Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A Süreci Öncesinde Kız Arkadaşımı ABD'ye Getirmek – En Uygun Vize Seçeneği?

Amerikan Vizeleri
1 1 82 1

Benzer Başlıklar

• Vize fotoğrafı

Amerikan Vizeleri
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    228 Bakış
    gokhanbagaturG
    @hoopjab21 Bildigim kadari ile herhangi bir olumsuz durum soz konusu olmuyor fakat nedense cevremizde oyle bir izlenim var. Benim en yakin dostlarim dahi dugunlerindeymiscesine sinek kaydi gitmislerdi diye hatirliyorum😅
  • Amerikada uzun kalabilmek için vize

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    447 Bakış
    DrywallD
    @leon @Ryback 'in dediği gibi uzatma nedeni önemli. Örneğin B2 ile girdiyseniz mesela sağlık ve tedavi ile ilgili bir neden olabilir, eğer B1 ile girdiyseniz iş kurma veya iş takibi ile ilgili bir neden olabilir. Hiç başıma gelmedi ama bildiklerim çerçevesinde bunları söyleyebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa konu daha net anlaşılacaktır. Bu konuyu @Ryback ' inde linkini verdiği konu başlığı altından takip ederseniz daha çok bilgi edineceginizi düşünüyorum.
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
  • F1 Sonrası Green Card Başvusu ve ABD'ye Giriş

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    910 Bakış
    crazycellsC
    @Majezik, içinde söyledi: F1 Sonrası Green Card Başvusu ve ABD'ye Giriş @crazycells Konu dışında bir sorum olacak. F1 Vize görüşmesine giderken nasıl bir dosya hazırlamalıyız sence? Yani evrakları kolay çıkartmak ve vize görevlisinin evrak istediğinde hızlıca evrakları verebileceğimiz bir dosya var mı? Varsa kırtasiyeden vs. nerden alabiliriz? Ayrıca evrak sıralamaları F1 vizesi için nasıl olmalı sence? Hangi evraklar en önde olmalı? Kendinize gore onem sirasiyla hizalayabilirsiniz. Butun belgelerin tek bir dosya icinde olmasi bile yeterli. Rahatca arayip bulabileceginiz sekilde hazirlayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k