Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @emkey Chen gerek olmadığını söylemişti, o yüzden bende istemedim hocam.

• @emkey Chen'e göndermişler, ben istemedim.

• Arkadaşlar Merhaba,

Aralık ayında DQ (EB2) oldum ve hemen sonrasında Şubat ayı için interview tarihi geldi. J1 2 yıl kuralından dolayı interview e katılamadım. Şimdi yeni tarih almam için link gönderdiler fakat 2030'lara kadar baktım ve hiçbir tarih boş görünmüyor. Ankara'daki immigrant vize randevuları ne süreçlerde açılıyor? 2 yıl Temmuz ayında dolacak. Benim ondan sonrası için tarih almam gerekli. Bu durumda ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim görüş paylaşanlar için.

• Selamlar Berki Bey, birçok arkadaş yardımcı olmuş ve sürecinize yanıt vermiş aslında. Ben de yaklaşık 1 sene önce sizinle aynı soru işaretlerine sahiptim ancak sonra CK Law Firm ile tanışma şansı yakaladım yaptığım araştırmalardan sonra. Süreç boyunca bu kadar ilgili olmaları ve hukuksal alanda her konuda hızlı çözüm üretmeleri avantajım oldu diyebilirim. Sizin gibi EB-2 ve NIW başvurusunda iyi bir destek isteyen arkadaşlara Asım ve Ergül Bey ile görüşmelerini önerebilirim. Sizi sıfırdan sonuca başarılı bir şekilde getiriyorlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa.

• Selamlar,
    Days for filing tarihinin EB2-NIW mulakat cagrilarinda bir onemi var mi arkadaslar?
    Bu tarih bir suredir 1 Agustos 2023 olarak listeleniyor bultenlerde ve Bulten aciklamasinda current olmak ile iliskini bilen var midir aramizda?

• @meke
    IVP için bekliyorsanız diğer tarihi beklemeniz gerekiyor hocam. Güncel 15 Mayıs 2023 olan tarihin bizim için current olmasını bekliyoruz.
    Bahsettiğiniz tarih ABD'de olup AOS yapanlar için.

Sizin için yakın görünüyor tarih umarım kısa sürede current olursunuz.

• @chemistontheroad Tesekkurler, kafam karisti bir an.
    Evet Current bekliyoruz 🙂

• @hBrd mülakat maili aldınız mı acaba?

• Herkese merhaba, EB2 NIW Priority Date: 01/01/2025 olan birine şu anki durumda ortalama ne kadar sürede vize randevusu gelir?

• Herkese merhaba, EB2 NIW Priority Date: 01/01/2025 olan birine şu anki durumda ortalama ne kadar sürede vize randevusu gelir?

• Merhabalar; EB2-NIW dosyamızı USCIS'e gönderdikten sonra receipt notice almamız ne kadar sürüyor acaba? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• @m-unal 1ay içinde geliyor hocam.

• @chemistontheroad teşekkür ederim.

• Eb-2 onayı sonrası tatil için yakın zamanda amerikaya giden veya giden biri hakkında bilgisi olan var mı aramızda? yazın tatil için gitmeyi düşünüyorduk umarım sorun çıkmaz girişte

• Arkadaşlar benim de ufak bir sorum olacak. Benim I140-NIW, PD Kasım 2023 ve daha önce de yazdığım gibi hala bir cevap alamadım. Yakın zamanda özellikle bültende bir ilerleme olursa Premıum Processing'e çevirmem gerecek sanıyorum ve şansımı öyle deneyeceğim. PD'ler current olmasa bile birçok arkadaş Premium Processing yapıyor. Bunun stresi azaltmak ve sonucu bir anca bilmek dışında başvuruların sonuçları açısından veya sürecin uzunluğu kısalığı açısından herhangi bir avantajı var mıdır.

Bu arada aramızda RFE ve red alan arkadaşlar varsa, onlarla da bağlantıya geçip biraz tavsiye almak isterim, çünkü yakında durumum öyle olacak gibi görünmeye başladı.

• @californiapostdoc Açıkçası, başvuru yapalı baya olmuş, beklemekte fayda var. Bildiğim kadarıyla maksimum sonuçlanma süresi aşağı yukarı sizin başvurunuzun sonuçlanmasının yakın olduğunu gösteriyor.

• Arkadaşlar, benim başvurum onaylandı ama kendim başvurduğum için ne yapacağımı bilmiyorum. DQ nedir ve şu an için herhangi bir belge göndermem gerekiyor mu konsolosluğa? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ne giibi adimlar izlemeliyim. Mesela Avukat tutmami tavsiye eder misiniz?

• Amerika'dan süreci takip edenler için güncelleme yapmak istedim. AOS dosyası 2 Aralıkta ellerine ulaştığı tarihten bu yana 95 gün geçti ve yeşil kartlar üretildi diye bir güncelleme aldım az önce. Darısı bu süreci bekleyenlere. Daha çabuk bir şekilde tamamlarsınız umarım. Herkese kolaylıklar dilerim.

• @ozenrame tebrik ederim, süreci başarıyla tamamladınız.

• @finalhope Çok teşekkür ederim. Tarihlerinize baktım da sizin de hızlı ilerlemiş süreciniz, hatta AOS yapmaktan daha avantajlı olmuş süreç. Dilerim siz de tamamlarsınız süreci ve yeni hayatınıza başlarsınız.

Benzer Başlıklar

• 1055
  • 972
  • 42
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |