Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • Merhaba arkadaşlar 2004 doğumlu oğlum var bu sene başvuru yaptım başvuru tarihinde 20 yaşında idi ama Mayıs sonuçlar açıklanıyor 2025 Ağustos 21 yaşına giriyor ds260 formu doldururken Ağustos ayını geçmeden formu doldurarak submit edersen konsolosluk oğlum için yaş tan dolayı ret verir lermi teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serkan-akın

    Sorunuz ile ilgili forumda konu başlığı var, aşağıda ulaşabilir ve çocuğunuzun tam doğum tarihine göre hesaplamasını yapabilirsiniz.

    Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi

  • ⭐⭐⭐

    @sevdemimi Hocam Allah yardımcınız olsun. Youtube'da ki hayal satan youtuberlar sağ olsun insanlar gerçekçi bir şekilde gidiş yapamıyor Abd'ye. Sonrasında hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Forumdan sizin gibi onlarca örnek var şu an. Sizden bağımsız olarak söylüyorum gidildiği zaman anında son model araba, son model telefonlar, eğlenceler, partiler vs. gibi düşünüyor herkes fakat iş ciddiye binince buradaki hayatınızın 10 katı mücadele vermeniz gerekiyor ilk birkaç yıl. İlk gittiği zaman youtube'a video çeken bir çok kişi video bile çekmeyi bırakıyor 2-3 aydan sonra yoğun tempodan kaynaklı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir yola girmişsiniz pes etmeyin. Gerekirse 5. yılın sonunda vatandaşlığınızı alır öyle dönersiniz. Sağlıcakla kalın.


  • 8000'li numaraya Ankara'da mülakat sırası gelme ihtimali sizce nedir ? Nasıl değerlendiriyorsunuz süreci ve hızı ? Bu sene çoğu kişi sanırım ülke dışında mülakata girdi.


  • @brucewayne Biz 4000 ile yeni taşıdık. 8000 e Ankara da sıra gelme ihtimalini görmüyorum. Bu rakamla Ankara yı bekleyerek büyük bir risk aldığınızı söyleyebilirim.


  • @Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @sevdemimi Hocam Allah yardımcınız olsun. Youtube'da ki hayal satan youtuberlar sağ olsun insanlar gerçekçi bir şekilde gidiş yapamıyor Abd'ye. Sonrasında hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Forumdan sizin gibi onlarca örnek var şu an. Sizden bağımsız olarak söylüyorum gidildiği zaman anında son model araba, son model telefonlar, eğlenceler, partiler vs. gibi düşünüyor herkes fakat iş ciddiye binince buradaki hayatınızın 10 katı mücadele vermeniz gerekiyor ilk birkaç yıl. İlk gittiği zaman youtube'a video çeken bir çok kişi video bile çekmeyi bırakıyor 2-3 aydan sonra yoğun tempodan kaynaklı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir yola girmişsiniz pes etmeyin. Gerekirse 5. yılın sonunda vatandaşlığınızı alır öyle dönersiniz. Sağlıcakla kalın.

    Başta sevimli geliyor. İlginç geliyor. Herşeye hemen ulaşılabilirim düşüncesi dopamin salgılatıyor. Mutlu oluyorlar. Sonra gerçeklerin öyle olmadığını anlıyorlar. Amerika da gerçekten vakit in nakit olduğunu, boş kaldıkça para kaybettiklerini düşünüyorlar. Youtube a video çekmiyorlar. Çünkü ilk videolarında ki anlattıklarının kolay olmadığını ve video çekmeye devam ettikçe bir çoğuna ulaşamadıklarını anladıkları için gösterecek bir şey bulamıyorlar. Anlattıkları hikayelerle gerçekler uyuşmuyor.


  • @brucewayne forumda az bir okuma süresi geçirdiğinizde kendiniz zaten dogru kararı vereceksiniz. @minnesota bey bile numara olarak Ankara'ya güvenmeyip taşıdı ise varın gerisini siz düşünün


  • @minnesota ankara ayda ortalama kaç kişiyi çağırıyor ?


  • https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html Hocam bu siteden takip edebilirsiniz fakat geçen yıl bile 7 bin küsürlerde bitmiş, bu yıl geçen yıldan da yavaş ilerliyor. Çok fazla etkenli bir süreç olduğu için kesinlikle diyemem ama %99 size Ankara'dan sıra gelmez. Ekonomik yeterliliğiniz varsa kesinlikle taşımayı düşünün.


  • @aliaytac41 bu siteden verilerin nasil okunacagini kisaca anlatabilirmisin? Mesela kisaltmalarin anlami nedir? Sadece konsolosluk verilerimi var?


  • @brucewayne gelebilir neden gelmesin performansına bağlı ankaranın


  • @Aleras chat gbt bu yılın ss goruntusunu at özet gecer anlaşılır


  • @brucewayne, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @minnesota ankara ayda ortalama kaç kişiyi çağırıyor ?

    Nisan a 39 EU mülakatı verdi. Mayıs a 39 EU mülakatı verdi.

  • ⭐⭐⭐

    Eyalet bazında ABD akaryakıt fiyatlarını takip edebilirsiniz..

    https://gasprices.aaa.com/


  • Merhaba, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. 2025 talihlilerinden biriyim. 21000lerde sıralamam ve bu sebeple eşimle dosya taşıma kararı aldık.
    Ancak bugün Çin’den iş teklifi aldım. Bu yüzden kararsızlık içindeyim.
    Öğrenmek istediğim şu. Diyelim ki Green Card süreçlerini tamamladım. Çalışma ve oturma izinlerimi aldım, ancak bu esnada Çin’de çalışmaya başladım. Amerika’ya ilk giriş yaptıktan sonra zorunlu yaşama durumum var mı? 6 ayda 1 giriş çıkış yaparsam bu hakkım devam ediyor mu? Diyelim ki 2 sene sonra Çin’den Amerika’ya taşınma kararı aldım. Taşınıp çalışma ve oturma iznimi kullanabiliyor muyum? Hala geçerli mi?

  • ⭐⭐⭐

    Heyecan yok güzel haber...😉

  • ⭐⭐⭐

    @Flight101 Yanlış bilgi hocam sanırım. Doğrusu Mississippi şu an için gelir vergisini tamamen ortadan kaldırmadı, ancak son mevzuat aracılığıyla gelir vergisini aşamalı olarak kaldırıyor. Eyalet 2024'ten başlayarak %4'lük vergi dilimini ortadan kaldırdı ve 2026'ya kadar %5'lik vergi dilimi sabit %4'e düşürülecek ve gelir büyümesine bağlı olarak daha fazla indirim planlanıyor.

    Gelir vergisi indirimleri gelir kaynaklarında kaymalara yol açabilse de, Mississippi'nin telafi etmek için satış veya emlak vergilerini artırmayı planladığına dair henüz bir onay yok. Eyaletler vergileri azaltırken genellikle bütçeleri ayarlar veya diğer gelir akışlarını araştırır, ancak ayrıntılar gelecekteki yasama kararlarına bağlı olacaktır.

  • ⭐⭐⭐

    @Flight101 Ayrıca hocam eğer missippi'ye gitme düşünceniz var ise muhtemelen araştırma yapmışsınızdır fakat en düşük eğitim seviyesi, en yüksek obez oranı, en yüksek işsiz oranı ve en az sağlık sigortası kategorilerinin tamamında ilk 10 içinde. Mississippi eyaleti nüfusunun yüzde 21’i fakirlik sınırının altında yaşıyor.


  • @Atlantis00 bu yeni yonetimin politikasi aslinda. zamanla gorecegiz diye dusunuyorum en azindan GV bir cok eyalette azalmasi beklenebilir.

  • ⭐⭐⭐

    @Atlantis00 Haberi şöyle okudum geçtim, maksat farklı mevzular olsun ve konuşulsun diye attım ortaya..Bilgiler için teşekkürler...😉🤝


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum