızla işinize gidip aynı şekilde arabanıza binip tekrar evinizin kapısında inebilecek durumdaysanız gayet keyifli yer.

• 99 dan beri kendim (3-4 sene mektupla üstelik), 2009 dan beri eşimle başvuruyorum çıkmıyor. arada emekli bile oldum. Diyeceğim şu ki şans tamamen, çıkmayacaksa çıkmıyor. O yüzden çok büyük hayallere kapılmayın, çıkmadı diye de kendinizi kapatıp moralinizi bozmayın. ölümlü dünya!

• Amerika hayali olan biri sadece çekilişe bel bağlamamalı.

• @Ahmet-Dinc

DV2026 cekilisinda kazanan olursanız sadece kendiniz için DS260 formu dolduracaksınız. Mülakat alabilirseniz, mulakat görüşmenize, boşanma davasına ait mahkeme kararının orijinalini ve İngilizce tercümesini götürmeniz gerekecek. Kazanan olursanız takip etmeniz gereken adımlari forumda admin tarafından açılacak DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk postunda bulacaksınız. Şu an için endişe etmeniz gereken bir durum yok, bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@korki

San Diego’da bölgesine göre değişiyor. Şehrin eğlence merkezi konumlarından birisi olan Gaslamp Quarter’da geçtiğimiz yıl Nisan ayında merkezi iyi bir restaurantta ben ve ailem dahil 25-30 kişi içeride öğle yemegi (gündüz saati idi) yerken bir homeless aldığı uyusturucu maddenin de etkisi ile restaurant’in tüm cam çevresini kaldırım taşları ile indirdi, cam kenarında oturanlarda kesik yaralanmalar dahi oldu. O yüzden nerede olursanız olun temkini elden bırakmamak gerekiyor.

• @yasvedev Esim 24 kez basvurdu ve cikmadi. Ben 7. Kez de kazandim. Kizimizin ilkokul cagi baslamadan cikti. Esim 44 ben 38 yasindayim. Basvurnaya devam etmenizi öneririm. Son 7 senedir her yil yeni fotograf cektirdik.

• @ATS16 Doğrudur hocam çok geçmiş olsun bu arada, ben zaten California standartları için San Diego'yu ayrı tutmuştum. San Fransico Downtown'da Post-Apocalyptic film kıvamında sokaklardan geçtikten sonra San Diego Downtown ilaç gibi gelmişti :D

• @minnesota merhaba sizin numaranıza Ankara mülakat verdi sanırım tekrar taşıma durumunuz oluyormu

• ⭐⭐

@minnesota Sanırım bazılarımız bu çekilişte doğuştan yasaklı :) Ben de eşinizle aynı durumdayım :)

• Merhaba, esimin 2. benim ilk basvurum. Cikana nasil cikiyor diyip bekliyorum bakalim sonuclari kismet artik :)

• @Emrah-Borazan sen hala buradamısın ya :) hayırsız herif. Bu arada şaka maka 2 yıl önce dönen mangal muhabbetinin başlangıcını olan o 2 kişi biziz :) hatta 2 sene önce çok güzel bir istanbul buluşması yapmıştık forumdakilerle o zaman bebişlerim yoktu şimdi ikiz kızlarım var 1 yaşında vay be nereden nereye gelmişiz emrah. Neyse gc çıkarsa amerikada çıkmazsa yazın senın evde buluşuyoruz :)

• @Riethian ahahaha geçenlerde de kendimle ilgili aynı şeyi düşünüyordum. biz doğuştan beri yasaklı mıyız acaba :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐

Büyük konuşmayım ama 40dan sonra başvurmayı düşünmüyorum :)

• ⭐⭐

@Sencerium anlaştık 🙋🫡😄

• @T-C-Kubilay-Dikici Çocuk var mı hocam?

Benzer Başlıklar

• DV2026 - DS260 Formu Geçmiş İş Deneyimi Hk.

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    317 Bakış
    crazycellsC
    @gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
  • DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    MySeaM
    @ATS16 said: @Figen said: @T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır. Detaylar ve koşullar şu şekildedir: Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026 Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027 Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir. Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor. First class icin de kampanya var mi?
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k