Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐ Yasaklı

Donald Trump, Tesla'yı protesto edenleri sınır dışı etmekle tehdit etti:

“Hasta terörist haydutların Elon Musk ve Tesla'ya yaptıklarından dolayı 20 yıl hapis cezası almalarını izlemek için sabırsızlanıyorum. Belki de bu cezaları, son zamanlarda çok güzel koşullarıyla ünlenen El Salvador hapishanelerinde çekebilirler.”

Bu haber gerçek mi 😃 😃

• @Atlantis00 bizdeki silivri soğuktur muhabbeti gibi olmuş bu gerçekse de yalansa da 🙈

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@elektra Amerika bu sene dümdüz Türkiye simülasyonu yaşıyor 😃

• Dv2021 ile başlayan ve Dv2026 ile devam eden umut süreci. Bu sene farklı olan şey sadece ilk defa buraya yazdım. Kim bilir belki bir totemin başlangıcına sebep olurum.. Mayıs'ta görüşmek üzere..

• İlk ve son sefer olur umarım. Herkese bol şans . 🙏. 🙏

• Geldim gittim geri sayım istedim. Hala gelmemiş 😃

• ⭐⭐

herkese merhaba mart'ı da devirdik... geriye kaldı neredeyse bir aydan bir tık fazla bir süre... yine aynı heyacanı yaşamak isterdim hep derlerdi ilk sefer ki gibi olmayacak o heyecan ama beni zaman daraldıkça yine bir heyecan sarıyor... gerçi bu sene olsa da olmasa da amerikadayım artık ama green kart almaya hak kazansam her şey daha rahat olur tabi 🙂

• ⭐⭐

image.png
    gideceğim yeri paylaşıyorum 🙂 nasıl sizce ?

• ⭐⭐

image.png
    fikri olan var mı? 🙂

• @debbieLA77 county yaşam tarzını hep benimsemişimdir. Bu yaşam tarzı sadece bu topraklarda bir başka zevkli oluyor.

• ⭐⭐

@MartinOcean bende çok severim yeşillik çimen vs ama burası kışları fena kar neredeyse kalkmaz buradan 🙂 allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasip etsin inşallah 🙂

• @debbieLA77 RDR2'den manzaralar gibi, çok güzel neresi burası

• Sanırım Trump'ın gelmesiyle sıralama Türkiye'de daha hızlı ilerleyecek, o yüzden avrupadaki ülkelerden case işlemlerini yapmak bana biraz meşakkatli geliyor, bu durum hakkında sizin yorumlarınız nedir?

• ⭐⭐

@yasavul wyoming ❤

• @MartinOcean 2025 sohbet odasına gelinde görün hızlı mı ilerliyor bu sene yavaş mı, hala 3xxx kusurlu numaralaesa ankara

• Merhabalar turist vizem var 22 mayısta nasipse gidicem gc a başvurdum inşallah Çakar eğer çıkmazsa e2 statü değişikliği yapıcam avukat aracılığı ile şirket kurulumu yaptım yani anlıycanız herşey mayısın ilk haftasına bağlı inşallah 🙏 gc çıkar uğraşmayız boşu boşuna

• ⭐⭐⭐

DV2026 talihli dostlarıma Çukurambar'ın aslında Viyana Innere Stadt ta olduğunu düşünerek hareket etmelerini tavsiye ederim...😉

• ⭐⭐⭐⭐

Bugün LÖSEV'den gelen SMS'te "Kadir gecemizde Hastanede desteğinizi bekleyen Lösemili Çocuklarımızı unutmazsınız değil mi" diye yazıyordu.
    Çok duygulandım ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Benim için şu iki kurum büyük hassasiyet taşıyor.
    Biri lösemili çocukların tedavisini gerçekleştiren Lösev diğeri yetim çocuklara eğitim veren Darüşşafaka Cemiyeti.
    Bağış yapanlara ve yapacak olanlara şimdiden teşekkürler🙏❤

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Abiiiğğ özgürlükler ülkesi abiiğğ 😃 Cidden tüm ülkelerde artan siyasi baskı, kısıtlamalar korkunç gözüküyor. 5-10 sene sonrasını düşünmeye korkar oldu insan. Bu son olaylardan bağımsız olarak ABD'ye tam 10 yıl önce gidebilmeyi çok isterdim. Amerika'nın benim için en güzel zamanlarıydı 2015-2020 arası. Gün geçtikçe insanın gitme hevesi çok azalıyor. Önceden başvuru yaparken bir ton hayal kurar, haritalarda sokak sokak gezerken bulurduk kendimizi. Şimdi öylesine başvuru yapıp çıkarsa gideriz çıkmazsa da çok önemli değil düşüncesine giriyor insan. 😕

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Abiiiğğ özgürlükler ülkesi abiiğğ 😃 Cidden tüm ülkelerde artan siyasi baskı, kısıtlamalar korkunç gözüküyor. 5-10 sene sonrasını düşünmeye korkar oldu insan. Bu son olaylardan bağımsız olarak ABD'ye tam 10 yıl önce gidebilmeyi çok isterdim. Amerika'nın benim için en güzel zamanlarıydı 2015-2020 arası. Gün geçtikçe insanın gitme hevesi çok azalıyor. Önceden başvuru yaparken bir ton hayal kurar, haritalarda sokak sokak gezerken bulurduk kendimizi. Şimdi öylesine başvuru yapıp çıkarsa gideriz çıkmazsa da çok önemli değil düşüncesine giriyor insan. 😕

aslinda kimsenin kendisini kandirmasina gerek yok, özgürlük diye birsey tam anlamiyla dünyanin hicbir yerinde yok, buna Bati ülkeleri özellikle dahil, özgürlük devletlerin sana tanidigi cercevede, Secim, Demokrasi bunlarin hepsi modern yalanlar, yani önüne senin birkac kisi sunuyorlar, bunlardan birini sececeksin diyorlar, sende kendini özgür saniyorsun iste, halbuki hepsi birbirinden beter.. her devletin kendine göre kararlari, takip ettikleri bir ajandasi var, bunlara dokunmadigin laf etmedigin sürece, herseyi yapabilirsin, iste özgürlük bu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |