Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Canım kadınlar günümüz kutlu olsun🍀

• Kapanacagi konusulan konsolosluklar islevini yeterince yerine getiremeyen veya misyonunu tamamlamis olanlar. Turkiye icin sadece Gaziantepin adi geciyor. Konsolosluk veya temsilciliklerin bazilari kapanabilir.

Ankara Buyukelciligi hem bolgenin kapasite olarak en buyugu ve yogunu oldugu icin, hem de birkac yil once adamlar 700 milyon dolarlik yeni yatirim ile bina yaptigi icin kapanmasi cok muhtemel degil. Ayrica uluslararasi iliskiler olarak da ulkede temsilcilik bulundurmak hele ki Turkiye gibi stratejik konumda bir ulkede bulundurmak cok onemlidir. Ankara ile birlikte Istanbul, Izmir ve Adana halen de duruyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin clickbait haber oluşunu geçtimde konsolosluk kapanmasıyla dv son bulmasının bir bağlantısı yok ki zaten

• @minnesota hocam ayıklama merkezi ne demek

• ⭐⭐⭐

@Nur-Cennet-Seker Evde uzun zaman önce aldığım ama ilgimi çekmediği için okumadığım bir kitap var geçen sayfasını açtım baktım kitaptaki söz 2005 de trump tarafından söylenmiş, 2005 yılında abd deki finansal durumdan bahsediyor ve yasadışı göçmenlerin yarattığı ekonomik sorunlardan bahsediyor. Yani anlayacağınız 20 sene önce de bugün tartışılan konular vardı halen daha var aynı bizim ülkemizde bazı konular nasıl 20 senedir tartışılıyor ise o hesap. Siyasetçi her zaman siyasetçidir özellikle sosyal medyanın etkisi bazı şeyleri olmuş gibi gösteriyor bu dönemde.

Afedersin biri çıkıp yapay zekaya ufo görüntüsü yaptırıp bunu medyanın önüne sunsa emin olun çoğu kişi inanır 🙂 Sayfalar hit ve izlenme için paylaşır etkileşim alır halkın bir kısmı da gerçek sanır

• Silindi.

• Trump iyice kafayı dağıtmış

Trump yönetimi, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ünlü burs programı Fulbright’a ödemeyi kesti.

🔺1946’da senatör J. William Fulbright’ın kanun teklifiyle başlatılan ünlü burstan Türkiye’den de binlerce kişi yararlanmıştı.

• @Emre-Kurtulmuş herkes yurt dışında ki konsolosluklara gider ek olarak normal vize için de problem sanki trumpun böyle bir fikri var her sene kalkacak kalkacak gibi asperagas haberler dolaşıyor ama bu adam bu sefer ciddi sanki

• @istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası son biligiye göre sadece gazi antep kapanacak suriye sınırında olduğu için

Reuters'in haberine göre ABD Dışişleri Bakanlığı bazı ülkelerdeki konsolosluklarını kapatmayı düşünüyor.

• Almanya
    • Fransa
    • Türkiye
    • Portekiz

Kapanırsa son şans mı olacak

• @newbie97 adamın seçim vaatlerinden biri uzaylılarla ilgili gerçeği söyleyeceğimdi. Hahaha ülkedeki yasadışı göçmenlerle ilgili ciddi yapılanlar var. Mesela Ice ekibi topluyor. Green Card’ı burada üniversite okuyanlara falan verelim de dedi. Yani bunlar birer süreç. Biden sjw ve woke kültürünü yaydı. Trump tam karşısında… demem o ki her şey değişebilir. Bugün bunlar konuşuluyor yarın tam tersi de olabilir. Çok fazla gaza geliniyor benceee. Dediğin gibi yıllardır konuşulan şeyler bunlar.

• Uzun bir aradan sonra tekrardan buradayım umutlar yeniden taze beklenen gün gelsin artık elim kaşınıyor psikolojik olarak çok hazır olduğum bir dönemdeyim umarım bu sene yüzümüz güler

• Invalid Confirmation Number hatasını alıyorum bu çekiliş 3 mayısta açıklanacaktı 2026XXXXXXXXXX ile kodum başlıyor
    Ama 2025 ile örnek veriyor daha açıklanmadımı ne zaman açıklaınır???????????
    Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20251O0DZWY3DOV9)

• ⭐⭐⭐

Burada bu ay sonunda vize mülakatına girecek biri var mı acaba aynı güne denk geldiysek tanışalım konsolosluğun önüne seyyar barbekü açalım 😁

• Herkese merhaba arkadaşlar 2026 yılı green vard çekilişi için aldığım onay numaramı unuttum geri nasıl bulurum. yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler

• ⭐⭐

@Ufuk-Sener Merhabalar sonuçların açıklandığı gün sorgu ekranında Confirmation numarasını yazacağınız sekmesinin altında ''Forgot Confirmation Number'' unuttum sekmesi çıkacak oradan istenilen bilgilerinizi yazarsanız ulaşırsınız.

a597a4fa-4c1b-44b6-a5ee-fd3d3f8733b4-image.png

• Herkese Merhaba 😀 son birkaç yıldır forum takipçisiydim. Sonunda üye olup bunu yazıyorum. Hepimiz için Bu sene o sene olur umarım 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@Eray-0 3 Mayıs 2025 Cumartesi akşamı saat 20.00’a kadar sabırla bekleyeceksiniz, sonuçlar açıklandığında başvuru sonucu sistemin size verdiği elinizdeki 2026 ile başlayan confirmation numaranızı ve diğer sizden istenen bilgileri (soyadı, doğum yılı, ekranda görünen güvenlik kodu) girerek kazanan olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

• Az kaldı diyebiliriz herhalde sonuclara … 😊

• @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim kardeşim çok sağol

• Açıklansa keşke bir an önce😀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |