DV2026 Sohbet Odası
-
@MakeUSAGreatAgain ilk 2 başvurumda oldukça hevesliydim 3.de öylesine rutin olarak başvurdum çıktı bu sene gidiyorum inş Taylandda current olmayı bekliyorum. Ümit kesmek yok. Darısı başınıza.
-
@MakeUSAGreatAgain umuyorum hocam artık abd'den sohbete katılmak isterim :D
-
@Nur-Cennet-Seker ilk 2 başvurumda oldukça hevesliydim 3.de öylesine rutin olarak başvurdum çıktı bu sene gidiyorum inş Taylandda current olmayı bekliyorum. Ümit kesmek yok. Darısı başınıza
-
Bu ileti silindi! -
@boredeng Tebrikler, herhangi bir oturum vs gerekiyorsa bir abi tanıyorum yakın zamanda 3 kişiye çalışma izni çıkartmıştı onunla konuşturabilirim sizi tabi eğer o da kabul ederse. Oturum gerekmiyorsa tayland için sıkıntı yok ama
-
@Birgariphayat Vallahi hiç sorma burası çökmüş çökmüş :beaming_face_with_smiling_eyes: Ekonomik kriz burayı da vurmuş haberimiz yok :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Birgariphayat 3. başvuruda heves kaçıyormuş, ilk defa başvuran az sanırım yoksa yine canlı olurdu.
-
@newbie97 Tayland oturum istemiyor. Yine de teşekkür ederim. Mayısta bahtınız açık olsun
-
İlk başvurumun sonucu açıklanıyormuş gibi heyecan kapladı içimi :) Yine kesin bana çıkacakk
-
Bu ileti silindi! -
@Birgariphayat o ekipten çoğu kişi bıraktı diye yorumluyorum. Beklemek yorucu azizim...
-
arkadaslar benim lise mezuniyetim var ama is deneyimim yok yinede basvuru yapabilirmiyim. işim var tabi (belki actigim konulari gorebiliyorsaniz daha detayli okursunuz) ama eski usul oldugu icin resmiyette yok yani
-
@k7lest lise mezunu iseniz iş tecrübenizin olmamasının bir önemi yok.
-
En son 2021 yılı sonu yazmışım. Uzun zamandır daha yeni aktif oldum. Gerçekten de o ilk baştaki heyecan gidiyor. Ama yine de başvurumuzu yapıyoruz. Eskiden her gün girerdim buraya. Şimdi sadece sonuçlar açıklanırken giriyorum.
Bu sene herkese bol şanslar diliyorum.
-
Çok sakin buralar.. Mayıs a da 3 aydan az zaman kaldı.
Eskiden sayaç vardı, bi ara dv26 için de aktif di ama göremedim şimdi?Zaman azaldıkça hareketlenecektir mutlaka ama sayaç aktif olsaydı güzel olurdu.
Herkese selamlar. -
@k7lest Lise diplomanız varsa ve kazandığınız taktirde gösterebileceğiniz bir mali yeterlilik varsa gerisinin bir önemi yok.
-
@orhancengizk Sayaç buga girdi galiba başvuru zamanında eklenmişti o sıfırlanınca bir daha eklenmedi
Bu sene 500 sayfayı görmeyiz gibime geliyor kimseden çıt çıkmıyor
-
Sayaçlar için bir iki admine mesaj atarsak ekleyeceklerini düşünüyorum ama mesaj atmak istemiyorum sebebine gelirsek kazanan yada kazanıp da sorun yaşayanların her birine yardımcı oldukları için bu kadar basit bir konu için onları meşgul etmek istemiyorum bu yüzden ben kendi sayacıma haftada bir kez bakıyorum vaybe zaman ne kadar hızlı geçiyor diyorum :)
12 hafta kaldı :)

-
@T-C-Kubilay-Dikici Ramazandan sonra bir şey kalmıyor valla :)
-
Selamlar herkese, ilk başvurum ve mayısta güzel haberi alacağımdan nerdeyse eminim! 😅 ilk başvurumda greencard bana çıkacak💪💪💪
Sevgiler sabırsızlıkla gün sayan herkese 🤓
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum