ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmak
-
Gerçekten çok faydalı bilgiler çok teşekkürler, adım adım anlattığınız kısmı da inceledim oldukça karlı ve kolay duruyor. Biraz araştırdım buna en yakın alternatif Wise sanırım, ama her halükarda kendi hesabımızda bulunan USD'yi bozdurmak iki seçenekten bile daha karsız olması gerçekten çok ilginç, ilk aklıma gelen fikir en kötü fikirmiş. :D
-
Merhabalar, forumdan öğrendiğim kadarıyla teb hesabı için belirli bir limite kadar BofA atmleri komisyonsuz para yatırma ve çekme işlemlerinde kullanılabiliyor. Türkiye’de Amerika’ya gitmeden bizim için bankacılık işlemlerinde noterden birini vekaletle yetkilendirebiliyoruz. Eğer Amerika’da iken teb hesabına BofA atmsinden para yatırsak ve Türkiye’den de noterden vekalet verdiğimiz yakınımız parayı çekse herhangi bir sorun olur mu? Şimdiden verilen cevaplar için teşekkür ederim.
-
@yunus-emre-çeçen sorun olmaz. vekalet vermeden once hangi basliklar icin vekalet vermek istediginizi iyi dusunun, sadece para cekmek degil telefon degitirmek, sifre almak vs gibi islemleri de dusunebilirsiniz. TRden birisinin hesabinizdan para cekmesini dusunuyorsaniz, Charles Schwab dan hesap acarak ATM kartini TRdeki kisiye verebilirsiniz. ABD disi para cekimlerinde Charles Schwab banka ucretlerini geri oduyor cunku fiziksel ATMleri yok. Sadece debit kart ve ABD disi cekimler icin gecerlidir bu. Aklinizda olsun.
-
@cnpist bilgilendirme için çok teşekkür ederim umarım 2025 bizim sürecimiz olur ve bunuda göz önünde bulundururuz.
-
@smartcells merhaba, paribu hesabina usa daki banka hesabindan mi usd atiyorsun?
-
@Omer-Kahraman kac dolara 40 usd havale kesilir? Mesela 10 bin dolar göndersem 40, 20 bine de 40 usd mi kesilir?
-
@Ümit-Karabayır, içinde söyledi: ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmak
@smartcells merhaba, paribu hesabina usa daki banka hesabindan mi usd atiyorsun?
Hayir, USA'dan para gondermiyorum, USDT cuzdanindan Paribu'ya transfer ediyorum.
-
Türkiye - UK arasındaki para aktarımları için Revolut kullanıyorum. Hem banka hesabına hemde TR kredi kartlarına para aktarımı hızlı oluyor. US-TR arası kullanımı nasıl emin değilim.
-
Arkadaşlar aylık düzenli olarak ABD -TR arası transfer yapabileceğim en mantıklı teknik ya da banka nedir sizce yüksek mebla değil aylık fix
-
@brkkrmz27
UK-TR için revolut kullanıyorum hocam, işlem ücretleri fena değil. ABD' de kullanımı var diye biliyorum ama araştırmak gerekebilir. -
@brkkrmz27 forumda remitly kullananları sıklıkla görüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum