Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.2k 173

• 1 Nisan 2025 itibariyle eb3vize tarafından Michigan'da '2 şehir için LC girişlerimiz yapılmıştır. Onur Bey'in girişimleri ve mücaledesi sonucu beklediğimiz aşamayı geçtik.

• Hayırlısı olsun Michigan grubu tebrik ederim en sancılı süreçlerden birini geçtiniz.

• @serhanbey Once ilk mesaji daha sonra bu sayfayi incelerseniz butce konusunda bir fikir verebilir.

• @enesilbey hayırlı olsun süreciniz. manidar ve sevimli bir tarihte PD almışsınız :) şansınız bol olsun, su gibi akıp geçen bir süreç olur umarım hepimiz için..

• @berkibirdinc Berk bey, teşekkür ederiz nazik temennileriniz için. :) Bende hepimiz için hızlı bir bülten ve olumlu sonuçlar diliyorum.

• Bu sancılı süreçte 2 gün önce Whatsapp grubumuza gelip, 50 kişinin arasına girip, bütün gerilimi, ve öfkeyi üstüne alan, her soruya cevap vermeye çalışan, ezilen, büzülen, mahçup olan, 2 gün sonrada PD girişlerimizi yapan Onur beyin tek başına bu destansı mücadelesini kutluyorum ;)
    82 kişilik Michigan grubu olarak 1 Nisan da çok mutlu olduk bayram hediyesi aldık . Umarım Onur beyin firması ve firmasında ki çalışanlar bizim vermiş olduğumuz bu mücadeleden, gerilim ve stres dolu bu süreçten ders çıkararak bir sonraki gruplarda bu yaşananların tekerrür etmesine izin vermezler.
    Tekrardan tüm Michiganlı eyaletdaşlarıma :) hayırlı olsun.

• @Sinan-Ekrem sizin de süreciniz hayırlı olsun Sinan Bey.. EB3 başlı başına sabır ve stres yönetimi sürecinden ibaret, yoksa zaman bir şekilde akıp geçiyor. Sıkıntısız ve sorunsuz şekilde devam eden bir süreç temenni ediyorum. tekrardan hayırlı olsun, gözünüz aydın

• DOL onay sürelerini gösteren tabloya Nisan 2025 LC başvurularını da ekleme şansı olursa memnun oluruz. Şimdiden çok teşekkürler.

• @Riethian bu dosyaya Michigan Nisan 2025 LC başvurularınıda ekleme imkanı olursa memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler

• ⭐⭐

Bende bir güncelleme paylaşayım. Portaldan kontrol edememiştim.Bugün yaptığım kontrole göre I140 onayım gelmiş.Bundan sonrası sabırlı,çileli bülten sürecini beklemekte.
    @tufank bey ne zaman DQ olurum bu haliyle? :)

• @selamibasaran Tebrikler , sıra geldi bülteni beklemeye

• ⭐⭐

@selamibasaran Hadi gözün aydın hocam :)

• @selamibasaran tebrikler Selami Bey.. artık her ay "haydi bülten yap numaranı" zamanlarına girmiş bulunuyorsunuz :) hayırlı uğurlu olsun

• LC girişi yapılan arkadaşlar, sizin adınıza çok sevindim. Öncelik tarihinizi aldınız ve bültende takip edeceğiniz bir tarih var artık. Şu dakikadan sonra bültene odaklanmak lazım. LC ve I-140 bir şekilde onaylanır. Tekrardan tebrik ederim hepinizi

• ⭐⭐

@selamibasaran ı-140 onaylanınca gelen huzur 😀 tebrikler Selami Bey

• @selamibasaran Tebrikler son viraj da donuldu :)

• EB-3 süreci 2-3 sene süren bir süreç değil mi normalde? İmzalara baktığımda PWD ve LC süreleri arasında ortalama 1 sene var. LC açıklanma süreci mi uzun sürüyor?

• ⭐⭐

@vglbyz Daha Mart ayı verileri gelmedi. Nisan ayı tamamlanmadan verilere yansımıyor. Her P.tesi güncelliyorum. Geldiğinde güncellenmiş olacak.

• ⭐⭐

@serhanbey Şu anda 4-5 sene civarında düşünmek daha mantıklı. Süreler don lastiği gibi uzayıp kısalabiliyor. Ben ilk başvurduğumda LC onayları ortalama 6 ayda sonuçlanıyordu ama benimki o dönem talep arttığı için 16-17 ay civarında sonuçlanacak gibi duruyor. Şu anda PERM talebi azaldığı için süreler yeni başvuranlar için daha kısa olacaktır ama asıl mesele vize bülteninin ilerlemesi. O da süper değil. 5 yıl olarak düşünmek mental olarak yıpratmaz.

• Merhaba. Yeni baslamak isteyen ya da baslayacaklar icin bilgi vermek istedim. Kategoriniz Skilled-unskilled her ne olursa olsun. Ilk surec yani PERM sure olarak hepsinde ayni oluyor. Biliyosunuz ki PERM de artik cok uzun suruyor cunku cok dosya birikti. Bu yilda maalesef henuz Kasim 2023 dosyasina bakiliyor ve 2024 yilina ait bu biriken dosyalar islenecek. Ve aylik ortalama 12-14 bin dosya basvuru yapilmis bakilmasi gerekiyor. Biraz hizlanma ile Gunluk 600 aylik ise haftalik ise 3000 dosya civari bakilmaya baslandi. Simdi bu moral bozucu haberden sonra birde guzel haber paylasayim dedim. Bu biriken dosyalar ve basvuru fazlaligi 2025 yili itibari ile nerdeyse yari yariya dusmus. Mart ayi basvuru adetleri de geldi. Sizinle paylasayim biraz da olsa hep beraber umitlenelim istedim. 2025 Ocak 6.548, Subat 6.848, Mart ise 7.335 adet. Kisacasi bu hizda devam ederlerse ve insallah daha da hizlanirlarsa onumuzdeki surecte PERM suresi 14-16 aylardan daha kisa surelere cekilebilir :) Tabi bir aksilik olmazsa ve basvuru adetleri cok cogalmazsa ;)

Benzer Başlıklar

• EB-3 Vizesi Hakkında - İş Garantili?

60
    1 Oy
    60 İleti
    7k Bakış
    M
    @charon sizin dediğinizi anladım. Burada riske edilen şey 3 sene yerine e2 yatırım sermayesi ve geçen süreçte ne kazanıp ne harcadığınız olacak sizin dediğiniz gibi olabilir . Bu hafta karşılıklı görüşmelerin sonucunda istanbul'da amerikalı bir real estate developer ile anlaştım ve çoğu zaman türkiye de kısa ziyaretler olmak üzere 15-20 gün amerikada olmak üzere çalışmaya başlayacağım turist vizem olduğu için amerikada yasal çalışmayacağım ama primler ve maaşın bir kısmı amerikadan yatacak belki history oluşması açısından avantaj olabilir diye düşünüyorum, 3 ay sonra şirket üzerinden eb3 e amerikadan başvuruyor olmak türkiyeden başvrumaya kıyasla süreci ne kadar kısaltır deneyimi olan var mı ? Teşekkürler,
  • Amerika’da hemşire ya da ilaç firması çalışanı olmak(EB-3)

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @ayvalik10 Evet, her şey yasal. Worldwide Healthstaff bildiğim bir ajans. Hemşireler için bu şekilde EB-3 yoluyla green card almak mümkün.
  • ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak

Kilitli İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    Emir ZenginE
    @Rhonster, içinde söyledi: ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak @Emir-Zengin sorularınızı ilgili başlıklar altında sormanız gerek https://yesilkartforum.com/forum/topic/105/o-olağanüstü-yetenekli-kişiler-vizesi?_=1629067776337 Teşekkürler bulamamıştım.
  • 0 Oy
    972 İleti
    62k Bakış
    ari luliA
    @smyael çok teşekkür ediyorum bölgeleri nereden nasıl araştıracağım bir fikrim yok ama 3 iş de aynı şirkete ait anladığım kadarıyla bakalım hayrolsun artık
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k