Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@hashirama İnsanlar cins mesela halamın yemek yapamama sebebi ailevi sebep aslında. Onların evinde sebze yemeği pişmez çünkü hiçbiri yemiyor. Sürekli pilav ve aperatif şeyler pişer. Babannem gilde tam tersi full sebze pişer.

Benim yemek kültürüm ise çok farklı, ekmek, pilav, bulgur pilavı, makarna ve buna benzer şeyler tüketmiyorum genelde. Çok canım isterse nadiren tüketiyorum. Ben 1 seneyi aşkın süredir diyette olduğum için genelde karbonhidratlara kötü gözle bakıyorum 😁

• @newbie97 Allah iki tarafa da yardım etsin. 🥲 1 sene diyeti nasıl başardın? 5. Gün ben direk bozuyorum 😅
    Burda insanlar her pazar günü mangala giderlerdi depremden önce. Haftada iki gün kesin balık 1 gün tavuk diğer 3 gün de ise çorba sebze felan yerler..

• ⭐⭐⭐

@hashirama İrade meselesi tamamen belirli bir süre alışma süreci oluyor alışma sürecinden sonra canınız o zararlı yiyecekleri çekmiyor. Benim mesela abur cubur bağımlılığım vardı malum çoğunda çin tuzu var ve bağımlılık yapıyorlar vücut illaki onların verdiği tadı arıyor ama o bağımlılığınızdan uzak kalırsanız kurtuluyorsunuz. Ben zaten tatlıcı insan değilim genelde tuzlu abur cuburları tüketiyordum

Genel olarak youtube üzerinden zayıflama programları izlerseniz faydası dokunuyor motivasyon açısından. Belirli bir süre sonra gıdaya bakış açınız tamamen değişiyor

• Silindi.

• Merhabalar Abilerim Ablalarım Aranıza bir kişi daha katıldı keyifler nasıl 🙂

• merhabalar ben geldim

• @newbie97 yardımcı olabilecek kanallar varsa link istesem... Bu vesileyle bende sağlıklı bir hayata merhaba diyebilirim 🥲

• ⭐⭐⭐

@hashirama Tlc nin youtube kanalında zayıflamakla ilgili çok fazla seri var onları izleyebilirsiniz 😁 Ayrıca geçen gün supersize vs superskinny diye bir program daha karşıma çıktı ingilizce biliyorsanız onu da izleyebilirsiniz. 1 adet yüksek kilolu ve 1 adet düşük kilolu bireyleri aynı eve koyup öğünlerini değiştiriyorlar iki tarafta birbirinin yemeğini yiyor o ev içerisinde. Baya farklı bir konsept 😁

• @newbie97 ilginç bakacağım 😅

• ⭐⭐

@hashirama size tavsiyem diyetisyene gidin ilk önce metabolizmanızı hızlandırmanız lazım daha sonra bunu sporla desteklemeniz gerekiyor.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Doğrusu diyetisyen tabi ben genel olarak karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı besleniyorum kalori hesabı yapıyorum benim yöntemim bu

Ben elimi dahi kaldırmaya üşenen insanım 😁 Spor yapmayı sevmem ancak yüzmeyi severim ona da Ankara da malum deniz yok 😁 Daha önceden 25 kilo verdim, pandemide sınava çalışırken fazlasıyla geri aldım. Şimdi 40 kilo verdim yaklaşık olarak fazladan 6-7 kilom var verecek ondan sonra zorlamayı düşünmüyorum. Mide ameliyatıymış, mide balonuymuş vs bunlar gereksiz şeyler bana göre. İşin özü kısaca düzgün beslenmek.

Öyle çok pahalı bir beslenme planım da yok aksine kırmızı eti seven birisi değilim daha çok beyaz etçiyim yani tavuk-balık ağırlıklı besleniyorum. Onun dışında kendimce salata tariflerim var. Örneğin hiç mi bir şey aklıma gelmiyor tartıyı alırım 100gr maş fasulyesi tartarım onu haşlarım sonra üstüne marul doğrarım limonu zeytinyağını sıkarım şahane bir öğün olur ve tok tutar özellikle 1 adet haşlanmış yumurta doğranırsa üstüne

• @newbie97 zayıflamak için en iyi yöntem zayıf olan birine sormak, sadece 1ay yedikleri şeyleri yiyin sonuç alınır bence

• @istalin universitede bir arkadasim vardi kemiklerini sayabilirdin ama mubarek bir oturusta benden 2 kat fazla yerdi 😃

• @newbie97 konsoloslukta mutluluktan ağlamak nasip olur mu beee 🫠

• ⭐⭐⭐

@istalin O kesin çözüm değil malesef rhonster ın dediği gibi kimisi günde 3 tam ekmek yer ama metabolizması hızlıdır asla yağ olarak kalmaz ona 😁

Kesin çözüm kendi almanız gereken kalori ihtiyacını hesaplayıp onun 500 ila 1000 kalori altında almak

• ⭐⭐⭐

@Nur-Cennet-Seker Geçen burç yorumumu izledim mart sonu için iyi şeyler demiyordu adam vize ve yurtdışı işlerine pek olumlu şeyler demedi 😁

• @boredeng umarım Bangkok size uğur getirir

• @newbie97 bununla bir çok insan dalga geçiyor. Özellikle erkekler… ama ben dream board a inanıyorum. 2023 yılında istediğim her şey oldu ve en imkansız en çıkmazda olduğum halde. Hatta değiştirmekten o kadar korktum ki 2024 te de kullandım. Bence bir deneyin kulağa saçma geldiğinin farkındayım ama ne kaybederiz ki alt tarafı hayallerimizi görsele döküp telefon arkaplanı falan yapıyoruz 😄

• @newbie97 hayır istatistiksel olarak aslında %2.5 😂

• @Nur-Cennet-Seker teşekkürler size de iyi şanslar lotteryde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |