Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@korki

San Diego’da bölgesine göre değişiyor. Şehrin eğlence merkezi konumlarından birisi olan Gaslamp Quarter’da geçtiğimiz yıl Nisan ayında merkezi iyi bir restaurantta ben ve ailem dahil 25-30 kişi içeride öğle yemegi (gündüz saati idi) yerken bir homeless aldığı uyusturucu maddenin de etkisi ile restaurant’in tüm cam çevresini kaldırım taşları ile indirdi, cam kenarında oturanlarda kesik yaralanmalar dahi oldu. O yüzden nerede olursanız olun temkini elden bırakmamak gerekiyor.

• @yasvedev Esim 24 kez basvurdu ve cikmadi. Ben 7. Kez de kazandim. Kizimizin ilkokul cagi baslamadan cikti. Esim 44 ben 38 yasindayim. Basvurnaya devam etmenizi öneririm. Son 7 senedir her yil yeni fotograf cektirdik.

• @ATS16 Doğrudur hocam çok geçmiş olsun bu arada, ben zaten California standartları için San Diego'yu ayrı tutmuştum. San Fransico Downtown'da Post-Apocalyptic film kıvamında sokaklardan geçtikten sonra San Diego Downtown ilaç gibi gelmişti 😃

• @minnesota merhaba sizin numaranıza Ankara mülakat verdi sanırım tekrar taşıma durumunuz oluyormu

• ⭐⭐

@minnesota Sanırım bazılarımız bu çekilişte doğuştan yasaklı 🙂 Ben de eşinizle aynı durumdayım 🙂

• Merhaba, esimin 2. benim ilk basvurum. Cikana nasil cikiyor diyip bekliyorum bakalim sonuclari kismet artik 🙂

• @Emrah-Borazan sen hala buradamısın ya 🙂 hayırsız herif. Bu arada şaka maka 2 yıl önce dönen mangal muhabbetinin başlangıcını olan o 2 kişi biziz 🙂 hatta 2 sene önce çok güzel bir istanbul buluşması yapmıştık forumdakilerle o zaman bebişlerim yoktu şimdi ikiz kızlarım var 1 yaşında vay be nereden nereye gelmişiz emrah. Neyse gc çıkarsa amerikada çıkmazsa yazın senın evde buluşuyoruz 🙂

• @Riethian ahahaha geçenlerde de kendimle ilgili aynı şeyi düşünüyordum. biz doğuştan beri yasaklı mıyız acaba 😂

• ⭐⭐

Büyük konuşmayım ama 40dan sonra başvurmayı düşünmüyorum 🙂

• ⭐⭐

@Sencerium anlaştık 🙋🫡😄

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Çocuk var mı hocam?

• ⭐⭐

@Riethian şuan için yok eşimle biraz gezme kararı aldık

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen umutlu olalım 😅

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici 30'ların sonlarında doğru ben de aynı şeyleri söylüyordum, ama kızım olduktan sonra o barem 50 oldu :)) Hayırlısı olsun.

• Şafak 16 son 2 haftaya giriyoruz hayırlısıyla,bu arada mobilden sayaç bende çıkmıyor sizdede öylemi? Kazanamazsam dil okulu ile Kanada,Amerika ve Yeni Zelanda için basvurmak istiyorum,ama kazanırsam Amerika 🙂 avustralyayıda istiyorum ama 1600 aud 40bin TL ye yakın sadece başvuru parası vazgeçtim :))

• ⭐⭐

@Riethian şuan gitmeyi istememin en büyük sebeplerinden biri çocuklarım için onlara iyi bir gelecek hazırlamak için mücadele ediyoruz hepimiz 40ımdan sonra bu enerjim olurmu bilmiyorum şuan bir şirkette müdür pozisyonundayım oraya gittiğimde sıfırdan başlayacak enerjim ve psikolojim de var 40 dan sonra o gücü kendimde hissetmiyorum dediğim gibi büyük konuşmayım ama şuan için daha önümde 8 başvuru hakkı daha var 🙂

• @Kunfeyekun sayfayı yenile ozaman çıkıyor

• @Mehmet-Fatih-Aslan evt oldu tesekkurler

• Merhabalar Herkese. Amerika'da Askerlik yapmayı düşünen oldu mu hiç. Vatandaşlık, üniversite yardımı vb. şeyler için.

• Bu arada Fark etmemişim, son 16 gün kalmış. Gerilim yükseliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |