DV2026 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş Umarım :) Çok teşekkürler. :folded_hands:
-
@Riethian Malesef öyle. Bana mantıklı geldiği için turist vizesine başvurdum sadece onun da mülakatı mart ayının sonunda ona gireceğim 1 ay sonra. Bir üşenmediğim zaman kanada turiste de başvurmayı düşünüyorum. Turist vizesinden yürümek daha mantıklı geliyor şu an için
-
@newbie97 Doğrudur. Maliyet konusunda eğer çocuk varsa çocuğun okul masraflarını hesaba kattığınızda EB3 maliyeti daha da mantık kazanıyor. Bizim ufaklığın eski okulunun yıllığı zaten şu anda dolar hesabıyla $23K. Ciddi bir soygun düzeni var bu ülkede. Çocuk olunca da gözü karartıp çıkış yolu arıyor insan. Umarım vizenizi alırsınız.
-
Ankara'nın yavaşlığından korusun...
2023 ✔
2024 ❌
2025 ❌
2026 🙏 -
Arkadaşlar merhaba.
İnşallah çıkarsa DS 260 formuna eşimi de dahil edeceğim.
Ama sormak istediğim şu;
Ben vize olayına şimdilik eşimi dahil etmesem diyelim 1 yıl sonra böyle bir talepte bulunsam sorun olur mu? Gecikme, red vb gibi bir durum yani. -
@AhmetGS17 yerinizde olsam bunu yapmam öncelikle 1 sene gibi bir süreciniz olmayacaktır zaten çünkü bu şu anda devam eden sürecin tarihlerinden örneğini vereyim talihliler kazandığını mayıs 2024 tarihinde öğrendi ve mali yıl 1 ekim 2024de başladı ve son vize alınabilecek tarih 30 eylül 2025. Yani benim vizemi şimdi verin eşime 1 sene sonra diyebileceğiniz bir aralığınız olmayacak. 1 sene değilde 3-5 ay sonrasına bile istemek riskli çünkü o noktada eşinize mülakat verip vermeme kararı tamamen konsolosluğa bağlı
-
@AhmetGS17 @Emre-Kurtulmuş'un dediğne ilaveten ilk başvuruda eşiniz için GC talep etmeyip sizin elinize geçtikten sonra eşiniz için talepte bulunursanız bu süreç ortalama güncel olarak 3 yıl civarı sürüyor diye biliyorum. Yani böyle bir aksiyon almanın pek mantığı yok. Özel durumlarınız için bir şey diyemem.
-
@istalin Greencard gelecek diye ev arabada satılması çok ama çok riskli iş. Allah korusun abd'de büyük kaza geçirse bitti komple hayatı. İnsanın ne olursa olsun 1+0 bile olsa her zaman kendine ait evi olması lazım. Bu dediğimi özellikle bir gün bile olsa sokakta kalma tehlikesi geçirmiş kişiler çok daha iyi anlar. Abd'de de özellikle korona döneminde evsiz insan sayısında ciddi artış yaşandı.
-
@Atlantis00 size kesinlikle katılıyorum her olumsuzluğa hazır olmak gerekiyor..
-
@Riethian Ailecek eb3 mantıklıya geliyor her türlü 4 kişilik aile olsanız kişi başı 5 bine gitmiş oluyorsunuz aşırı uygun fiyat oluyor
Özel okullar tr de öyle malesef ve çoğu özel okulda vasıfsız oluyor. Önüne gelen de özel okul açıyor bu yüzden kalite yerlerde ancak belli başlı merkezi yerlerdeki okulların başarısı iyi oluyor
-
@newbie97 son 10 gün kala gelsin :D
-
@Atlantis00 burada bizzat şahit oldum ,adam her şeyimi satıcam dedi gönderide psikolojim bozuldu intah”r edicem zaten diye yardım istemişti
-
@istalin Zaten normal bir psikolojide değilmiş demek ki. Allah yardımcısı olsun
-
@goyro666 Bence o sayaç bugda kaldı yoksa gelirdi. Başvuru zamanı eklediler o bitince bir daha eklenmedi :beaming_face_with_smiling_eyes: Belki 1 sefer eklenebiliyordur her konuya
-
@ayvalik10 teşekkür ederim ❤️
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏻
-
5 Milyon doları olanlar, hadi yaşadınız 🥳
https://www.sozcu.com.tr/trump-abd-vatandasligi-satiyor-fiyatini-acikladi-p143192
-
@hadi-BE gene kaçırdık desene :) :) birikim yapmaya başlayalım kalan eksiğim 4.971.048,22USD :)
-
@hadi-BE Çok daha ucuz onlarca yol varken 10 milyon kişiye satması imkansız :)) Adam şovmen. EB5 ile $1.050.000 yatırımla aynı sonuca ulaşılıyor zaten. $5M getiren adam da ertesi gün Uber yapmayacak sonuçta :)
-
@hadi-BE Geçen bir youtube kanalına denk geldim adam Nijeryalı. Sitem etmiş youtube kanalı açmış ya 100 yada 200 bin dolar kanaldan biriktiği gibi parayı basıp bir ülkenin pasaportunu almış artık istediği gibi vizesiz dolaşıyordu.
Bence bu 5 milyona oturum işi çok mantıklı değil abd ye vizesiz giren bir ülkenin pasaportuna daha ucuza sahip olunabiliyor :beaming_face_with_smiling_eyes: Bu arada afrikada bir ülke buldum togo diye bizim kayseriden ufak herhalde onlar bile e-vize ile vizesiz uçuyor abd ye
Herhalde nasıl olsa kimsenin uçak bileti almaya parası yok ülkede diye vizesiz yapmışlar :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum